Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#До професійного свята

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

Щедро наділа наш рідний край Матінка-земля безцінним багатством. Невичерпні ресурси має наша Батьківщина - безкраї ліси, бездонні озера та родючі ґрунти, на яких вирощують золотоволосу пшеницю, а невтомні руки працьовитих хліборобів перетворюють її на те, що є основою життя - Хліб.

Здавна відомо, що існування людини неможливе без хліба, бо як є хліба край, то і в хліві рай, а як хліба ні куска, так і в горниці тоска. Проте чи завжди такий необхідний продукт для життєдіяльності людини, її гарного здоров’я є таким корисним та благотворним. Останнім часом ми часто нарікаємо на якість хлібобулочних виробів, які купляємо щодня. Отож, щоб дізнатися, чим булки та паляниці зажили собі сумнівної слави, ми завітали на одне з найпотужніших виробників хлібобулочних виробів Рівненщини - ВАТ “Поліссяхліб” та поспілкувалися з самими батьками щойно народженого продукту - технологами.

Головний технолог Вікторія ГАЛЯНТ та начальник цеху Ольга-Віра ВІРУН розповіли, що дійсно багато сучасних виробників вдаються до найрізноманітніших способів, щоб якомога більше продовжити життя створеному продукту, збагатитися за будь-яку ціну. Проте наразі достеменно не відомо, як такі “корисні” добавки впливають на організм людини, які незворотні зміни здатні викликати, та врешті змінити сам “довгограючий” новостворений хлібець. Звісно, про яку якість тут може йтися, якщо придбаний хліб зберігається і не черствіє по тижню, коли природній процес - від одного до двох днів, залежно від виду виробу.

На противагу цьому фахівці, які трудяться на “Поліссіхліб” переконані: найважливіше - якість, а не якнайбільший термін зберігання. Тому використовують тільки натуральну сировину, позаяк вважають, що тільки природній, екологічно чистий продукт зданий забезпечити міцне здоров’я та приємні незабутні смакові відчуття справжнього хліба, який пам’ятаємо з дитинства. Тим більше, що існує безліч різноманітних природних способів, за яких можна забезпечити довше зберігання та покращити смакові властивості. Такими розробками займаються у спеціально обладнаних лабораторіях підприємства. Цілий підрозділ трудиться над створенням нових рецептів, заснованих на використанні натуральних продуктів, наприклад, домашнього сиру, фруктів. Таким чином у хлібопекарів щодня народжується новий покращений рецепт. Проте на підприємстві суворо дотримуються державних та міжнародних стандартів якості, а нову рецептуру обов’язково погоджують та затверджують в об’єднанні підприємств хлібопекарної промисловості “Укрхлібпром”, яке створене з метою постійної координації господарської діяльності та взаємодопомоги його учасників для досягнення спільними зусиллями умов найбільш ефективного господарювання, нарощування випуску продукції для більш повного забезпечення в ній потреб споживачів. Цьогоріч хлібобулочні експерименти ознаменував черговий весільний коровай неймовірної краси, вагою у 236 кг, який пекарі подарували молодятам на День міста. А 2009 року 176-кілограмовий коровай від “Поліссяхліб” потрапив до Книги рекордів України. Подібна випічка так припала до душі рівнянам, що відтепер підприємство отримує замовлення на понад п’ятдесят короваїв на тиждень. Причому майстрині виготовляють випічку на будь-який смак кожної господині і за будь-яким рецептом під індивідуальне замовлення, прикрашаючи вироби прісним тістом, яке виглядає природно і незабутньо красиво.

Проте на підприємстві постійно розширюють асортимент продукції, позаяк основним орієнтиром є потреби споживача, і головна мета - забезпечити попит. Таким чином “Поліссяхліб” виготовляє понад 40 класичних і особливих найменувань хлібобулочних виробів та більше 30 різновидів здобних та кондитерських виробів, випечених за кращими традиціями і рецептами. А також відтепер з’явилися і безалкогольні напої: мінеральна природна вода та негазована питна вода. Досягають такого рівня виробництва завдяки провідним технологіям та сучасному технологічному устаткуванню.

Водночас висока якість продукції забезпечує підприємству провідну позицію на ринку харчової промисловості як лідера галузі, що підтверджено численним нагородами: Диплом - Лауреат Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2004”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2005”, Переможець - у відкритому рейтингу популярності “Гордість міста”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу-виставки “Кращий вітчизняний товар 2006 року”, Грамота - за представлення якісної продукції на ХХ ювілейній Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку “Агро-2008”, Переможець на Міжнародній спеціалізованій виставці “Україна зернова 2008”, не оминули нагороди підприємство як сумлінного платника податків тощо.

А керує підприємством досвідчений керівник Віктор Володимирович НАГОРНЮК, який вважає своїм життєвим кредо - чинити завжди так, якого ставлення хотів би для себе; своїм обов’язком - забезпечити споживача такою продукцією, як для власної родини; працювати так, щоб не соромно було дивити у вічі людям. Також Віктор Володимирович переконаний, що для того, щоб створити якісний продукт, вдихнути у нього любов та тепло, потрібні золоті працьовиті руки, тому на підприємстві поважають, цінять та шанують працівників, забезпечують найкращі умови праці. Саме підприємство ще при вході на територію зустрічає в кращих слов’янських традиціях хлібом-сіллю - чистота, затишок, комфорт відчувається скрізь. Піклуються на підприємстві і про здоров’я працівників - проводять періодичний медичний огляд і, за потреби, надають фінансову допомогу на профілактику та лікування; і про кваліфікацію кадрів - працівники постійно підвищують та удосконалюють свою професійну майстерність.

У переддень професійного свята - Дня харчової промисловості колектив ВАТ “Поліссяхліб” вітає зі святом своїх колег, працівників, а головне, споживачів. Бажає їм міцного здоров’я та… смачного!!!

13.10.2011Лариса САВКОВА


Переглядів: 1120

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14469)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13857)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (950)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (82)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (75)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"