Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №690 від 19.01.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Підсумки року

Сергій Піддубний: “Вважаю, що рік був більш-менш вдалим”

Сергій Піддубний: “Вважаю, що рік був більш-менш вдалим”

Ось і відгриміли останні баталії в Екстра-лізі 2014 року, проведено більше половини регулярного чемпіонату, і вже можна підвести певну риску під іграми, які залишилися в пам’яті. Напередодні нового року ми зустрілися з головними тренером команди МФК “Кардинал-Рівне” Сергієм Піддубним, який у своєму інтерв’ю повідомив про плани команди на майбутнє та розповів не мало цікавого з футбольного життя.

- Користуючись нагодою, хочу привітати тебе і всю вашу команду з Новорічними святами та побажати вам успішних ігор і виконання всіх бажань! Незабаром відкривається трансферне вікно. Чи плануєте підсилення команди і якщо так, то хто може підсилити склад?

- Звичайно хотілося б підсилити команду, але якщо ми це будемо робити, то лише за рахунок місцевих виконавців. Це потрібно хоча б для того, щоб у разі хвороби когось із гравців можна було не хвилюватися, що нікому буде його замінити. Правда, з нами зараз тренується два молодих гравці, але поки що вони “сируваті”, і їм ще зарано грати на високому рівні. Тому хотілося б залучити гравця рівня Новака чи Гергелюка. Загалом ми ведемо роботу в цьому напрямку, тому не виключено, що когось і візьмемо. Але конкретних домовленостей наразі не має.

Ьатчем з “Приватом” ви завершили 2014 рік. Які враження від виступів команди?

- Вважаю, що рік був більш-менш вдалим, якщо говорити про новий сезон, то якщо не брати до уваги поразку в рідних стінах “Спортлідеру+” в нелогічному матчі, то можна сказати, що все гаразд. На мою думку, в тому матчі везіння було на їхньому боці. А в цілому я задоволений грою команди і результатами. Стабільніше зіграли Волянюк, Басич, якби вони ще брали на себе роль лідера, то було б набагато краще. Явно додав у порівнянні з попереднім сезоном Кручок, він на даний час досить непогано виглядає на майданчику. Його вже можна назвати гравцем основного складу.

- Якщо порівнювати склад команди зразка 2013-2014 років із нинішнім, якій би з команд ти віддав би перевагу?

- Як на мене, то в попередньому чемпіонаті у нас була команда більш рівніша за складом. Колектив був більш награний. Тригубець, Чернієнко, Когут – це ті гравці, які довгий час грали в команді. Зараз команду поповнили Кашуба, Ланко, почав грати в основі Кручок, повернувся Сондак. Загалом, нова команда.

Мене просто іноді дивують висловлювання журналістів, які говорять, що кістяк нашої команди зберігся. Це все відносно. Якщо в попередньому сезоні у нас Маринюк майже весь сезон пропустив через травми, а зараз почав грати. Плюс Танський теж зараз виступає у новому плані, якщо раніше він грав у другій четвірці, то зараз він стає лідером команди. А якщо говорити про Басича, Ситника і Кручка, то в попередньому сезоні вони грали значно менше ніж зараз. Тому хочу зауважити, що в нас на сьогодні зовсім нова команда. А це значить, що потрібно було по-новому створювати четвірки, налагоджувати зв’язки, награвати комбінації. Тому якщо порівнювати, за стабільністю - та команда була кращою, а ось за індивідуальною майстерністю - нинішня їй нічим не поступається.

- Якщо згадати матчі звітного сезону, який би із них ти відніс до найменш вдалих і, навпаки, який був найвдалішим?

- Найневдалішою грою назвав би матч зі “Спортлідером+”, в одних епізодах наш воротар не виручив, а в інших не кращим чином зіграли в нападі. Але нічого страшного, таке буває. А ось вдалою, вважаю гру у Львові з “Енергією”, коли нам вдалося зіграти в нічию – 2:2. Ну і звісно, нещодавня перемога 7:2 в Кременчузі над “Лукасом”.

- Тобі довелося вже бачити всі команди у звітному чемпіонаті, що можеш сказати про їхню гру і чи всі займають відповідне місце в турнірній таблиці?

- Якщо говорити про всі команди, то тут я б не торкався команд, які в першій четвірці, а серед інших, на мою думку, “Лукас”, на даний час, посідає явно не те місце, яке команда заслуговує по грі. І взагалі, якщо говорити про цьогорічних новачків, то кременчуцька команда мені сподобалася найбільше.

- Чи проводиш аналіз своїх дій, як тренера?

- Безгрішних людей не буває. Звичайно, трапляються і в мене помилки в матчах, і не лише в тих, в яких ми не досягли позитивного результату. Тут хочу зазначити, що найменше помилок було в тих іграх, коли взагалі не виходив на майданчик, адже тоді мав змогу спокійно спостерігати за грою, робити по ходу аналіз і вносити в гру своєчасні корективи. А ось коли на майданчику, то не завжди можу своєчасно прийняти вірне рішення, адже знаходжуся у вирі боротьби. Тому завжди казав, і зайвий раз повторюся - тренер повинен керувати діями команди з лави запасних, а не знаходячись на майданчику. Але з іншої сторони, якщо я бачу, що моя поява на майданчику підсилює гру команди, і приносить користь, то вимушений грати і допомагати своєму колективу здобувати необхідний результат.

