Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №759 від 19.05.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Конгрес патріотів

Рівненщина об’єднується

Рівненщина об’єднується

навколо нової потужної сили – Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість»

15 травня координатор проекту «Армія Гідності» Тарас КОСТАНЧУК разом із лідером Громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентином НАЛИВАЙЧЕНКОМ взяли участь в Об’єднавчому конгресі громадських організацій Рівненщини. На захід, ініційований обласною організацією ГПР «Справедливість», зібралися більше трьох сотень представників понад 20 громадських організацій. Серед них - переселенці, учасники АТО, волонтери, громадські активісти та місцеві чиновники. Організатори конгресу запевнили, що нова потужна сила гуртується навколо цінностей, які пройшли нелегкі випробування часом та історією, в тому числі і Майданом, та є основою будь-якого цивілізованого суспільства. А це - справедливість та чесність, відповідальність та прозорість. І лише об’єднання всіх здорових громадських та політичних сил на принципах рівності та справедливості змусить владу рахуватися з інтересами громади і дозволить нам усім очистити владу.

«Те, що робиться в країні сьогодні дістало так, що терпіти далі вже не сила»

- Те, що робиться в країні сьогодні, дістало врешті-решт усіх, - наголосив керівник Рівненської обласної організації ГПР «Справедливість» Анатолій СИДОРУК. - І дістало так, що терпіти далі вже не сила. На сьогоднішній день в області 37 тисяч родин отримують субсидію на відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги. Ця цифра красномовно свідчить про рівень бідності серед населення. Обіцянки керманичів «жити по- новому, «жити широко» втілилися в життя. Ми дійсно живемо по-новому, а з 1 липня заживемо ще більш по-новому, коли відсоток громадян, що отримують субсидії зросте ще більше. Субсидії - це не показник полегшення, адже фактично вони являються коштами, які з нас певним чином зідрали, а потім повернули олігархам. Тож нічого в нашому сьогоденні на краще не змінилося. У владі процвітає таке ганебне явище, як кумовство. Тому нам з вами необхідно якомога швидше згуртуватися навколо лідера, який поведе націю вперед та стане на шлях боротьби з корупцією.

Анатолій Сидорук закликав усіх, в кому не вмерло почуття власної гідності, самоповаги та відчуття справедливості, до об’єднання навколо спільної мети: «Щоб ми могли самі писати сценарій нашого життя й обирати той шлях розвитку та становлення, який, на наш погляд, є оптимальним і перспективним».

«Перемога буде за нами лише за умови нашого єднання і спільних дій»

Координатор проекту «­Армія Гідності», екс-командир штурмової групи батальйону «Донбас» Тарас КОСТАНЧУК запевнив присутніх, що Громадсько-політичний рух «Справедливість» об’єднав усіх ветеранів страшної війни на сході країни. Війни, яка скалічила тисячі й тисячі душ мирних людей, зламала тисячі сімей. «Її відголоски будуть чути наступні покоління, її ніхто ніколи не буде називати АТО, повірте мені, - переконаний хоробрий воїн. - Це справжня війна з усіма її ознаками».

На думку Тараса Костанчука, треба направляти всі ресурси та зусилля, щоб повернути мир в країну. Саме на це спрямований проект «Армія гідності», в рамках якого вже ведеться робота по створенню гідних умов на передовій. Більш того, спільно з нашими партнерами з Хорватії, де було схоже воєнне протистояння, розроблено План гідності, покликаний вивести країну з кризи на Донбасі та повернути території, захоплені агресором».

- Ми знаємо, якою може і повинна бути Україна, - наголосив Тарас Костанчук. - Ми вийшли на Майдан і Майдан дав нам карт-бланш не тільки мирно виступати, а брати зброю в руки і відстоювати своє право жити в тій країні, на яку ми сподіваємося і в яку непохитно віримо, яку хочемо залишити у спадок своїм дітям та внукам. Я точно знаю, що перемога буде за нами лише за умови нашого єднання і спільних дій. Зараз я закликаю ветеранів волонтерського руху цієї війни - єднайтеся!

Ветерани війни - ще той фундамент, на якому повинно будуватися справедливе майбутнє, вважає Тарас Костанчук.

- Ветерани війни - це оголений нерв нашого суспільства, який чуттєво буде реагувати на всі його потреби і відгукуватися на них, - зазначив він. - Зараз влада дискредитує волонтерський рух, дискредитує добровольчий рух. Нічого не вийде!!! В нас шалена підтримка наших співгромадян, за що їм велика і щира подяка. Я не буду довго говорити. На нашій емблемі є меч - це не просто так. Ми будемо тримати цей меч і боронитися допоки Україна не стане незалежною. Єдиною перешкодою на шляху розвитку і становлення України як вільної, самостійної, благополучної країни, є безкарність тих негідників, яка дурять, обкрадають, роблять, що їм заманеться задля задоволення власних інтересів.

