Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №903 від 07.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Актальні ціни на бензин, дизель.
Олас - якісне пальне.

  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Серпень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31


#Ракурс добрих порад

Корисні поради при виборі м’яса

Корисні поради при виборі м’яса

Оцініть колір Колір м’яса – одна з головних ознак його свіжості: хороша яловичина повинна бути виразно червоною, свинина – рожевою, телятина – схожа на свинину, але більш рожева, баранина схожа на яловичину, але більш темного і насиченого відтінку. При виборі будь-якого м’яса є одна закономірність: чим молодша тварина, тим світліше буде м’ясо.

Огляньте поверхню

Тонка блідо-рожева або блідо-червона скоринка від підсихання м’яса – явище цілком нормальне, але жодних сторонніх відтінків або плям на м’ясі бути не повинно. Не повинно бути і слизу: якщо ви покладете на свіже м’ясо долоню, вона залишиться практично сухою.

Принюхайтесь

Запах – ще один вірний порадник при визначенні якості продукту. Ми – хижаки, і ледь вловимий свіжий запах гарного м’яса для нас приємний. Наприклад, яловичина повинна пахнути так, щоб вам хотілося негайно зробити з неї біфштекс по-татарськи або карпаччо. Свіже м’ясо має молочний запах з легкою, ледь помітною кислинкою. Старий, перевірений спосіб понюхати шматок м’яса “зсередини” – проткнути його нагрітим ножем.

Придивіться до жиру

Жир, навіть якщо ви його маєте намір зрізати і викинути, своїм виглядом може розповісти багато про що. По-перше, він повинен бути білим (або кремовим у випадку з бараниною), по-друге, мати правильну консистенцію (яловичий повинен кришитися, баранячий – навпаки, бути досить щільним), по-третє, не мати неприємного або згірклого запаху. Ну, а якщо ви хочете купити не тільки свіже, але й якісне м’ясо – зверніть увагу на його “мармуровість”: на зрізі дійсно хорошого м’яса видно, що жир розосереджений по всій його поверхні.

Тест на пружність

Свіже м’ясо при натисканні пружинить і ямка, яку ви залишили пальцем, негайно розгладжується.

Купуємо заморожене

Якщо купуєте заморожене м’ясо, зверніть увагу на звук, який воно видає при постукуванні, рівний розріз, яскравий колір, який з’являється, якщо прикласти до нього палець . Розморожуйте м’ясо акуратно, чим довше – тим краще (наприклад, у холодильнику), і якщо воно було правильно заморожене, то приготоване практично не відрізнятиметься від охолодженого.

Чому не парне?

Існує поширений міф про те , що якість так званого парного м’яса вища. Це не зовсім так. Неферментовані волокна білка не засвоюються в нашому організмі, створюючи додаткове навантаження на печінку і нирки .

Будь-яке м’ясо необхідно визрівати, тобто не варто готувати м’ясо одразу після забою тварини. Купивши вирізку на ринку, потрібно вдвічі обернути м’ясо вафельним рушником і затягнути дуже щільно харчовою плівкою в циліндр, залишивши краї, щоб рідина могла випаровуватися. Під час цього процесу варто міняти рушники. Тоді ви отримаєте дозріле м’ясо вищої якості, яке простіше готувати, у нього буде насичений смак і воно легко засвоїться.

А як щодо курятини?

Як вибрати м’ясо курки? Найкраще купувати домашню курятину. Шкіра на тушці курки повинна бути гладкою, без плям, пошкоджень, синців і пір’я. Огляньте тушку, якщо вона пружна, гладка, суха, а на розрізі м’ясо є трохи вологим і не має неприємного запаху – перед вами свіжа курятина. За тушкою ви також можете визначити вік курки. У молодих курочок кінчик грудної кісточки буде хрящоподібний, якщо на нього натиснути, то він легко гнутиметься.

07.03.2019


Переглядів: 176

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 926 від 15.08.2019p.
¤ 
Особливі спортсмени вибороли І місце на чемпіонаті України

Особливі спортсмени вибороли І місце на чемпіонаті України

З 2 по 4 серпня у місті Дніпро проходив чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату....

¤ 
«Верес» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

«Верес» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

Рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. У стартовому домашньому матчі сезону рівняни обіграли «Чайку» завдяки голу Дмитра Ховбоші....

¤ 
На Рівненщині вербували жінок для сексуальної експлуатації за кордоном

На Рівненщині вербували жінок для сексуальної експлуатації за кордоном

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом торгівлі людьми, слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області повідомили про підозру у вчинені злочину трьом рівнянкам. Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання....

¤ 
Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально

Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально

Тож невдовзі усі охочі зможуть побувати в різних куточках області прямо з моніторів своїх гаджетів....

¤ 
На Рівненщині модернізують службу «швидкої» допомоги

На Рівненщині модернізують службу «швидкої» допомоги

В Рівненській області створять нову оперативну диспетчерську. Модернізована служба працюватиме на базі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Фахівці централізовано прийматимуть виклики і до пацієнта виїжджатиме та машина, яка знаходиться найближче....

¤ 
У Рівному психолог Нацгвардії врятувала життя жінці

У Рівному психолог Нацгвардії врятувала життя жінці

Діловода психологічної служби Юлію Сухан знає весь особовий склад військової частини 3055 Нацгвардії як людину, яка завжди готова вислухати. Проте вона може не лише рятувати серця мудрою порадою, а й життя. У цьому переконалася рівнянка, яка ледве не померла біля супермаркету....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (16958)
2. Моє місто - найкраще [427] (6104)
3. Як правильно приймати вітаміни? [749] (6094)
4. Секс із мусульманином [271] (5277)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (5092)
6. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (4664)
7. Догляньте мене до смерті [278] (4643)
8. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (4627)
9. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (4534)
10. Як позбутися шпори на п’яті [850] (4132)
11. Якщо у сні приснився вуж [219] (3198)
12. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (3168)
13. Кращі засоби для потенції чоловіків - ТОП-10 [891] (3105)
14. Коли розпочинати садити городину [599] (2976)
15. Розклад руху автобусів [253] (2937)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кореччина: чоловік вбив дружину (256)
2. Рівнянина арештували за підозрою у вчиненні серії зґвалтувань (252)
3. На Рівненщині внаслідок двох ДТП постраждало четверо осіб (251)
4. Понад 3 тисячі вакансій може запропонувати Рівненська обласна служба зайнятості (238)
5. «Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків» працюватиме у Рівному (236)
6. Навіщо ґазди «солять» грядки (236)
7. Зловмисник ледь не до смерті побив незнайомого (234)
8. Три державні банки знову видають «теплі кредити» для ОСББ (234)
9. Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека перетворилася на справжній будівельний майданчик (234)
10. Жнива на Рівненщині – на фінішній прямій (234)
11. На Рівненщині реалізують 12 освітніх проєктів за кошти ДФРР (233)
12. Щодо застосування нових форм фінансової гарантії (231)
13. Стало відомо, хто буде пародіювати Володимира Зеленського у «Вечірньому Кварталі» (229)
14. Що треба знати про сидерати (227)
15. Як отримати багатий врожай озимого часнику (227)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс