Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №595 від 21.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Таке було насправді

До чергового транспортної міліції вбігла перелякана жінка і затинаючись розказала таке, що вже немолодий досвідчений капітан не повірив і перепитав, чи не наплутала вона чогось. Але жінка, сама працівник станції, з тремтінням в голосі повторила, що хвилину тому бачила з вікна електрички, як неподалік станції в кущах якийсь мужчина витягав кишки з живої жінки. Черговий негайно направив туди двох сержантів міліції, - “Бігом!”, і про всяк випадок викликав швидку допомогу.

До чергового транспортної міліції вбігла перелякана жінка і затинаючись розказала таке, що вже немолодий досвідчений капітан не повірив і перепитав, чи не наплутала вона чогось. Але жінка, сама працівник станції, з тремтінням в голосі повторила, що хвилину тому бачила з вікна електрички, як неподалік станції в кущах якийсь мужчина витягав кишки з живої жінки. Черговий негайно направив туди двох сержантів міліції, - “Бігом!”, і про всяк випадок викликав швидку допомогу.

Ганна народилася у селі неподалік залізниці, батько її доглядав у колгоспі коней, мати працювала в ланці, вирощувала буряки, та дочці не подобалося таке життя, вона більшість часу проводила на станції або взагалі на коліях. Станція була маленька, тут лише зрідка зупинялись приміські поїзди, але Ганна мріяла поїхати поїздом у велике місто, щоб жити гарно і заможно. Ще будучи дитиною, вона декілька разів таємно від батьків їздила до міста, гуляла там вулицями, їла морозиво, ходила в кіно, а тим часом батьки збивалися з ніг, розшукуючи зниклу доньку. Перший раз додому її привезла сусідка, яка випадково зустріла Ганну в місті, декілька разів вона потрапляла до міліції, мати сварила її, батько бив паском, але нічого не допомагало.

Коли Ганна закінчила 8 класів, батьки віддали її до професійно-технічного училища вчитися на муляра-штукатура, на що вона радо погодилася - це обіцяло роботу і життя в місті. Після училища Ганна декілька років працювала в будівельній організації, одружилася з водієм-далекобійником, народила дитину, жили вони з батьками чоловіка. Та настала криза, будівельна організація збанкрутіла, постійної роботи не було і Ганна почала ходити по “шабашках” з такими ж безробітними. Заробітки були невеликими, але постійно давали “могоричі”, і вона почала спиватися, а там, де випивка, там і розпуста, і сварки, і скандали. Дитина відійшла в неї на третій план, додому не поспішала, на чоловіка з рейсів перестала чекати, найбільше часу проводила біля залізничного вокзалу, який так манив її з дитинства. Пробували на неї вплинути вмовляннями батьки, чоловік спочатку також вмовляв, потім почав бити, але все марно, не допомогли і рідні Ганни. Жінка була дуже вперта, все хотіла робити по-своєму і продовжувала “шабашити”.

У той день бригада мулярів закінчила штукатурити будинок, господар розрахувався, і вони вирішили відзначити цю подію. Ганна, яка давно була в бригаді лідером, повела компанію у кущі неподалік залізничного вокзалу, де вона вже не раз проводила подібні заходи. Місце було затишне, мало два виходи в різні боки (на випадок появи міліції), поряд проходили поїзди, але з їх вікон компанію видно не було, а шум коліс заглушав усі звуки. У компанії було троє жінок і два чоловіки, але по дорозі один з них випадково зустрів свого односельця, молодого худорлявого хлопця і тому настала рівновага, як сказала Ганна.

Коли випили по пляшці “на носа”, мужчини почали відверто загравати до жінок, та й ті були не проти - не в перший раз. Дві пари трохи відійшли і почали тихенько вовтузитися в кущах, а от Ганні не сподобався чужий хлопець Іван і вона його відштовхнула. Можливо, після додаткової випивки вона б і погодилася на його домагання, але він не став чекати - схопив порожню пляшку і почав бити Ганну по голові. Колеги кинулися рятувати жінку, але Іван схопив ножа в одну руку, шийку розбитої пляшки в другу, і загарчав так, що вони злякано відступили.

Іван повернувся до непритомної Ганни, зірвав з неї одяг і намагався зґвалтувати, але не зміг, і тоді різонув її ножем між ногами, застромив у рану руку і почав витягати з неї кишки. Ганна опритомніла, страшно закричала і знову втратила свідомість, Іван витягнув ще трохи кишок, витер об її одяг закривавлені і забруднені руки й через кущі пішов на привокзальну площу. Саме в цей час одна з пасажирок приміського поїзда стала на лавку, щоб дістати з верхньої полиці речі, побачила страшну картину злочину, від чого ледь не знепритомніла, але взяла себе в руки і, приїхавши на станцію, одразу побігла в міліцію.

Викликана швидка допомога хоча і прибула дуже швидко, нічим допомогти вже не змогла і по дорозі в лікарню Ганна померла. Колеги потерпілої повернулися на місце трагедії через декілька хвилин з дрючками, але там вже були міліція і лікарі, побачивши, що сталося, всі миттєво протверезіли і почали злякано хреститись і каятися, що не спинили вбивці. Слідчо-оперативна група також була спантеличена - ніхто навіть не чув про такий жахливий і жорстокий спосіб вбивства. Одна з перших на місце прибігла молода випускниця міліцейської школи і коли побачила понівечене тіло Ганни й витягнуті кишки, то лікарям довелося повертати її до свідомості, а начальник міліції наказав негайно відвести лейтенанта в її кабінет.

Всі кинулися шукати Івана, але його і слід простиг, та чоловік, що запросив нелюда до їх компанії, сказав, що той додому мабуть не поїде, а в нього є знайома в іншому селі неподалік міста, куди можна дістатися пішки. Коли міліція через декілька годин знайшла будинок, де жила знайома Івана, він у чистому одязі спокійно вечеряв, але у хліві в ночвах у пральному порошку виявили його закривавлений одяг, тому опиратися не мало сенсу. На запитання, чому він вчинив таке жорстоке вбивство, Іван з обуренням заявив: “А чому вона мені відмовила, я ж по-доброму хотів все зробити”. Як згодом сказав за чаркою колегам один з офіцерів міліції, який був на місці події, а потім затримував Івана, в нього ще ніколи не було такого сильного бажання пристрелити бандита “при спробі втечі”.

Допитував Івана і його знайому слідчий з участю захисника та психіатра, оскільки вони обидва були інвалідами другої групи на ґрунті психічного захворювання, познайомилися в психіатричній лікарні і продовжували зустрічатися, мали спільну дитину, також інваліда. Батьки в Івана і його співмешканки були алкоголіками, мати вбивці - тиха жінка, яка мовчки зносила знущання чоловіка, а “неня” співмешканки - п’яниця, тому й діти в обох сім’ях народилися ненормальними. Судово-психіатрична експертиза визнала обох неосудними і суд відправив їх на примусове лікування, але, як пояснив в суді представник психіатричної лікарні, довго їх там тримати і лікувати немає коштів, так що...

21.03.2013Старший викладач Рівненського інституту Університету “Україна” Почесний працівник прокуратури України Олександр КОТАШЕВСЬКИЙ


Переглядів: 1095

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13908)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13778)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13505)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (838)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (88)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (69)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"