Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №689 від 01.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Зорі віщують

Гороскоп на 2015 рік, Дерев’яної Кози

Гороскоп на 2015 рік, Дерев’яної Кози

Овен...Риби

Овен

Для представників знаку Овен настання нового 2015 року принесе чимало нових цікавих ідей, перспективних пропозицій і радісних подій, які надовго залишаться в пам’яті. Гороскоп на 2015 рік для Овна обіцяє зростання в плані самореалізації. Овни стануть менш залежними від оточуючих, більш проникливими і менш довірливими, що зіграє їм на руку. Вже з початку року потрібно визначитися з планами на найближчий рік.

У плані кар’єрного росту Овнам в 2015 році не варто витрачати себе і гнатися за званнями. у другій половини року це створити репутацію стабільного і надійного партнера. На руку цим особистостям зіграє і стриманість якої Овна ще належить навчитися, адже контролюючи свої емоції вони доб’ються набагато більшого.

Грошові питання завжди хвилювали Овна більше інших, через що у цих особистостей часто виникають проблеми з нервовою системою. Цього року Овнам належить навчитися більш легкому відношенню до грошей, навчитися філософськи ставитися до промахів і невдач. Все це допоможе Овнам стати більш щедрими і завжди готовими допомогти не тільки словом, а й грошима. У рік Дерев’яної Кози цим особистостям важливо піти від великих ризиків, а значить від вкладання великих сум, вважаючи за краще примножувати свій капітал дрібними кроками. Взагалі, ризиковані операції в цьому році Овна протипоказані, а тому на наявні кошти потрібно на початку року придбати щось значиме, що буде мати ту ж вартість і в майбутньому, наприклад, житло або землю.

Телець

У загальному значенні рік Дерев’яної Кози обіцяє Тельцям чимало поблажок і послаблень. Для досягнення своєї мети Тельцям доведеться відтепер працювати не тільки руками, але і головою. Гороскоп на 2015 рік для Тільця говорить про зміну самої свідомості цієї людини в сторону думок про те, як зробити своє життя кращим при менших витратах енергії.

Тенденція до відходу від ручної праці, як виявиться в майбутньому, тільки позитивно позначиться на кар’єрному зростанні Тельців. Тельці незабаром зрозуміють, що вони можуть бути не тільки висококласними працівниками, але також і талановитими управлінцями. І нехай навіть перша половина року піде на розкачку, вже з середини літа ці люди зможуть похвалитися оригінальними рішеннями.

Не можна сказати, що фінансовий сектор представників знаку Телець буде безхмарним в 2015 році. Цей період зміни роботи, можливо звільнення, період переосмислення життя більше підходить для відпочинку, ніж для робіт. Однак тут Тельцям допоможе природна ощадливість і вміння чітко розраховувати свій бюджет, завдяки чому і буде вдаватися уникати складних ситуацій з браком коштів. Але навіть при своїй не самому впевненому положенні, Телець буде допомагати близьким людям і друзям матеріально, не замислюючись про власні вигоди. Наприкінці року ця людина може серйозно поліпшити свій добробут погодившись змінити профіль роботи. А от від великих покупок у рік Дерев’яної Кози доведеться утриматися, відклавши їх на майбутнє.

Близнюки

Для представників знаку Близнюки наступ 2015 в першу чергу буде пов’язаний з новими, більш глобальними планами на майбутнє. Цей час просто створений для важливих змін у власному житті. Цілком можливо нова любов, а також шлюб істотно поміняють його погляди на власний розвиток і змусять змінити профіль діяльності. Не виключається переїзд на постійне місце проживання в інший регіон або в іншу країну. Але відмінною особливістю цього періоду стане удача, яка буде підносити їм приємні сюрпризи у вигляді нових знайомств і перспективних пропозицій.

Народжені під знаком Близнюків люди протягом усього року будуть не проти зайняти керівне перспективне місце, для цього вони будуть всіма силами прагнути шукати впливові знайомства, які допомогли б їм влаштуватися на бажану посаду. Варто сказати, що у більшості задумка вдасться, але от чи зможуть ці люди грамотно управляти і закріпитися в новому колективі, ще велике питання. У будь-якому випадку у році Дерев’яної Кози проявиться бажання працювати окремо, звільнитися з офісу, щоб мати можливість вільно переміщатися по місту чи регіону. Дані зміни благотворно позначаться як на продуктивності роботи, так і на їхній заробітній платі.

У фінансовому плані ці особистості не залежатимуть від грошей, так як під будь-яку свою задумку вони обов’язково знайдуть знайомих або друзів з грошима. До речі, для великої покупки вони позичатимуть гроші або братимуть кредити. Важливо розрахувати сили, щоб мати можливість повертати борги. не варто вести себе безтурботно, адже тоді не уникнути судових розглядів.

Рак

Для представників знаку Рак рік 2015 буде корисний у плані самовдосконалення та зміни свого життя в кращу сторону. Гороскоп на 2015 рік обіцяє цим людям чимало складних і суперечливих ситуацій. Звичайно, в цьому плані не виключені й помилки з боку Раків, однак за підтримки сім’ї та коханої людини, йому має вистачити впевненості, завзятості і мужності довести справу до кінця. У нагороду ж ця людина отримає чималий прибуток.

Не надто щасливі в кар’єрі Раки в 2015 році мають шанс довести всім, і перш за все, самим собі, що у них є величезний потенціал. Можливо вже на початку року Раку належить керувати колективом або приймати відповідальні рішення. У такій ситуації Раки зможуть блискуче проявити себе. При великому бажанні ця ситуація може стати стартовою в кар’єрному підйомі. народжені під цим знаком не погодяться проміняти свою тиху і спокійну роботу, нехай і без перспективи зростання, на метушливу і вельми нервову посаду.

Вже з перших днів року їм потрібно зайнятися чітким і грамотним плануванням. Скажімо прямо, зробити це буде дуже не просто, так як роздирається протиріччями Рак постійно мріє про щось нове, у нього часто змінюється настрій, а значить і думки з приводу тієї чи іншої покупки або вкладення. Саме тому витрати часто будуть необдумані, хаотичні. Далеко не завжди Рак буде отримувати від них задоволення, та й бюджет вони помітно прорідять. Друга половина року може пройти під прапором старанного заробляння грошей і спроб повернути кредити, так як ця людина ризикує позичити чимало грошей як у держави, так і у знайомих.

Лев

Для Левів рік Дерев’яної Кози стане періодом відпочинку, часом стабілізації тих процесів, які почали виходити з ладу. Насамперед це стосується сімейного життя. Любовна сфера цієї людини відіграє визначальну роль у всіх сферах розвитку, а так як з початку року на особистому фронті буде плутанина, то і робота не буде клеїтися і здоров’я періодично стане підводити. Цей рік підходить для того, щоб Леви розставили пріоритети і визначилися з вибором коханої людини, яка стане опорою в майбутньому.

З перших місяців 2015 року Лев трохи охолоне до активної діяльності, стане менше часу приділяти своєму розвитку і більше буде думати про збереження та зміцнення наявного бізнесу або ж своєї посади. Даний час в плані розвитку буде зовсім неспокійним і загрожує різними провокаціями, зрадою близьких людей, несподіваними перевірками або навіть рейдерськими нальотами, з якими необхідно буде боротися. А щоб встояти у цей непростий час і не впасти під натиском конкурентів, необхідна впливова підтримка.

У плані заробляння грошей і примноження свого капіталу у Левів відбудеться деякий спад, а от витрати навпаки різко підуть вгору. Налагодження в особистому житті також потребують чималих фінансових вкладень. Зірки застерігають цих людей від спокуси зайнятися фінансовими махінаціями і в мить ока збагатитися таким способом. Дана обставина навряд чи принесе щастя Левам, та до того ж цій людині належить жити під страхом викриття, що обов’язково позначиться на нервовій системі Лева.