- А чи проводиш ти аналіз своєї гри, як гравця?

- Звісно, що ніхто не застрахований від помилок. І коли переглядаю ігри, то так само помічаю помилки і зі своєї сторони, а не лише у моїх партнерів. Але якщо говорити про мої помилки, то вони більше технічного плану. То м’яч підробив, а в підсумку втратив дорогоцінну секунду, то ще щось в такому ракурсі. А ось в плані тактичному і комбінаційному, то цього не скажеш. Адже сам і придумую комбінації, тому і помилитися мені дуже складно, адже добре знаю, що і коли треба робити. Скажу більше, що всі наігриши, коли я на майданчику, йдуть безпосередньо від мене. Але загалом, у цьому напрямку в нас ще непочатий край роботи.

- А який із забитих голів тобі найбільше запам’ятався, як у твоєму виконанні, так і у виконанні партнерів?

- Якщо говорити про особистий, то тут не можу виокремити, адже всі м’ячі були трудовими і мало різнилися. А ось із голів забитих гравцями нашої команди, то виділив би гол забитий Ланком у ворота “ЛТК”. Пройшов, зіграв із Танським, Маринюком в “стінку” і забив гол. Цей гол мені дуже сподобався.

- А чи траплялися в цьому сезоні так звані курйозні голи, забиті у ваші ворота?

- Якщо говорити про м’ячі в наші ворота, то таких м’ячів було кілька. Хоча б взяти перший гол забитий “Приватом”. Наш захисник з воротарем не розібралися, кому із них бігти за м’ячем.

- А чи є проблеми у команди, звичайно, якщо не брати до уваги фінанси?

- Одна з проблем – це відсутність власного залу. Того часу, який нам виділяють в ДЮСШ№4, нам дуже мало, по любому нам потрібно ще шукати зал, щоб можна було більше тренуватися. Добре, що окрім тренувань в залі, ми ще відвідуємо заняття з аеробіки. У нас є навіть свої тренери з аеробіки. І, на мій погляд, ці заняття нам дуже допомагають. За рахунок цього команда підтягується не лише фізично, а ще аеробіка дає пластичність, що теж у футзалі немало важно.

- А тепер перейдемо від футболу до особистого життя. Чим займаєшся у вільний від тренувань і ігор час?

- Дуже багато часу приділяю футзалу, команді. Навіть, дружина часто свариться з цього приводу. Адже коли дома є вільна хвилина витрачаю її на перегляд і аналіз матчів. Проте все ж таки намагаюся приділяти час і своїм дітям. Окрім того цікавлюся дитячим футзалом, адже мій малий теж займається футзалом, ходить на тренування. Тому намагаюся в нести свій внесок у дитячий футзал. Трошки допомагаю нашому тренеру Андрію Олександровичу Мозареву. Коли можу щось підказую, хочу щоб діти росли і згодом стали вправними футзалістами. Але, на жаль, на все катастрофічно не вистачає часу.

- Ну і на завершення нашої розмови, щоб ти побажав своїй команді у новому році?

- Зрозуміло, що хочеться виграти кубок і стати чемпіонами країни. У крайньому випадку здобути один із комплектів нагород. Проте, цього мені хочеться завжди, не лише цього року.

- А в чому причина? Щорічно ставиться завдання бути в призерах, команда постійно прагне до цього, і наприкінці уже не перший рік не вистачає якоїсь дещиці, щоб піднятися на сходинку п’єдесталу.

- Якщо відверто, то наша команда не все має те, чого хочеться і, навіть, не в фінансовому плані, а взагалі. По-перше, хотілося б щоб ми мали більше можливості для тренувань, більше часу. Той час, який ми зараз витрачаємо на тренування, його дуже і дуже мало, хотілося б мати його набагато більше. По-друге, щойно наш гравець заграє, приносить велику користь команді, тобто цілком нас влаштовує, як з тієї чи іншої причини, він уходить із команди.

Ось ми полетіли в Кувейт, і тоді у нас був досить непоганий колектив – Бондар, Піддубний, Тригубець, Чернієнко, Танський, Маринюк, Кашуба, Басич, Ситник… Розпочинається чемпіонат і нас залишає Бондар, травмується Чернієнко і Маринюк. А це - лідери команди! І потрібно наново будувати команду. І це все загалом впливає на гру і не дозволяє продемонструвати той рівень, на який команда здатна. Тому хотілося б, щоб той кістяк, який мені треба, все-таки залишався. А так щорічно доводиться будувати команду заново. Правда, це теж цікаво, але все-таки хотілося б стабільності, тоді і результат здобувати набагато легше.

- Дякую тобі за цікаве інтерв’ю і бажаю, щоб все заплановане збулося в новому році!

- Дякую! І на завершення, користуючись нагодою, хотів би привітати всіх любителів футзалу з Новорічними святамиі! Та побажати всім нам, щоб нарешті в нашій країні з’явилася стабільність і запанував мир. Хочеться вірити, що новий рік принесе нам удачу і щастя не омине українців. Добробуту, радості, нових чудових вражень і звичайно здійснення всіх бажань! А футболістам окремо хотів би побажати, щоб їх оминали травми і фарт був завжди із ними!

19.01.2015Юрій РАЧКОВСЬКИЙ


Переглядів: 961

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14469)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13857)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (953)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (82)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (75)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"