Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №840 від 14.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Здоров'я не купиш

Тибетська ранкова гормональна гімнастика

Тибетська ранкова гормональна гімнастика

Ця система підтримує всі гормональні залози тіла на рівні віку 25-30 років. Завдяки цьому в тих, хто практикує гормональну гімнастику, зникають хронічні хвороби, нормалізується енергетика тіла, сповільнюється старіння організму, тривалість життя збільшується на 20-30 років.

На гімнастику потрібно лише 10-20 хвилин на день, робити її слід відразу після пробудження (найкраще прокинутися до 6 ранку, в цей час відбувається найактивніше насичення організму енергіями неба й сонця). Вправи дуже прості, виконувати їх можна, не встаючи з ліжка. Але слід мати на увазі, що тибетську гормональну гімнастику треба робити із задоволенням або не робити її зовсім.

Вправа 1. Розтираємо руки

Лежачи в ліжку, розтирайте свої руки протягом 5-7 секунд, долоньки мають стати гарячими. Ця вправа заразом допоможе продіагностувати стан власного біополя.

Якщо долоні сухі й гарячі, то з енергетикою вашого організму все гаразд. Якщо долоні після розтирання теплі — біополе трохи знижене. Якщо долоні геть не зігріваються й стають вологими — це пряма ознака того, що ваш організм дав збій, у нього серйозні проблеми.

Такі люди часто страждають від вегетосудинної дистонії.

Хай якими є ваші долоньки, розпочинайте виконання наступних вправ тибетської гормональної гімнастики, бо вона звільнить вас від усіх негараздів і хвороб.

Вправа 2. Пальмінг

Після розтирання долонь кладемо їх на ділянку очей. Легко натискайте на них, дотримуючись темпу: 1 секунда — 1 рух. Зробити треба 30 таких рухів за 30 секунд.

Після цього не поспішайте забирати долоні з очей, залишіть їх у такому положенні ще на 30 с, а якщо у вас поганий зір — то на 2 хв.

Таким нехитрим способом ви можете поліпшити свій зір, бо в цей час відбувається живлення очного яблука та всіх довколишніх рецепторів. Що цікаво — окрім зору, відновлюється й натуральний колір волосся.

Займаючись цією гімнастикою тривалий час і маючи певний досвід у вивченні різних оздоровчих систем, я внесла деякі роз’яснення й доповнення в цей комплекс.

У вправі з очима ми працюємо із залозою епіфіз, яка пов’язана з тим, як наш організм сприймає зміну дня й ночі. Цій залозі дуже важливо, щоб організм уночі відпочивав із 21- 22-ї години, а з 4- 5-ї ранку — не спав. І цей ритм буде усталюватися, коли ми робимо таку просту вправу.

Також під час виконання цієї вправи краще вироблятиметься меланін, який є дуже потужним антиоксидантом і забезпечує нам молодість, а також колір шкіри, колір волосся, колір очей. Крім того, поліпшується зір.

Вправа 3. Прокачуємо вуха

Тепер таким само способом розітріть долоні й натискайте руками на вуха: пальці ззаду на потилиці, долоні притисніть до вух. Темп: 1 секунда — 1 рух. Загалом 30 рухів.

У процесі виконання цієї вправи через деякий час (у кого — через кілька днів, у кого — через кілька тижнів чи місяців) можуть «прокинутися» симптоми хронічних захворювань, пов’язані з вухами. Не варто лякатися, й у жодному разі не припиняйте виконувати вправи, варто тільки робити це м’якше, якщо з’явилися больові відчуття.

Повірте — через певний час у вас повністю мине хронічне запалення вух і значно поліпшиться слух, стане краще працювати голова: з’явиться ясність. Оздоровлюються вуха (середнє, внутрішнє й зовнішнє) й лімфосистема на обличчі.

Тут взаємодіємо й з нашою нервовою системою, й з усім вестибулярним апаратом, щоб ми добре орієнтувалися в просторі.

Вправа 4. Підтягування обличчя

Великий палець кладемо за вухо, руки стискаємо в кулачки й починаємо підтягування обличчя від підборіддя до вух, із силою натискаючи на обличчя й назад, — це 1 рух, а треба зробити 30.

Після цієї вправи ви можете відчути приплив крові до обличчя й навіть трохи спітніти. Вона стимулює циркуляцію лімфи, поліпшує кровообіг. Підтягується овал обличчя, поліпшується його колір і стан шкіри. Поліпшується лімфатичний відтік.

Тут додатково пропрацьовуємо вуха, масажуємо їх добре, розтягуємо врізнобіч, впливаючи цим самим на весь організм і заряджаючи його, лагідно впливаємо на лімфовузол, який за вушком — унизу, в ямці.

Вправа 5. Масаж чола

Покладіть руки на чоло таким чином: права безпосередньо торкається чола, ліва зверху притиснута до правої. Починайте масажувати чоло човниковими рухами складених рук від скроні до скроні, роблячи один рух за секунду. Виконайте 30 рухів за 30 секунд.

Ця вправа сприяє очищенню гайморових пазух, активізує роботу гіпофіза та — як бонус — розгладжує зморшки.

Це зона нашої печінки. Додатково активізуємо зону 3-го ока, розтираємо зону фалангами пальців вправо-вліво, далі розтираємо вниз і вгору по носі, заразом добре промасажувати крила носа. У цей час ми також працюємо з гіпофізом — головною залозою, яка відповідає за роботу з усіма іншими залозами.

Вправа 6. Масаж тімені

Вправа впливає на тім’яну ділянку.

Ми «літаємо» ручками над головою. Під шию кладемо валик чи згортаємо подушку, руки сплітаємо в кільце. Права рука — знизу, ліва лягає зверху.

Починаємо робити рух за кілька сантиметрів від голови від чола до потилиці. Робимо 30 разів.

Потім «зависаємо» над тім’ячком і робимо рухи від одного вуха до другого. Також 30 разів. Ця вправа дуже добра для тих, у кого високий чи низький тиск: він буде приходити до норми.

Під час цієї вправи поліпшується рухливість плечових суглобів, а також підкачуються м’язи рук. Минає біль у плечах, і якщо ви раніше не могли піднімати руки догори, то через певний час зможете легко це зробити.

Цими дуже важливими рухами ми прокачали верхній центр, попрацювали з найвищою чакрою й верхньою залозою — гіпоталамусом, яка відповідає за взаємодію організму із зовнішнім світом, а також визначає, як наш розум взаємодіє з Духовним світом. Відчуйте цю вправу — йде взаємодія з усією нашою психікою. У святих, ми бачимо на іконах, — німб над головою.

Вправа 7. Масаж щитоподібної залози

Підготовка: розгладжуємо тильним боком долоні (друга долоня — знизу) від вуха до вуха все підборіддя, дуже приємні відчуття. Далі: фалангами пальців із двох боків від вуха вниз до ключиць масажуємо по шиї вгору-вниз. Цими ж рухами проходимо шию ззаду й розтираємо неодмінно 7-й шийний хребець однією рукою, потім — другою, по 15 разів.

Проходимо легким масажем фалангами пальців по всій груднині й під ключицями. Руки, зігнуті в ліктях, перехрестили й великі пальчики вставили над ключицями вглиб (це точки включення мозку — больові), піднімаємо лікті догори й опускаємо вниз — 15 разів. (Для початківців можна почати вправу без підготовки).

Праву долоню кладемо на щитоподібну залозу, ліву руку — зверху. Потім лівою рукою рухайтеся від щитоподібної залози до пупка на відстані кількох сантиметрів від тіла. Повторіть цей рух 30 разів. По закінченні виконання повертаємо ліву долоню на праву й затримуємося в цьому положенні на 5-7 секунд.

Вправа 8. Масаж вилочкової залози

Простукали по залозі — пробудили її (між яремною ямкою та грудьми). Далі масажуємо дуже важливі точки: початок грудей — точка «океан спокою», і друга, яка міститься між яремною ямкою й точкою «океан спокою», — хвилина в один і хвилина в другий бік.

Далі робимо масаж під грудьми від пахвових западин до центру грудей і назад, рятуємо себе від мастопатії. І потім робимо легкі вигрібальн рухи руками по черзі з пахвових западин, впливаючи на другий лімфовузол.

Після цього на своїх заняттях я рекомендую зробити кілька разів дихання животом — «входження у потік».

Вправа 9. Масаж живота

Не відриваючи рук одну від одної та від тіла, повільно сповзаємо ними на живіт. Зробіть 30 колових рухів за годинниковою стрілкою в ділянці живота.

Завдяки цьому масажу, минають хронічні закрепи, поліпшується робота кишківника.

Додатково: ноги зігнули, масажуючи м’який живіт, запускаючи пальці рук глибше в живіт і струшуючи, звільняємо кишківник від застійних процесів.

Після цього ноги випростали й утягуємо промежину 30 разів.

Вправа 10. Струшування

Якщо у вас не досить жорстке ліжко, то для виконання цієї вправи варто переміститися на підлогу. Руки й ноги підніміть догори, долоні й ступні — паралельно підлозі.

«Розминаємося»: обертайте зап’ястя й ноги в гомілковостопних суглобах. Тепер гарненько ними потрясіть протягом 30 с. Ця вправа поліпшує кровообіг у капілярах і очищує дрібні енергетичні канали.

Додатково в цьому положенні стиснули-розтиснули пальці рук і ніг, покрутили стопами — вправо і вліво.

Вправа 11. Розтирання стоп

Сядьте. Помасажуйте по черзі стопи. Якщо проявилися больові точки, то варто гарненько промасажувати їх. Закінчивши масаж, розітріть ноги знизу доверху. І стегна — гарненько. Змастити стопи оливковою чи іншою олією, Оце й усе!

Після виконання тибетської гормональної гімнастики рекомендується випити склянку теплої води.

Протипоказання для виконання гормональної гімнастики: хвороби серця в гострій формі, гіпертонічний криз, виразка шлунка й артрит у гострій формі, серйозні патології хребта, післяопераційний стан, хвороба Паркінсона.

На своїх заняттях, у групі з омолодження й довголіття, я обов’язково проводжу з її учасниками цю гімнастику. Тому з упевненістю можу підтвердити: вона працює.

Гімнастика тибетських ченців справді працює! У того, хто виконує сумлінно й регулярно вправи, підвищується життєвий тонус, а приблизно через 6 місяців практики починають зникати різні хронічні захворювання, навіть ті, від яких людина вже й не сподівалася вилікуватися. Як показує практика, для лікування більш серйозних недуг може знадобитися більш тривалий час: рік чи два.

14.12.2017Наталія Бензионович, виконавчий директор Академії цілісного світогляду


Переглядів: 1167

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21069)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13879)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (818)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (68)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"