Діва

Для представників знаку Діва наступаючий 2015 не стане чимось несподіваним і не принесе якихось нових поворотів. Ці особистості все завжди планують задовго наперед і чітко живуть згідно складеного графіка. Гороскоп на 2015 рік для Діви натякає на те, що партнер Діви також перестане відчувати нові емоції, через що в парі або в сім’ї все частіше будуть відбуватися конфлікти. Якщо Діва не стане змінюватися, наповнювати життя різними цікавими подіями, постійно радувати і дивувати кохану людину, незабаром їм належить розставання.

У плані розвитку Діви матимуть гарні перспективи для подальшого зростання. За хорошого керівника Діви обов’язково отримають шанс піднятися по кар’єрних сходах і зайняти гідне місце. багато Дів будуть в колективі “робочими конячками”, тоді як високі зарплати отримуватимуть зовсім інші люди. Якщо Діви не задумаються над повагою до себе з боку вищого керівництва і не зажадають належної оплати праці, їм доведеться важко.

Фінансова сторона питання буде досить часто ставати причиною чвар в сім’ї Діви. Цього року зовсім несподівано почнуть з’являтися непередбачені витрати, пов’язані з навчанням, лікуванням та допомогою своїм близьким, на які Діви зовсім не розраховували. Це може серйозно підірвати бюджет представника цього знаку Зодіаку. Дівам важливо перебудуватися і почати думати не про те, як розпорядитися грошима, що залишилися, а про те, де заробити більше і як примножити свій дохід. Саме таке рішення допоможе в майбутньому уникати конфліктів і нервування через фінанси.

Терези

У загальному значенні представники знаку Терези проживуть дуже цікавий рік, в якому буде місце несподіваним рішенням і крутим поворотам долі. Гороскоп обіцяє їм зустріч, яка може перевернути все їхнє життя, яка змусить покинути насиджене місце роботи, а можливо навіть і батьківщину. Існує ймовірність, що Терези закохаються, та так сильно, що вирішать одним махом перевернути власне життя, навіть у випадку, якщо ця людина вже має сім’ю і дітей. Крім того, в середині року ймовірна зустріч з людиною, яка подарує Терезам необхідні знання та допоможе відкрити свою справу.

Представники знаку Терези спочатку не будуть розраховувати на серйозні зміни у своїй кар’єрі, продовжуючи як і раніше плідно трудитися на займаній посаді. Але вже навесні до них будуть придивлятися, а трохи пізніше почнуть серйозно зазивати в новий бізнес або запропонують відкрити свою справу. Варто задуматися про відкриття власної справи і не боятися проблем.

Бажання збагатитися нерідко штовхатиме на неправомірні діяння. Ці люди можуть вирішити скористатися своїм службовим становищем або навіть піти на шахрайство заради наживи. Однак це може закінчитися самими серйозними наслідками і у більшості Терезів вистачить розуму не вплутуватися в настільки ризиковані справи. У багатьох з’явиться бажання ризикувати своїми грошима, заради їх примноження, однак цей рік явно невідповідний для цього час. Гроші бажано поберегти до більш сприятливої пори, яка настане нгаприкінці року. Тоді можна здійснити велике придбання або почати власний бізнес. Позичати гроші в 2015 році небажано, адже борги доведеться повертати через суд.

Скорпіон

Скорпіони в 2015 році будуть як ніколи активні і підготовлені для великих справ. Вони дуже хочуть змінити своє життя і вийти на більш якісний рівень, змінивши соціальний статус. Дерев’яна Коза, буде всіляко допомагати і підтримувати цих людей. Скорпіонам завжди вистачало рішучості, однак в цей період у них з’явиться організованість, а також людина, яка направлятиме їх невичерпну енергію в потрібне русло. Нове знайомство, яке відбудеться вже в середині року, допоможе їм стати мудрішими, досвідченішими, і спритнішими.

Найсильніша емоційна подача буде змушувати цих людей з жаром хапатися за будь-яку роботу і за будь-яке підприємство, проте з такою ж швидкістю Скорпіони будуть і остигати до нового захоплення. Цей час навчить Скорпіона доводити справи до кінця, він стане професіоналом. Не можна сказати, що протягом року ця людина підніматиметься в кар’єрі, однак вона суттєво зміцниться, обзаведеться корисними і потрібними зв’язками, стане професійнішою, а отже готовою до будь-яких звершень. Крім того, Скорпіонам потрібно навчитися спілкуванню з підлеглими, так як дуже часто така людина буває нестриманою і дуже уїдливою.

Наступаючий період відзначиться частим браком коштів. Зірки застерігають скорпіонів від бажання хвалитися і хизуватися дорогими придбаннями. Характерно буде відрізнятися від початку 2015 року його кінець, коли у Скорпіона з’явиться конкретна мета для вкладень, заради якої ці люди і почнуть збирати кошти для витрат вже в майбутньому році. Головне не влазити в борги, віддавати які буде вельми проблематично.

Стрілець

Для представників знаку Стрілець цей рік обіцяє бути насиченим всілякими подіями, нерідко навіть авантюрними і ризикованими. Ця людина з початку року випробує неймовірно сильну тягу до протилежної статі, що впливатиме на розвиток всіх інших сфер життя. Бажання володіти представником протилежної статі, як вільним, так і сімейним, буде настільки сильним, що він може зважитися на дуже ризикований вчинок, піддаючи небезпеці своє здоров’я і свою репутацію. Зірки попереджають цих людей про те, що не кожен випадок таких відносин закінчиться благополучно, а про наслідки ця людина може ще довго шкодувати.

Народжені під знаком Стрільця люди відмінно налаштовані для того, щоб змінити роботу і продемонструвати свої знання та вміння в іншому місці. Важливо йти наміченим шляхом до кінця і хоча б пів року повністю присвятити себе конкретній роботі. Думки про справи любовні, скандали в сім’ї та інші розлади будуть часто відволікати. Через неуважність Стрілець, може зробити помилку, за яку доведеться серйозно відповідати, тому краще працювати поодинці або відкрити свою справу.

Не можна стверджувати, що ця людина накопичить до кінця року істотну суму, однак прибутковість його може збільшитися в два рази. Спочатку потрібно подумати в якому розмірі можна взяти кредит, так як переоцінивши свої можливості, Стрілець ризикує потрапити в неприємну ситуацію або навіть кабальну залежність від банківської системи. наприкінці року - ця людина може виграти велику суму.

Однак і тут потрібно тримати себе в руках, адже кожен Стрілець неймовірно азартний.

Козеріг

Козерогам не варто розраховувати на серйозний успіх у цьому році. Цей час потребує динамізму, розкріпачення, більшою контактності та вміння поступатися. представникам цього знаку бракувати дипломатії та готовності відступити заради майбутнього кроку вперед. Від самих Козерогів часто буде виходити невдоволення і нервозність, буде потрібна допомога психолога. А змінити їх ставлення до життя і оточуючих людей зможе любов або ж народження дитинки. Позитивних емоцій і зміни життя в кращу сторону потрібно чекати ближче до закінчення року.

Амбіції цих людей не дозволять їм сидіти склавши руки чи відпочивати вчасно. Однак цей рік видасться на рідкість знервованим і часто проекти Козерога будуть заморожувати, що буде істотно заважати справі і виводити на емоції самого Козерога. Потрібно попрацювати на свій авторитет, не робити різких стрибків, але якісно і планомірно виконувати всі вимоги керівництва.

