Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Липень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


#Готуйте з нами

У грибний сезон

Гриби - це особливий, смачний і поживний продукт, що заслуговує ретельної уваги від кулінарів. Гриби можна засушити, засолити, замаринувати, але так хочеться просто зараз, поки вони свіжі, їх якось смачно приготувати!

Борщ з грибами

Необхідні продукти: гриби - 300 гр, ріпчаста цибуля - 1 шт., буряк варений - 2 шт., картопля - 4 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. ложка, томат-пюре - 1 ст. ложка, бульйонні кубики грибні - 4 шт., вода - 1 1/4 л, спеції - за смаком, сметана - 3 ст. ложки, зелень петрушки подрібнена - 2 ст. ложки.

Буряк наріжте соломкою, картоплю - брусочками. Гриби, цибулю і моркву наріжте соломкою, спасеруйте на олії, додайте томат-пюре і пасеруйте ще 3 хвилини. З бульйонних кубиків приготуйте бульйон.

У киплячий бульйон покладіть картоплю, поваріть ще 8-10 хвилин, потім додайте пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції і варить ще 15 хвилин.

При подачі покладіть в борщ сметану та зелень.

Білі гриби в олії

Необхідні продукти: білі гриби, рослинна олія, вершкове масло.

Гриби промити. Обсушити, обсмажити в рослинній олії до напівготовності, остудити. Підготовлені гриби перекласти капелюшками нагору в банки, заливаючи кожний ряд розтопленим вершковим маслом, лишити так на кілька годин. Потім банки закрити поліетиленовими кришками і зберігати в холодному місці.

Перед подачею гриби просмажити до готовності.

“Синьйор помідор”

Необхідні продукти: помідори - 4 шт., гриби - 300 гр, сирок плавлений м’який - 200 гр, масло вершкове - 60 гр, перець солодкий червоний - 2 шт., перець запашний горошком - 8 шт., перець червоний мелений, сіль до смаку, зелень кропу.

У помидорів зрізати верхівки, вийняти м’якуш. Гриби відварити, остудити і разом із солодким перцем пропустити через м’ясорубку. Додати сир, масло, м’якуш помідорів, сіль, мелений перець і збити у масу.

Приготовленим паштетом наповнити кожен помідор так, щоб маса піднімалася над помідором (це - “голова”). “Носи” зробити з половинок оливок, зеленого горошку або дрібних помидорів, “вуса” - із гілочок кропу, “очі” - із горошин запашного перцю. “Синьйори” розставити на блюді, надіти на них “капелюхи” із зрізаних верхівок помидорів, прикрасити зеленню.

“Сендвіч” з грибами

Необхідні продукти: гриби - 800 гр, ріпчаста цибуля - 2 шт., вершкове масло - 50гр, сметана - 4 ст. ложки, картопля - 4 шт., рослинна олія - 4 ст. ложки, зелень кропу подрібнена - 2 ст. ложки, крохмаль - 1 ст. ложка, перець чорний мелений , сіль-за смаком.

Гриби відваріть і наріжте шматочками. Цибулю наріжте півкільцями, обсмажте на вершковому маслі до золотавого кольору, покладіть гриби і смажте до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте зелень і сметану.

Картоплю наріжте тонкою соломкою, посоліть, змішайте з крохмалем і спечіть на рослинній олії 8 коржів. Викладіть на блюдо 4 коржі, розкладіть на них гриби в сметані і накрийте картопляними коржами, що лишились.

04.10.2007


Переглядів: 17

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 870 від 21.07.2018p.
¤ 
Вдалий виступ рівненських ветеранів на чемпіонаті України з легкої атлетики

Вдалий виступ рівненських ветеранів на чемпіонаті України з легкої атлетики

Днями в м. Дніпро завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів. Місцем проведення стартів був стадіон «Трудові резерви». Однією з найважливіших цілей цих змагань було визначення найк...

¤ 
У Рівному горів торговий кіоск

У Рівному горів торговий кіоск

Про пожежу на вулиці Соборна обласного центру, до поліції повідомила двірник 17 липня, близько п’ятої ранку....

¤ 
Четверту сімейну молочну ферму відкрили на Рівненщині

Четверту сімейну молочну ферму відкрили на Рівненщині

Четверту сімейну молочну ферму «Пролісок» відкрили у селі Рачин на Дубенщині. У господарство закупили 10 племінних корів чорно-рябої молочної породи....

¤ 
У Рівненському серцево-судинному центрі прооперували більше півтисячі пацієнтів

У Рівненському серцево-судинному центрі прооперували більше півтисячі пацієнтів

Більше півтисячі операцій, за неповні чотири місяці, провели в Рівненському серцево-судинному центрі, що відкрився в межах реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у л...

¤ 
Казкова історія

Казкова історія

Наше життя все частіше нагадує казку - чим далі, тим страшніше. Принаймні автовласникам так точно доводиться все частіше згадувати ті далекі часи, коли не треба було кожен ранок із тривогою вдивлятися...






Найпопулярніші 15 статей:

1. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (696)
2. Чи все добре у рівненському «будівельному королівстві»? [862] (671)
3. Догляньте мене до смерті [278] (652)
4. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (640)
5. Секс із мусульманином [271] (575)
6. Моє місто - найкраще [427] (538)
7. Розклад руху автобусів [253] (528)
8. Папороть виганяє з дому чоловіків, а цибуля - негативну енергію [201] (478)
9. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (471)
10. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (422)
11. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (343)
12. Стогін покотився яром [862] (334)
13. Гірше звіра… [861] (317)
14. Олександр Данильчук: «Проблемні питання в раді треба вирішувати до сесії» [862] (291)
15. Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини? [862] (285)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Як правильно поєднувати продукти (56)
2. «Ніколи не назву вас мамою…» (53)
3. Запіканка з кабачків (52)
4. «Олімпійське літо» завітало в Радивилівський район (52)
5. Такого про пиво ви ще не знали (52)
6. Привіт, веселі дев‘яності… (51)
7. На Рівненщині сотня дітей одночасно боролася за спортивні нагороди (51)
8. Право на дитину або подарунки для Діка (50)
9. Тибетські таємниці атлантів (49)
10. Вдалий виступ рівненських ветеранів на чемпіонаті України з легкої атлетики (49)
11. “ОДЕК” ТА ФК “Малинськ” зіграли на користь “Маяка” (47)
12. Чебрець усуває алкогольну залежність (46)
13. У місті Рівному почастішали випадки підпалу контейнерів для твердих побутових відходів (42)
14. У ДТП на Дубенщині травмувалося троє осіб (39)
15. На Рівненщини вилучили нарковмісні рослин та канабіс (39)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс