Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №584 від 03.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Крок до щастя

2013 - змініть своє життя

2013 - змініть своє життя

Життя не стоїть на місці. Все навколо постійно змінюється. Людина також прагне змін у своєму житті. Але метушня сучасного життя та повсякденна рутина настільки затягує нас, що інколи здається, що все зупинилося і кожен наступний день схожий на попередній. Життя стає схожим на замкнене коло: робота - дім - робота. Ми щось плануємо, але життя вносить свої корективи.

Та покращити життя можна тільки рухаючись вперед. А процес відсутності руху, період застою часто переходить у процес деградації. Тому не варто плисти за течією! Візьміть кермо свого життя у власні руки! Якщо ви почнете впроваджувати наведені нижче сім пунктів у своє життя, вже сьогодні ви побачите позитивні зміни.

Вибирайте “слова щастя”

Щастя - це стан думок. Я не маю на увазі, що ми можемо знівелювати несподівану особисту трагедію лише думаючи, що це - щастя. А, радше, говорю про те, наскільки ми щасливі у щоденній рутині, коли все в житті більш-менш стабільне. Саме в такому стані, коли ми не відчуваємо ні піднесення, ні розчарування, баланс нашого життя може різко коливатися або у позитивний, або у негативний бік. Одним із факторів, які впливають на такі коливання, є слова, які ми говоримо.

Те, що ми говоримо, впливає як на нас, так і на тих, хто нас слухає. Інколи ми навмисне під час розмови використовуємо негативні вислови. Але цим ми шкодимо тільки собі. По-перше, в очах оточуючих ми виглядаємо нещасливими. А по-друге, коли ми говоримо багато негативного, то з часом наша підсвідомість починає вірити у сказане. Тому остерігайтеся цього і говоріть тільки те, що справді відчуваєте.

Проте, не завжди те, що прийшло першим на думку, є справді те, що ми відчуваємо. Ми можемо сказати, що склянка напівпорожня або що вона наполовину повна. У нас є вибір, ми можемо вибирати слова, які використовуємо, а вони змінять наші відчуття.

Вийдіть із зони комфорту та спробуйте щось нове

Люди бояться незручностей, тривоги, і тому стають на перешкоді свого особистого розвитку. Люди “залипають” на певному етапі свого розвитку та намагаються відповідний стан зберегти якомога довше. Але щоб внести позитивні зміни у власне життя, потрібно вийти за межі власного комфорту, хоча б не деякий час.

Замість того, щоб витрачати свої сили на підтримку цього стану спокою, можна спрямувати ці зусилля на здобуття певних позитивних змін у своєму житті. Рутина нас виснажує, а новий досвід допомагає розвиватися та робить життя цікавішим. Докладіть певних зусиль та спробуйте протягом тижня робити щось нове. Це може бути зовсім новий вид діяльності, чи просто невеликий досвід чогось нового для вас. І як тільки ви зрушите своє життя із мертвої точки, новий життєвий досвід відкриє багато можливостей змінити своє життя.

Зі стратегією малих кроків у новий досвід ми можемо обійти найбільшу перешкоду до позитивних змін - страх.

Допоможіть комусь так, як можете тільки ви

Кожному з нас Бог дав сили та певні таланти, які можуть допомогти оточуючим людям. Те, що може бути легким для вас, може виявитися неможливим для інших. Ми приймаємо наші природні таланти як щось належне і часто не звертаємо на них особливої уваги. Саме тому рідко використовуємо ці свої вміння, щоб допомогти іншим. Справжнє внутрішнє щастя та завзяття до життя прийде тоді, коли ми регулярно будемо допомагатимемо іншим.

Поставте собі запитання: За що люди мені дякують? Про що вони зазвичай просять у мене? І робіть це частіше, ніж зазвичай.

Робіть те, що вас захоплює

Виділяйте час на справи, які вам подобаються. Вид діяльності залежить особисто від вас. Ви можете почати брати участь у громадському житті міста, долучитися до певної релігійної організації, познайомитися із фанклубом улюбленої футбольної команди. Головне, щоб те, що ви робите, було важливим та захоплюючим для вас, і тоді така діяльність може принести щастя і сенс у ваше життя.

Таких же принципів дотримуйтеся у вашій кар’єрі. Чому ви повинні захоплюватися тим, чим заробляєте на життя? Тому що наполегливості та старання замало, щоб бути успішним та щасливим. Наполегливість є важливою, але що станеться, якщо шлях, який ви обрали, виявиться більш складнішим та значно довшим, ніж ви розраховували? Ось де захоплення від роботи стане запорукою успіху!

Справи, які захоплюють, не тільки приносять задоволення, але і утримують на правильному шляху, навіть якщо ще далеко до фінішу. Ви насолоджуєтеся не тільки остаточним результатом, а і самим процесом. Захоплення змінює життя, спонукає йти вперед, навіть у найважчі часи.

Робіть невеликі позитивні зміни щодня

Як можна пересунути велику гору? За один раз це зробити неможливо! Лише поступово, переносячи невеликі порції ґрунту. Якщо ви починаєте з малого, вам не потрібно надмірної мотивації. Ви просто берете і робите це. Простий акт - почати і робити, дасть вам імпульс на шляху до позитивних змін.

Засвоїти урок, посміхнутися і спробувати знову

Справжні переможці виховують у собі оптимізм. Вони самі є джерелом свого щастя. Успішна людина, не залежно від ситуації, знайде з неї оптимістичний вихід. Вона знає, що невдача - це лише можливість вирости та отримати новий урок від життя. Оптимісти дивляться на світ, як на місце нескінченних можливостей, особливо у важкі часи.

Важливо пам’ятати, що все, що з нами відбувається - це життєві уроки. Кожен, з ким ви зустрічаєтеся, кожна ситуація, в яку ви потрапляєте і т.д. Це все частина навчального процесу під назвою “Життя”. Ніколи не забувайте засвоювати ці уроки, особливо коли справи пішли не так, як ви планували. Якщо ви не отримали бажаної роботи, чи не склалися з кимось стосунки, то це означає тільки те, що щось краще чекає у майбутньому. І урок, який ви щойно отримали, є першим кроком до цього.

Ви повинні думати позитивно. Це є запорукою успіху. Розум повинен вірити, що справу можна зробити, перш ніж ви візьметеся за неї.

Якщо дикого звіра посадити у клітку, то він з усіх сил намагатиметься знайти вихід із неї. Так триватиме декілька тижнів, поки тварина віритиме, що вона може звільнитися. Але вже через декілька років звірі у неволі втрачають бажання бути вільними. І навіть якщо залишити ворота клітки відчиненими, тварина не втече, бо вона вже відмовилася від свого природного інстинкту.

Чи ваше життя є схожим до життя цих тварин? Чи залишилася ще у вас жага до успіху і щастя?

Насправді ваше життя може бути таким, яким ви хочете, щоб воно було. Всі обмеження того, що ви можете досягти, є ілюзією. Ці обмеження тільки у вас у голові. Ви повинні дивитися позитивно на життя і впевнено йти вперед під час скрутного часу, щоб згодом змогти вповні насолодитися найкращими моментами вашого життя.

Насолоджуйтеся сьогоднішнім днем

Нічого поганого немає в тому, щоб очікувати на певні речі в майбутньому. Впевнений, що всі погодяться, що приємно знати, що наближаються радісні події. Але проблема в тому, що коли ці події, на які ми з нетерпінням чекали, настають, ми вже чекаємо наступну важливу подію, що має відбутися у майбутньому.

Багато відомих акторів, коли їм вручають Оскар, говорять щось таке: “Це так багато для мене значить. Я все життя йшов до цього моменту…”. Але правда в тому, що ми все життя повинні йти до кожного моменту. Задумайтеся про це на хвилину. Кожен момент, який ми пережили, всі падіння, злети і все, що було між ними, привели нас до моменту, який ми зараз переживаємо.

Поставте собі запитання: яку частину свого життя я прожив по-справжньому? Якщо ви схожі на більшість людей, то відповісте, що небагато. Вихід із такої ситуації в тому, щоб зосередитися трохи менше на речах, які ми робимо і трохи більше на самому житті. Пам’ятайте, що тільки теперішній момент нам гарантований у цьому житті. Даний момент - це і є життя. Не пропустіть його.

03.01.2013


Переглядів: 1437

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21064)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17207)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14463)
• Допомога під час карантину [967] (14378)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14221)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14031)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13906)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13876)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13858)
• Живи до ста! [965] (13848)
• Бюджет і ми… [965] (13783)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13773)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13654)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13565)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13563)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13502)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13114)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13096)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (740)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (81)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (77)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (76)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (74)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (74)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (72)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (72)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (71)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (69)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (67)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (65)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"