Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №746 від 22.02.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Як правильно вибрати машину?

Який автомобіль купити?

Який автомобіль купити?

Практично до кожної сучасної людини приходить думка, що зручно було б купити автомобіль, або пересісти на щось сучасніше або достойне. Звичайно, процес покупки машини - справа глибоко індивідуальна і залежить від цілого ряду обставин, як то - розмір гаманця, особисті переваги, поради знайомих, стан доріг в зоні проживання, ціни і т.п. Але все ж, ми спробуємо дати деякі загальні поради, які, сподіваємося, полегшать це завдання.

Які ж поради можна дати тим, хто хоче правильно вибрати авто так, щоб ще років з 5 про це не шкодувати? «Зайвих грошей» зараз немає ні в кого. Тому людина без досвіду, незважаючи на отримані права, розуміє, що без пригод на дорозі не обійтися, але, тим не менше, сповнені ентузіазму. Коли мені задають питання: яку машину вибирати - вітчизняну чи іномарку, я завжди запитую: хто ж буде на ній їздити?

Вітчизняний автопром?

У виборі вітчизняного авто не так вже й мало плюсів: обслуговування та запчастини відносно недорогі, а полагодити Ланос зможуть практично в будь-якому селі, куди б вас не занесла дорога.

Мінуси теж видно неозброєним оком - про надійність, комфортабельність і безпеку вітчизняних машин сказано вже не мало, але в принципі, якщо зуміти полюбити цей твір українського конструкторського генія, їздити можна.

Купити іномарку? Вибір автомобіля? Іномарка (великий вибір авто на www.winnerauto.ua)

Авто з нерадянським корінням ціна кусюча, та і якісні запчастини недешеві й не завжди швидко їх можна знайти. Щодо того, чому вибрати Ford чи Volkswagen - ці машини вже сто років роблять в умовах жорсткої конкуренції, і тому в ній себе будете почувати «білою людиною».

Так, як же визначити який автомобіль найкращий?

Спочатку потрібно визначитися для чого це авто. Хто буде ним керувати, що возитиме й де паркувати. Це найголовніше для чого купують автомобіль.

Далі питання, на яке треба обдумати - скільки максимум ви можете заплатити.

Тоді вже можна вибирати марку і модель авто. За своїми параметрами, тепер можна поглянути на марки автомобілів FORD, Volvo, Jaguar, Land Rover і так далі серед яких можна знайти те, що дійсно задовільнить вас на довгі роки.

великий вибір авто на www.winnerauto.ua

Якими мають бути розміри вашого автомобіля?

Якщо ви часто їздите у великому місті, по центру, то він не повинен бути занадто довгим. Маневрувати в потоці машин зручніше на невеликому авто. А ще, автомобіль великих габаритів створить додаткові труднощі на парковці.

Городяни, рідко виїжджають за межі міста і мало використовують багажник, тоді рекомендується хетчбек. Наприклад Ford Fiesta. Це компактний, маневрений автомобільчик, який легше припаркувати у вузькому дворику, та й в низькій ціновій категорії до (15 тис. $) Хетчбек явно виграє у тих же седанів.

Volkswagen Passat

Автомобіль для сім'ї – седан. Він їздить по місту та іноді виїжджає за місто. Машини даного типу кузова добре відчувають себе як в місті, так і на трасі, завдяки довгій базі, а ось погані дороги переносять не дуже добре, через низький дорожній просвіт і м'яку підвіску.

Якщо ж у вас велика сім'я, і вам частенько доводиться возити кілька людей з багажем, варто подивитися в бік універсалів - зручні і не дуже великі автомобілі є добрими помічниками при поїздках за місто на відпочинок або дачу з усією родиною і купою предметів, необхідних для відпочинку.

Land Rover Range Rover

Ну а якщо ви часто їздите не зовсім хорошими, та й сніговими дорогами, або любите заїжджати в місця, де поменше народу, можна подивитися в бік повнопривідних універсалів типу Land Rover Discovery Sport - дані автомобілі дуже добре тримають дорогу і дозволяють проїхати там, де звичайна легковик відчуває серйозні проблеми.

Джипи або позашляховики, як правило, купують люди не тільки заради зручності, безпеки і прохідності, а й заради того, щоб показати свій статус. Подумайте, чи потрібен Вам витрата 15-17 літрів на сотню, часто напівпорожня машина, на якій важко знайти місце для парковки, ну і до того ж деяка специфіка управління великий і високої машиною.

Що стосується систем безпеки автомобіля. Немає потреби шукати найостанніші «фішки» всіляких активних і пасивних систем. Але при покупці ви повинні пам'ятати про три найважливіших складових будь-якої системи безпеки - ABS, подушки і ремені безпеки. Їх ви повинні мати в першу чергу. Можна також обзавестися парктроніком щоб уникнути невдалого паркування.

АКПП або МКПП?

На міських вулицях, повних транспорту, пробок і світлофорів на кожному перехресті, вам однозначно підійде автоматична КПП. Правда, якщо в подальшому ви перейдете на «механіку» - перебудуватися буде не просто. Механічну коробку вибирають з кількох причин. По-перше, вона вважається більш надійною, ніж автомат. По-друге, дозволяє «розгойдати» машину при застряванні машини в заметі або бруду. По-третє, витрата палива у машини з ручною коробкою трохи менше. На механіці також вважають за краще їздити люди з агресивною манерою водіння, або спортсмени, які беруть участь в різних гонках, тому що вважається, що час перемикання і реакція на дії водія у механіки більш зрозумілі і швидкі. Тут варто зважити всі за і проти і вирішити для себе, що важливіше зручність і комфорт або кілька не таких уже й значимих для рядового водія плюсів.

Jaguar XE

Який об'єм двигуна вибрати - питання нескладне. Якщо ви частіше їздите по місту, краще взяти невелику, 1,2-1,6 літра, все одно більшу частину часу стоїте в пробках. Якщо частенько доводиться їздити по заміських дорогах, можна брати 1.8-2.5 літра, потужність стане в нагоді при обгонах, та й в режимі руху без частих розгонів і гальмувань витрата палива буде не дуже накладеною, до того ж ресурс у двигуна з великим об'ємом більше.

З приводу «тюнінгу», новачкам - автолюбителям, та й просто спокійним і розважливим людям краще витрачати зайві гроші не на аудіосистему або який-небудь дорогущий клімат-контроль, а на надійну гуму і автостраховку. Повірте - так надійніше.

Задній або передній привід

Звичайно, з невеликим досвідом краще взяти машинку з переднім або повним приводом, вони легше справляються на поганій дорозі, якщо не доводити до крайнощів, та й вибратися зі снігового чи грязьового полону значно легше.

Що стосується конкретної марки автомобіля ... виробників дуже багато, кожен чимось поганий, чимось хороший, універсального ради тут немає. Краще зайти в автосалон і спробувати хоча б посидіти в авто своєї мрії.

Японці надійні, але в недорогих комплектаціях часто страждають дешевим пластиком салону.

Німці дороги, зручні, але люблять коли за ними добре доглядають і не прощають поганого обслуговування і запчастин.

Французи відрізняються дизайном як внутрішнім так і зовнішнім, але іноді страждають надійністю підвісок і АКПП.

У американців своєрідна підвіска, дорогі запчастини, малопотужні двигуни, які зате чудово працюють на 92 бензині.

Нова або стара?

І так що ми отримуємо, набуваючи новий автомобіль. Звичайно, на перший погляд видно одні плюси. Ви їздите на машині, за кермом якої ніхто не сидів - ви перший власник. Машина чистенька, новенька, все відмінно працює, і, жодної подряпини. Ще, в салоні ви за своїм смаком і необхідності можете вибрати додаткові опції, такі як єлектростеклоподьемники, подушки безпеки, підігрів сидінь, «противотуманки» і т.д.

До теперішнього часу існувала маса автосалонів продають автомобілі в кредит і дозволяють їздити на настільки довгоочікуваної новій машині прямо зараз, розплачуючись за неї поетапно протягом декількох років. Якщо ж придивитися до цього питання уважніше, то крім переплати в 30-40% за користуванням кредиту, отримуєте додаткові зобов'язання.

По-перше: застрахувати машину по «КАСКО», на весь термін виплати кредиту – головна умова видачі кредиту.

По-друге: щоб не втратити гарантію, маєте ставити додаткове обладнання рекомендоване салоном і сертифікованому сервіс-центрі. Ремонтуватися, якщо раптом щось несподівано зламалося, ви будете зобов'язані тільки у офіційних дилерів. І до того ж не всі поломки підлягають безкоштовному гарантійному ремонту, вивчіть попередньо ці моменти в керівництві по експлуатації.

Комплектація і клас нового автомобіля, який ви зможете собі дозволити, можливо буде трохи нижче, ніж би ви вибирали навіть з 3-х літніх екземплярів. Ціна на машину, що виїжджає за ворота автосалону відразу падає на 20-25% - машина вважається вже б/в.

Багатьом, поїздивши на старенькій іномарці хорошого класу, досить важко буває змиритися з бездушністю пластикових салонів сучасних авто, а щоб отримати щось схоже в сучасному варіанті, доведеться викласти не малу суму і дивитися виключно в бік машин представницького класу.

Якщо ж вибирати з уживаних http://www.winnerauto.ua/tradein/, тобто можливість вибрати бажану модель в дорожчій комплектації, з уже встановленою сигналізацією і дійсно необхідними опціями. Багато з них можуть бути ще на гарантії (2-3х літки).

Машина, що поїздила до Вас кілька років, вже обкатана, і несподівані поломки їй швидше за все не загрожують. Звичайно, це при правильному догляді за нею колишнього господаря, ну а це треба вміти розгледіти.

Загалом, вибирати Вам, що ближче - їздити на пластмасовій іграшці і ніяк не виділятися серед сотень таких же у вашому місті, або їздити на пожившому, але набагато більш багатому і приємному автомобілі.

22.02.2016


Переглядів: 1055

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21225)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17360)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14587)
• Допомога під час карантину [967] (14507)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14341)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14159)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14032)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14005)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13998)
• Живи до ста! [965] (13976)
• Бюджет і ми… [965] (13916)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13912)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13782)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13686)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13685)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13630)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13247)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13216)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (439)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (61)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (61)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (59)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (59)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (59)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (59)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (58)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (56)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (54)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (53)
• П’яний водій збив пішохода (53)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (53)
• Постачали наркотики до колонії (51)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (51)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"