№695 від 23.02.2015p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Паштет МазовецькийІнгредієнти: 1,5кг свинячої підчеревини нарізаємо шматками і ставимо варити разом із 4 цибулинами, 2 великими морквинами, 0,5ч.л. перцю горошком, 1ст.л. солі. Варимо півтори години. Далі додаємо 500гр печінки, лавровий листочок, варимо ще годину. Як відварилося, воду злити, всі продукти пропускаємо через м’ясорубку. Під словом всі маються на увазі і морква, і цибуля. Далі мелену суміш пробиваємо блендером (ну щоб добитися повної ідентифікації з оригіналом), і додаємо 200гр масла кімнатної температури. Лопаткою все гарно вибиваємо до однорідної маси. Розкладаємо по формочках і ставимо в холодильник. Ось і готов наш паштет. Краще паштет залити зверху розтопленим маслом, тоді він зберігається в холодильнику два тижні.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |