Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

Гороскоп на 2018 рік

Гороскоп на 2018 рік

Жовтого Земляного Собаки для всіх знаків зодіаку

Згідно зі східним календарем, 2018 рік буде роком Жовтої Земляної Собаки. Червоний Вогненний Півень правив мудро і грамотно, і навіть не хотів з нами розлучатися. Але вночі на 16 лютого 2018 року Півник змахне крилами, прокукурікає на прощання, і передасть права на трон Собаці. Собака істота неспокійна, і весь рік буде на сторожі нашого благополуччя. Собачка уособлює собою справедливість, вона ніколи не зрадить, і в рік її правління ми можемо заспокоїтися - все буде чітко і справедливо.

У 2018 року можна сміливо братися за будь-які справи, адже і Собака кидається в бій, не замислюючись про наслідки. Стихія землі пов’язана з законами і традиціями, тому в рік Земляної Собаки важливо дотримуватися своїх принципів. Незважаючи на те, що Собака не любить зміни, і не прагне переїхати з будки в кришталевий палац, вона зробить все, щоб жителі землі змогли поліпшити житлові умови. Тут головне, вірити в чудо - господиня 2018 року з радістю нам підіграє.

Якщо взимку Собачка буде розгойдуватися, і наводити порядок після імпульсивного Півника, то вже до весни все буде готово. Після зимової сплячки багато хто може розраховувати на фінансову удачу - жовтий колір року заманить грошики. Звичайно, Собака не нариє нам золоті злитки, і не приведе до кладу, але тим, хто працьовитий і наполегливий, можна чекати і підвищення, і заохочення, і всіляких гараздів. До того ж, жовтий колір асоціюється з енергією сонця, він заряджає нас на позитив, бадьорість і гарний настрій - сперечатися з Жовтою Собакою марно, вона все одно влаштує нам всім казкове і радісне життя.

Собака безкорислива і великодушна істота, вона не тяжіє до слави та комфорту. Але мила тварина буде радіти, якщо ми оточимо себе красивими речами, і одягнемося так, ніби вже стали королями і принцесами. Так що можна без докорів сумління міняти гардероб і після прочитання гороскопу бігти в магазин за шикарними нарядами.

У 2018 році вітаються такі якості, як дружелюбність і чесність. Навіть у спілкуванні з конкурентами ми не повинні лицемірити і відступати від правил - в рік Собаки ніхто не посміє нас обдурити, або придумати якусь шахрайську схему. Зарплата у більшості людей буде «біла» - ось вже накопичиться пенсія, гуляти так гуляти.

До будь-якої справи в новому 2018 році важливо підходити творчо. Навіть працюючи технічкою, або різьбярем дерева, можна досягти небувалих результатів, якщо проявити фантазію - підлогу можна помити з порошком, що пахне апельсинами, а порізати булку можна зигзагом (бос буде в захваті, і обов’язково підвищить зарплату). Для людей інтелектуальних професій в рік Жовтої Собаки буде горіти зелене світло - стільки проектів і відкриттів світ ще не бачив. Працьовита і активна Собака завжди знайде заняття до душі, її ніс націлений на удачу, і вона допоможе всім, хто вірить в свій успіх.

Зі здоров’ям у рік Собаки проблем не очікується, загартована Жовта псина не дозволить нам чхати і кашляти. Але з шкідливими звичками доведеться розпрощатися - Собака не любить, коли витрачають гроші на дурниці, типу сигарет і алкоголю. Вже краще купити солодку кісточку, і новий шифер для будки. До речі, Жовта Земляна Собака любить подорожувати і змінювати картинку перед очима, в 2018 році можна об’їздити весь світ - нових друзів буде багато, та й враженнями ми наповнимося на кілька років вперед.

Казкові і чарівні зміни нас чекаю і в любовній сфері - 2018 рік переповнять зустрічі, знайомства і побачення. Сімейні пари відчують себе на сьомому небі - другий медовий місяць може розтягнутися на весь рік. А ось для вільних хлопців Собачка наготувала багато сюрпризів. Жовте Земляне створіння домовилося з Купідоном, і він вже щосили кує нові стріли - вистачить на всіх, особливо на тих, хто мріє про зустріч зі своєю довгоочікуваною половинкою.

У 2018 році буде багато весільних церемоній. Пари, які створили сім’ю в рік Собаки, можуть розраховувати на довгий і дружний союз. Дітки, народжені в період правління Земляної Собачки, будуть відрізнятися міцним здоров’ям, веселою вдачею і високим інтелектом. Так що, швидше за все домовляйтеся з обранцем, шукайте відповідний пологовий будинок і запасайтеся пелюшками і сорочечками (тільки без банальних квіточок на тканині, а з формулами і теоремами - геніальні дітки оцінять таку зустріч і світ дізнається нових Піфагорів).

У 2018 року дуже важливо спілкуватися і заводити друзів. «Своїх людей» ми будемо відчувати миттєво, а всякі недруги обійдуть нас стороною (адже Собачка поруч, і так гавкне і заричить, що вороги втратять свідомість). Кусатися Жовте Земляне щеня не буде - тільки виляння хвостиком, і лапка по команді. Але на задні лапи господиня 2018 року буде вставати тільки перед хорошими людьми.

Щоб 2018 рік приніс нам щастя, любов, і всілякі блага, потрібно запам’ятати кілька правил: чи не гавкати на дрібниці, не кусатися, вірити людям і не гарчати, а вирішувати питання дипломатично і терпляче. Тоді і господиня року з радістю нам підіграє.

Овен

Протягом усього року ви будете рухатися тільки вперед. Можливо, Овни захочуть відкрити власну справу або розширити існуючий бізнес. Більшість ваших планів швидко здійсниться завдяки фінансовій допомозі спонсорів або партнерів. Також ви можете отримати прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. При цьому варто дуже уважно підходити до оформлення фінансових документів. В особистому житті все спокійно, ви з партнерами будете разом займатися облаштуванням житла. Що стосується здоров’я – стежте за способом життя, піклуйтеся про себе. Жінки-Овни з високою ймовірністю можуть завагітніти в 2018 році.

Телець

Для Тельців це буде дуже вдалий рік! Ви зможете розширити свій бізнес за допомогою впливових і владних людей. Можливо покращення відносин з партнерами. Але пам’ятайте, що будь-які партнерські угоди необхідно правильно оформляти. Великі доходи будуть тільки в першій половині року, і вам варто дуже розумно розпорядитися цими фінансами. В особистому житті пощастить одиноким Тельцям: вони зможуть вдало одружитися. Зі здоров’ям у вас не буде ніяких проблем, якщо будете дотримуватися режиму і правильно харчуватися.

Близнюки

2018 рік для Близнюків буде дуже важливим в кар’єрних і фінансових питаннях. У першій половині року ви будете неймовірно працьовиті й продуктивні. На вас чекають нові проекти, вдалі угоди і, відповідно, гідна нагорода за виконану роботу. Є висока ймовірність піднятися по кар’єрних сходах. Гроші до вас будуть надходити регулярно. У сердечних справах на Близнюків чекає новий роман, можливо, навіть службовий. У вас є всі шанси створити серйозні і тривалі стосунки. Ведіть здоровий спосіб життя і балуйте себе масажем, лазнею, косметичними процедурами.

Рак

Протягом всього року Раків буде супроводжувати відчуття свободи. Перед вами відкриється маса можливостей, як на роботі, так і в коханні. У кар’єрі ви зможете проявити всі свої таланти і зайняти бажану посаду. На вас чекають вигідні угоди і вдале завершення минулих проектів. З фінансами особливих проблем не передбачається, особливо прибутковою буде перша половина року. Самотні Раки будуть відкриті всьому новому: яскраві романи і вільні від зобов’язань відносини. У 2018 році ваше здоров’я не підведе: ви будете відмінно себе почувати і добре виглядати.

Лев

У новому році Леви будуть в центрі уваги! Ваша кар’єра буде успішною, ви зможете справити хороше враження на партнерів і привернути їх до себе. Можливо, Леви навіть відкриють свою справу в 2018 році. Представники цього знака зможуть створити нові романтичні відносини з вдалим продовженням. Ви будете контролювати свого партнера і проявляти владу над ним. Що до здоров’я, то вам потрібно берегти себе і уникати перенапруги.

Діва

У новому році Діва доб’ється успіху як в професійному, так і в особистому житті. Ви зможете реалізувати свій потенціал і просунутися по кар’єрних сходах. Власний бізнес буде успішним – ви обженете всіх конкурентів. У другій половині року отримаєте чималий прибуток. У відносинах ви повинні бути максимально спокійні і мудрі, не дозволяйте ревнощам взяти верх. Сімейним Дівам потрібно приділяти більше уваги партнеру і дітям. А самотні до кінця року зустрінуть кохану людину. Відмовтеся від шкідливих звичок, займіться спортом – тоді ви зможете уникнути проблем із серцево-судинною системою та безсонням.

Терези

Терезів чекає насичений рік, сприятливий для реалізації всіх планів. Вам слід ретельно планувати всі справи, тоді ви просунетеся далеко вперед і отримаєте гідний прибуток. Творчі Терези зможуть отримати небувалу популярність. На любовному фронті вам дадуть відповідь взаємністю. А сімейні Терези зміцнять свої відносини і зможуть реалізувати спільні плани. Ваш імунітет буде міцним у 2018 році, але все ж таки не завадять активні заняття спортом.

Скорпіон

У 2018 році зірки рекомендують Скорпіонам уникати негативу і спрямовувати енергію на вирішення реальних, а не надуманих проблем. На вас чекає кар’єрний злет, ви досягнете всіх цілей і реалізуєте себе. Ви зможете вирішити всі справи, підвищите доходи і досягнете стабільності. У любові Скорпіони будуть дуже ревниві і не стримані. Одинаки – в активному пошуку. Радимо не дратуватися і уникати перевтоми. Також перевірте свій зір.

Стрілець

У 2018 році Стрільці поставлять собі занадто багато завдань. Але щоб їх досягти, варто позбутися від другорядних цілей. У справах вам потрібно бути терплячим і все добре планувати. Навчіться розставляти пріоритети і добре подумайте перед прийняттям важливого рішення. У любові ви будете дуже романтичні, непостійні і легковажні. Уникайте випадкових зв’язків і відрізняйте любов від закоханості. В цьому році зірки радять стежити за опорно-руховим апаратом, це дозволить зберегти енергію.

Козеріг

Козероги відчують приплив сил і почнуть реалізовувати свої ідеї. Ваша розсудливість дозволить направити енергію в потрібне русло. На роботі можливі нові знайомства і відрядження. Чимало Козерогів захочуть відсунути справи на другий план і поїдуть у подорож. Ніяких проблем в роботі не виникне, все вирішиться легко. Для сімейних Козерогів настане період оновлення відносин, а для вільних настане час яскравих романтичних пригод. Ваше здоров’я буде відмінним, займайтеся бігом, фітнесом і будь-якими активними навантаженнями.

Водолій

В новому році у Водоліїв буде дуже багато перспективних ідей, але великих успіхів ви досягнете в мистецтві та науці. Представники цього знака зможуть поліпшити своє фінансове становище, поєднуючи творчість і ділову хватку. Всі ваші проекти прекрасно втіляться в життя. Ви будете дуже легко закохуватися в 2018 році і в кінці кінців зможете зустріти потрібну людину для створення довгого і міцного союзу. Ваш імунітет буде добре працювати, тому щодо здоров’я вам переживати не варто.

Риби

Риби зможуть реалізувати свої плани, вибравши найвигідніший спосіб дій. Якщо хочете в роботі просунутися вперед, то вам слід проявити хитрість. Також не звалюйте на себе дуже багато обов’язків – ви швидко втомитеся і перегорите. Відносини Риб будуть складатися гармонійно. Ви зустрінете хороших партнерів і будете абсолютно щасливі. Для вас в цей період корисні фітнес і йога. Якщо будете приділяти достатньо уваги здоров’ю, то воно помітно покращиться.

28.12.2017


Переглядів: 1679

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21063)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14376)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13857)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13771)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13501)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13111)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (728)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (80)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (76)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (75)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (73)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (71)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (68)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (68)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (65)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"