«Усі ми, що тут зібралися, є командою гідності, справедливості і прогресу»

- Ми зібралися сьогодні, щоб сказати головне - час відчути себе гідними українцями! Усі ми - і моя команда, і команда, що тут зібралася, і кожна окремо взята працююча українська родина є командою гідності, справедливості і прогресу на шляху до самоствердження та розуміння себе, як самодостатнього народу, - сказав у своєму виступі лідер Громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО. - Наші серця, на відміну від окремих суб’єктів із політичного кола, не паралізовані байдужістю, а навпаки відкриті для співчуття до долі кожного воїна, кожної української родини.

Валентин Наливайченко звернув увагу присутніх на те, що ані президент, ані його найближче оточення не поїхали до Лондона на Світовий форум по боротьбі з корупцією, що проходив декілька днів тому: «А не поїхали вони тому, що розуміли свою програшну позицію в тій ситуації, коли весь цивілізований світ об’єднався, щоб повернути незаконно привласнені кошти з офшорів».

Екс-очільник СБУ нагадав, що в 2014-2015 роках з України було вкрадено більше 5 млрд. гривень, а повернуто назад - копійки! У бюджет Рівненської області взагалі нічого не повернули. Не дали жодної копійки навіть на потреби лікарень. І не дадуть, бо вже вкрали! Вкрали 30% кожної пенсії - це має знати кожен українець. 30 % зарплати лікарів теж вкрадено.

- В той час, як на Великдень ви шукали, кому видати нещасних 100 гривень премії, вони мільйони перераховують в офшорні зони, - наголосив Валентин Наливайченко. - У нас з ними різні шляхи, але це не значить, що ми не знаємо, що робити для того, аби змінити раз і назавжди цю ганебну ситуацію. Ми - і ніхто інший - маємо і можемо це зробити. Для цього ми повинні зрозуміти, що наша сила - в єдності!

Шанований в Україні та за кодоном політик закликав усю українську громаду через дію, через допомогу кожному, хто її потребує, виявляти свої милосердя і співчуття. Перш за все, переселенцям, що опинилися у безвихідній ситуації. «Ми маємо пам’ятати, що вони - наші брати, наша українська рідня, частина нашого сьогодення і, звичайно, нашого майбутнього, - зазначив Валентин Наливайченко. - Єдність дасть нам можливість стати сильними і подолати ту несправедливість, що тисне та знищує поступово нас. А найголовніше - дасть нам можливість подолати корупціонера на самій верхівці влади і тут, в області, включно».

«Поки наші хлопці

гинуть на фронті, влада обкрадає народ”

Проти драконівських тарифів вийшли протестувати мешканці Рівненщини. На народному віче, що відбулося 15 травня ввечері в центрі Рівного, люди вимагали від влади справедливих тарифів та гідної зарплатні. Рівненчан обурив травневий «подарунок» від уряду - ціни на комунальні послуги, які зросли більш ніж у півтора рази.

«Поки наші хлопці гинуть на фронті, влада обкрадає народ. Вони виводять гроші в офшори та підвищують тарифи, аби виплачувати кредити, яких набрались, із наших кишень. Треба сказати рішуче «Ні!» цим діям влади, які ганьблять Україну на всю Європу», - зауважив на віче лідер Громадсько-політичного руху «Справедливість» ­Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО.

«Якби під час попередньої війни, ви тільки згадайте, хтось додумався щось вкрасти - та тоді за буханець хліба розстрілювали! А вони, падлюки, виводять зараз мільярди в офшори, мільярди просять потім позики в МВФ, а нам кажуть: щоб нам дали ці позики, ми повинні платити за їхній газ», - заявив на віче координатор проекту «Армія Гідності» Тарас КОСТАНЧУК.

«Ніяк інакше, ніж грабіж простих українців та знущанням над нами - назвати це просто неможливо! Тому ми - Громадсько-політичний рух «Справедливість» - вимагаємо від влади справедливих тарифів, які відповідають пенсіям та зарплатам. Тільки не їхнім - захмарним, а нашим доходам, простих людей!», - наголосив у своїй промові на віче керівник Центрального штабу ГПР «Справедливість» Руслан КОЛЄСНІКОВ.

«З 1 червня вода в Рівному - 86 гривень, найдорожча Україні! Тарифи ростуть як гриби після дощу. Сьогодні субсидіями вибирають кошти з наших кишень. Через 10 днів буде два роки, як Порошенко та його соратники прийшли на крові до влади. Єдина обіцянка, яку він виконав, це те, що Україну через два роки ми не впізнаємо», - з глибоким сарказмом зазначив керівник Рівненської обласної організації ГПР «Справедливість» Анатолій СИДОРУК.

19.05.2016Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 976

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21181)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14557)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14317)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14131)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14005)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13976)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13966)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13662)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13658)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13604)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13215)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13187)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (454)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (65)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Часникові стрілки корисніші за часник (59)
• Особливості вживання видів води (58)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (56)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• А ваш шампунь безпечний? (54)
• Нецукровий діабет (51)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"