Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №927 від 27.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Промислові швейні машини - відгуки експерта

Промислові швейні машини - відгуки експерта

Промислові швейні машини складні у використанні?

Питання, який мені дуже часто задають і на який наші слухачі, однозначно будуть раді знати відповідь. Ось багатьох лякають промислові швейні машини-автомати або якесь швейні комп'ютерне машини. Наскільки складно звичайної швачці їх освоїти? Выбрать качетвенную швейную машину и купить промышленную швейную технику в Украине можно у надежных магазинов.

Думки про те що не купують бо бояться якихось проблем: доведеться вчити персонал довго, боятися, що техніка не надійна. Наскільки це виправдано ці побоювання? І як все йде насправді?

Промислові швейні машини

Насправді йде це все з точністю до навпаки, звичайно. З боку навчання швачки теж. Це, один раз навчив і швачка більше не пересяде на звичайну машину, за якою вона сиділа. Тобто це машинка з елементарними автоматичними функціями, так, та ж сама обрізка нитки, підйом автоматичний, закріпка автоматична. Після цих машин швачка просто-напросто не може сісти на просту промислову машинку, їй вже якось незручно, некомфортно - вже швидкості не ті, вже потрібно ще щось робити, додаткові дії. Машинка звичайна, потрібно зробити закрепи вручну, потрібно витягнути, перерізати нитку ножицями. Весь час, всі зайві рухи. Тут на промислових швейних машинах з автоматичними функціями ці зайві рухи прибираються. Це теж важливе питання. В іншому сенсі, машини з електронним управлінням, вони легше піддаються регулюванню і регулювання точніша. Тут все одно вже намагається виробник зробити менше механіки і роблять все вже на електронних платах, на якихось може покрокових двигунах, які вже простіше в обігу і набагато простіше в зверненні, ніж механічні деталі ось ці всі.

Промислові швейні машини - відгуки експерта

У таких промислових комп'ютерних швейних машинах менше шуму, менше споживання електроенергії, менше механізмів можуть зламатися механічних, які потрібно, відповідно, змінювати. Якщо машини старі, то вартість запчастин доходить до позамежних вартостей.

Промислові швейні машини надійні?

Виходить, що в багатьох випадках електронні машини надійніше, ніж механічні? Що ви скажете як фахівець?

Взагалі, в принципі, по надійності - так, ну це дивлячись ще якийсь бренд. Хтось хоче дешевше, та, може бути чистий або брендовий Китай, який, в принципі, зарекомендував себе непогано і працює протягом багатьох років. Є моменти, коли саме на виробництві вся електроніка працює, в основному, від 220 вольт. Бувають скачки електроенергії. Рекомендують ставити якийсь бесперебойник. Хоч і є на машинах своя захист, ті ж самі запобіжники, рятують іноді, хіба що через старовини нашого обладнання. Те, що звикли у нас робити і не ремонтується. Зараз користуються новими нормативами. Виходить так, що в результаті в нових фірмах, на фабриках ставлять замість 100 промислових швейних машин всього 20 автоматів. Де обслуговують, буває, що і два автомати одна швачка ,. Немає ось цього перекосу, цих рядків перекошених. Тобто, вже йде якість. Відповідно, якщо брати прямострочка, те ж саме, закрепочку виставили там на початку, в кінці шва - так вони будуть однакові. А не як вручну - як натиснула, так і зробила закріпку, натиснула на важіль заднього ходу. Тут багато нюансів. І все одно, навіть при замеркі наприклад, брати постільна виробництво, де природно потрібно всього дві швидкості, наприклад на прямострочних промислових машинах, коли цегла на педаль поклали і погнали, все одно є свої заморочки. Машина з автоматичними функціями, як би, там у них до чого вона? Але навіть там вона робить збільшення продуктивності на 20%.

- Так, так, дуже цікава інформація, особливо для тих, хто займається постільною ...

У цьому навіть разі збільшення продуктивності вже на 20% йде. Відповідно, споживання електроенергії, відповідно витягує ниточку, там на півтора метра від машинки, від голки, і вже потім близько голки обрізати. Та куди ці півтора метра діваються? Куди, куди? У відро! То тут же залишаються на промислових машинах з автоматичними функціями залишається тільки ость. Все акуратно, все заправлено, що не викидається ... Дуже багато нюансів, які можна розглядати.

Купувати чи китайське промислове обладнання?

Добре, спасибі величезне за цю раду. Наступний дуже популярне питання, ви вже, його стосувалися - про китайських промислових швейних машинах та іншому обладнанні. Це, напевно, один з найбільш наболілих питань. Частина аудиторії за те, що Китай нічим не відрізняється від інших виробників. А інша частина боїться панічно китайської техніки. Що ви скажете, що порадите людям, які ще думають «купувати чи китайське промислове обладнання або шукати з чогось дорожче для свого швейного виробництва своєї Швейка»?

Ну як сказати про Китай. Зараз більшість європейських брендів все одно збирають машини в Китаї. Припустимо, організовують виробництво в Китаї. Це робиться типу на своїх заводах, так , Тільки китайськими руками. Як відомо, в Китаї немає свого матеріалу, там, того ж самого металу, того ж самого, не знаю, ще якихось деталей. Але чомусь звідкись все береться, звідки-то все робиться. Є китайські фірми деякі, які дійсно себе вже зарекомендували. Саме китайські бренди. Які себе зарекомендували на ринку промислових швейних машин, які зарекомендували себе на виробництві, працюють нормально. І причому, якщо дійсно є хороший механік з руками, то навіть китайське обладнання працює. І працює чудово.

- А ви можете озвучити якісь китайські бренди? Що ви можете рекомендувати з саме китайських машин?

Я не буду рекламувати вже бренд ...

- Добре.

Бренд промислової машинки залежить від вибору людини, тому що є і такі бренди, що ніхто ніколи не знає. І страшно брати. Є бренди, які, в принципі, не дуже хороші, може бути, за відгуками людей. Але розрекламовані в Росії дуже сильно, досить таки. І тут палиця з двома кінцями, і я не буду вже рекламувати безпосередньо.

Технічному обслуговуванню промислових швейних машин

- Ясно. Дивіться ще, що ви порекомендуєте нашим слухачам в разі якогось ремонту гарантійного або післягарантійного промислових швейних машин? Потрібно звертатися обов'язково в сервісні центри або можна взяти якогось механіка все-таки зі сторони не з сервісного центру?

Промислові швейні машини

Природно, кожне промислове обладнання повинно обслуговуватися спеціально навченим персоналом. Інакше ніяк не може бути. Природно, якщо у вас щось трапилося, насамперед у вас залізти туди повинен цей механік. Але єдине буває, що потім рік у вас швейна машина не працює ... ну ладно, сяк-так, якщо це здалеку, то висилають, якщо не висилають, десь тут привозите ... і приходять обладнання, як сказати, до кінця. Повністю розібрані по частинах, в пакетиках прямо так, в коробочку звалені ... і тут вже складно зрозуміти - що це таке. Бувають і такі моменти. Навіть на ремонт потрібно привозити речі в нормальному стані і з адекватною відповіддю «що сталося?». Я ж не буду там, наприклад, розкривати швейну машинку і стояти над нею і думати «що ж це буде таке?». Що у вас трапилось? Тут шиє, а тут чого? Чому не сподобалася? Чому гарантійний ремонт? Що у вас трапилось? Ось я і кажу, що більшість питань спочатку вирішуються по телефону. Тим більше, з автоматичними функціями, як налаштувати, як натиснути.

Також до будь-якого обладнання додаються інструкції російською мовою. Зараз все фірми дають, це всюди прийнято, з будь-яким обладнанням, з будь-якою технікою, навіть з побутової, у вас йде інструкція російською мовою завжди.

Як можна, все-таки, заощадити, люди запитують, на придбання обладнання? Припустимо, людина хоче організувати якусь свою маленьку швейну майстерню і він хоче заощадити на обладнанні. За рахунок чого можна заощадити? За рахунок вартості - брати дешевші моделі? За рахунок впровадження більш сучасної техніки? За рахунок позмінного режиму роботи? Що ви порекомендуєте як фахівець вже з багаторічним досвідом?

Наприклад, якщо у вас якийсь навіть невелике виробництво, де задіяно досить-таки велика кількість машин. Дешеві прямострочні машини беруть, тому що окупність їх 3 місяці. Але вони працюють і більше трьох років. А якщо спецмашини. За спецмашин краще не економити, якщо у вас великий обсяг використання цих спецмашин. Якщо невеликий обсяг використання - то можна вибрати саме, найдешевше китайське обладнання знайти і придбати.

Якщо б / в обладнання, воно може бути досить-таки старе, і запчастини для такого обладнання вкрай коштуватимуть. Позамежна вартість, тому що це може бути оригінал.

Оригінали будуть і ходити довше. Т. к. Зроблені по-людськи все-таки

Можливо, машина буде китайська. А човник - японський.

Єдине, якість таких човників краще, але буде дорожче на тисячі півтори.

- Якщо хочеш заощадити на обладнанні, то потрібно скласти список приблизний ...

На витратних матеріалах краще не економити.

Точніше - на обладнанні і на витратних матеріалах.

27.08.2019


Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21071)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17213)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14468)
• Допомога під час карантину [967] (14382)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14226)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14035)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13910)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13882)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13862)
• Живи до ста! [965] (13855)
• Бюджет і ми… [965] (13788)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13658)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13566)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13508)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (890)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (81)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (78)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (77)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (73)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"