Величезним достоїнством практично всіх Козерогів є вміння грамотно маніпулювати коштами та примножувати свої гроші. Однак цього року ця якість їх може підвести, перебуваючи не в найкращому настрої ці люди можуть зважитися на ризикований захід, що може зіграти злий жарт із Козерогами. Втрата коштів вжене їх в депресію, з якої буде непросто вибратися, а успіх притупить пильність, і розв’яже їм руки, що також не можна віднести до позитивних процесів, а значить вкладати гроші з ризиком в кожному разі дуже небезпечно. А ось уберегти гроші шляхом покупки дорогоцінних металів буде вважатися одним з кращих виходів у ситуації, що складається.

Водолій

Водолій готовий до будь-яких негараздів і до можливостей розвитку ставитиметься з підвищеним ентузіазмом. До кінця року Водолій обросте купою шанувальників, новими перспективними зв’язками, а головне - коханою людиною і можливо навіть, сім’єю. Попереду величезний успіх у протилежної статі і пильна увага до їхньої творчості з боку начальства.

Водоліям випаде можливість проявити свою фантазію, творчі нахили і знайти собі заняття за інтересами. Цілком можливо, розпочавшись як захоплення, в кінця 2015 року воно стане приносити істотний дохід цій людині і буде основним джерелом заробітку. І зовсім навпаки, примус до роботи матиме зворотний результат - Водолії стануть уникати такої роботи або ж виконувати доручення, абияк, за що їх незабаром і звільнять. Зірки пропонують звернути увагу на професії, пов’язані з творчим підходом і креативом, організацією свят, декоруванням і створенням образів.

Головною подією для більшості Водоліїв на рік Дерев’яної Кози стане, звичайно ж, закоханість. Здобувши споріднену душу, ці люди не будуть шкодувати ні часу, ні коштів, щоб підкорити коханого, на що зможе витратити всі наявні у себе кошти. Водолій не буде економити на подарунках і сюрпризах, однак це того варто. У загальному значенні даний час можна назвати розтратним, якби не одна обставина. Наприкінці 2015 року з’явиться шанс досить швидко розбагатіти, для чого буде потрібний авантюрний характер і відсутність боязні ризикувати. Якраз такими якостями Водолій повною мірою і володіє. Але навіть невдача і втрата коштів не надто засмутить закоханого Водолія.

Риби

Для Риб, час, для творчого розквіту і можливості втілити в життя свої найсміливіші ідеї. Час жити жити сьогоднішнім днем, отримуючи задоволення від кожної хвилини. Багато Риб можуть зважитися на розлучення і піти до людини, в яку вони вже давно і таємно закохані. У той же час багато Риб одружаться саме в цей період і навіть обзаведуться діточками, створюючи повноцінні любовні союзи.

Риби не будуть прагнути до висот і не стануть переступати через дружбу і зобов’язання заради “тепленького” місця. Проте їхня тяга до розвитку буде помітна всім. Особливий прогрес в плані розвитку буде у тих, хто захоплений творчістю та створенням шедеврів культури. Варто бути готовим до провокацій та посилення конкуренції, не вішати ніс, коли Риб будуть переслідувати невдачі. Шлях до вершин для цих особистостей буде тернистий, проте цілком здоланий.

Багато Риб намагаються уникати небезпек і ризику, вибираючи для себе спокійний плин. Щоб домогтися успіху в світі фінансів і збільшити свій дохід, їм варто йти на обдуманий ризик і часом блефувати щоб виграти. Варто навчитися цінувати зароблені кошти і вкладати їх в вартісні проекти, або потрібні речі, адже Риби часто можуть витрачати гроші на забаганки, які не приносять вигоди, та й задоволення забезпечують на короткий час. Рік підходить для витрат на навчання своїх дітей і підвищення кваліфікації. протягом цього періоду важливо не відмовляти в допомозі родичам. Наприкінці року варто бути дуже акуратним, щоб не втратити портмоне або сумочку з великою сумою грошей.

01.01.2015


Переглядів: 1085

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21064)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14377)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13857)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13772)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13501)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13113)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (738)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (81)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (77)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (76)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (74)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (74)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (72)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (69)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (67)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (65)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"