Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

2018 рік –

2018 рік –

що чекають від нього в Китаї?

Якщо вірити китайцям, то 2018 рік буде достатньо стабільним у фінансовому і емоційному плані. У сім’ях очікується взаєморозуміння і мир. Відштовхуючись від пророкувань гороскопів, економіка в рік Собаки буде рости, військові чвари і суперечки завершаться, а добробут людей помітно покращиться. З настанням китайського нового 2018 року багато людей укладуть офіційні шлюби – щасливі і міцні. Ну, а в кінці року в деяких сім’ях з’явиться довгоочікувана дитина. Щоб залучити в своє життя удачу, здоров’я, любов та багатство, китайці 16 лютого йдуть на вулицю і досхочу годують собак.

Гороскоп на 2018 рік для Собаки

Природно, що Собака своїх в біді не кине, значить, ті, хто народився в цей рік можуть розраховувати на успіх у роботі та особисте щастя. Господиня року завжди прийде на допомогу і підтримає морально, а також грошей підкине на нове житло і шикарну машину. У професійній сфері теж суцільне везіння, тому можна не боятися конкурентів і сміливо зав’язувати ділові знайомства. Східний гороскоп на 2018 рік за роком народження рекомендує відкрити свій бізнес, щоб ні від кого фінансово не залежати і знайти стабільність. Головне Собакам уникати конфліктних ситуацій і не кидатися на людей з кулаками. Ви ж не з ланцюга зірвалися, так?

Гороскоп на 2018 рік Свині(Кабана)

Китайський гороскоп пророкує Свиням хороший і плідний період, коли навіть конкуренти будуть проситися в ваші компаньйони. Не бійтеся підписувати контракти, укладати угоди і планувати майбутнє. Все буде в ажурі, або ще краще! Тим більше, що Свиня відрізняється кмітливістю і розсудливістю, що вітається Жовтою Собакою. Що стосується ризику, то його слід використовувати в малих дозах. Інакше, вкладете гроші і тю-тю…Шукайте потім вітру в полі. Комерційна жилка у Свині є, тому потрібно її розвивати і впроваджувати геніальні ідеї у справу.

Гороскоп на 2018 рік для Півня

Східний гороскоп на 2018 рік обіцяє Півневі чудовий період, якщо він не буде без причини на когось нападати, клювати і випинати вперед свої груди в орденах. Всього має бути в міру, щоб отримати те, про що мрієте. Півневі в рік Собаки доведеться чимало працювати, але зате і сім’я будуть нагодована, і рідня задоволена, і сам він красуватиметься в модному одязі перед дзеркалом. Відповідальність та наполегливість знадобиться для досягнення цілей, але Півень знає всі ходи, які ведуть до визнання і достатку. Тільки не забувайте ділитися секретами з господинею року – вона допоможе, чим може.

Гороскоп на 2018 рік для Мавпи

У рік Собаки на удачу і щастя можуть запросто розраховувати веселі і завзяті Мавпи. Головне, не ховайте від оточуючих людей свої таланти. Вони можуть розкритися з новою силою, що приведе до приголомшливого успіху. Східний гороскоп не обіцяє Мавпам жорсткої конкуренції, але від заздрісників все-таки, нікуди не дінешся. Тим хто мріє відкрити свій бізнес, найкращі побажання. Собака розробить такий план, який обов’язково приведе до результату. Тільки не втрачайте шансу зовні змінитися. Ні-ні, ви красиві від природи, але підкреслити все це не заважає.

Гороскоп на 2018 рік для Коня

Китайський гороскоп на 2018 рік пророкує Коневі майже неземне щастя і фінансовий успіх. Звичайно ж, не один конкурент не ризикне на вас навіть голосу підвищити, тим більше, обдурити або вкрасти цікаві ідеї. Знайдіть час для оновлення образу – гриву підстрижіть, пофарбуйте і стильну збрую купите. До речі, ви любите далекі поїздки? Тоді отримуйте – відрядження, виїзд на природу і подорожі. Собака радить Конячці частіше зустрічатися з друзями, які завжди прийдуть на допомогу у важкий момент.

Гороскоп на 2018 рік для Кози (Вівці)

Жовта Собака весь рік буде опікуватися і піклуватися про милих Кіз. Адже вони такі старанні, симпатичні і спокійні по натурі. Для них господиня має цілий пакет приємних сюрпризів у всіх сферах життя. У роботі вам уготована, як начальницька посада, так і місія секретаря-референта. Що ж, вам все це дуже до душі. Гороскоп за роком народження на 2018 рік радить Козі реалізувати задумане. Хочете стати бізнесменом? Терміново збирайте документи і закуповуйте товар. Боїтеся конкуренції? Ну, а підтримка впливової Собаки вас не надихає?

Гороскоп на 2018 рік для Кота (Кролика)

Східний гороскоп обіцяє прекрасний час Котам, яких навіть лапа не піднімається образити. Тільки гладити, і тільки за шерсткою. Без теплого молока, комфорту і домашнього затишку Коти не залишаться, навіть якщо іноді випустять свої кігтики в бік покровительки року. Адже, Собака обожнює їх за незлобливість, м’якість і спокій душі. Ну, хіба можна таким створінням не допомогти? Отже, Котів очікує успіх і особисте щастя. Головне, щоб ви самі вони всі цього з-під носа не упустили.

Гороскоп на 2018 рік для Змії

Східний гороскоп за роком народження пророкує Змії звичне перевтілення – від кобри до ящірки. Але врахуйте, що Собака лицемірства і брехні не терпить, тому намагайтеся все-таки вибрати для себе «особу» чемнішу і милішу. Інакше, конкуренти вас миттю «з’їдять» і не подавляться. Навіть Собака допомогти не встигне. Змії потрібно частіше «включати» інтуїцію, щоб не помилитися і не оступитися. У творчості вас чекає успіх і визнання, тому без збентеження впроваджуйте таланти та ідеї і в робочий процес. Бажано, працювати в команді.

Гороскоп на 2018 рік для Дракона

У рік Собаки у Драконів є можливість проявити свої магічні здібності, щоб отримати бажане в кар’єрі, фінансах і любові. Хочете стати великим начальником? Тоді вчіться, підвищуйте кваліфікацію і не давайте шансів конкурентам. Китайський гороскоп не радить Дракону мріяти про те, що апріорі не збудеться. Тільки реальні цілі і плани приречені на успіх. Ви будете літати всюди, благо дорога відкрита і розчищений шлях Собакою. Творчим Драконам потрібно проявити себе в різних напрямках – мистецтві, музиці та літературі.

Гороскоп на 2018 рік для Тигра

Східний гороскоп щедро та від усієї душі подбає про Тигра, який буде цілеспрямованим і сміливим. Неприємностей в житті не очікується, а перешкоди для вас – це насіння. Будьте відкритими і чесними, а ось сварок і конфліктів намагайтеся уникати. Тоді отримаєте повагу і визнання не тільки від друзів, але і від конкурентів. Внутрішній голос підкаже Тиграм, яким шляхом краще рухатися і отримати нагороду за свою ревну працю. Ну, а якщо хочеться стати багатим і успішним бізнесменом, то задумайтеся про навчання і збирайте інформацію.

Гороскоп на 2018 рік для Бика

Східний гороскоп не обіцяє серйозних проблем, адже завжди поруч буде вірна покровителька – Жовта Собака. Якщо проявите впертість і здорові амбіції, то без кар’єрного зростання і прибутку не залишитеся. Всі шахраї і аферисти розбіжаться в сторони, коли побачать гордого, впевненого і розумного Бика. Що стосується новизни і креативу, то його потрібно використовувати не тільки в роботі, але і в зовнішньому образі. Творчість Бику подобається, значить, можна впроваджувати таланти у всьому, за що візьметеся. Помилок не очікується, якщо все продумати до дрібниць.

Гороскоп на 2018 рік для Щура

Щури весь 2018 року будуть знаходитися під надійним захистом Собаки. Головне, бути безкорисливими і життєрадісними, а все інше обов’язково прийде в потрібний час. Щурові чарівності не займати, тому Собака відразу ж сприятливо поставиться до цього симпатичного створіння. Китайський гороскоп на 2018 рік радить проявити таланти в робочому колективі. Тоді начальник оцінить вас, а колеги почнуть поважати ще більше. У Щура маса шансів досягти успіху в різних сферах діяльності – економічної, юридичної та літературної. Головне, за все братися з розумом і розстановкою, а не поспішати з висновками.

28.12.2017


Переглядів: 1647

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21072)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13857)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (940)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (78)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (74)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"