Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №272 від 28.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Святкове інтерв’ю

Новогодние истории от звезд

Новогодние истории от звезд

Как-то раз, под Новый год… Тина Кароль победила в конкурсе “Космовидение”, Билан смотрел концерт по телевизору, Кричевский застрял в лифте, а у Сумской отвалился нос. Что еще происходит со звездными Дедами Морозами и Снегурочками в Новый год, что стоит на их новогодних столах, интересовались наши корреспонденты:

1. С каким чувством, творческими результатами провожаете ушедший и чего ждете от наступающего года?

2. Где планируете встретить Новый 2007 год?

3. Самая необычная история, которая произошла с вами во время встречи Нового года или во время новогодних съемок?

4. Самая необычная встреча Нового года.

5. Какое блюдо украсит ваш новогодний стол?

6. Какой алкогольный напиток.

7. Звездное пожелание читателям.

Дима Билан, певец

1. От нового года жду свою порцию морально и физически заслуженных выходных. Чтобы с чувством выполненного долга войти в следующий год. Уходящий год для меня во всех отношениях был “новым”, событийным: это и выход нового альбома, и участие в конкурсе “Евровидение”. Он действительно был новым и разным. И, слава Богу, с моими близкими было все хорошо.

2. У меня есть моя любимая профессия, и я счастлив. Я занимаюсь тем, что мне нравится - пою и езжу на гастроли. Для меня это знаково и важно, поэтому вот уже четыре года и Новый год, и свой день рождения я отмечаю на сцене. А лучший подарок для меня - чтобы в новогоднюю ночь мне позвонил тот, кто не звонил долго-долго, а такие люди есть.

3. Так случилось, что до 1999 года я не пробовал маслины. Может потому, что у меня на родине растут невиданные фрукты, которых тоже никто не ел. И в момент встречи Нового Года, когда пробили куранты и мы чокнулись бокалами, я схватил со стола горсть винограда... который оказался... маслинами с косточкой. Я с невыносимой болью отключился минут на 20. Для меня это, конечно, было шоком.

4. Самый нестандартный Новый год я встречал шесть лет назад… у телевизора. Так случилось, что все друзья разъехались, и мы с одной девушкой сами ездили по магазинам, покупали продукты, как миллионы других людей, готовили новогодний стол, слушали музыку, зажигали петарды и смотрели новогодние концерты по телевизору.

5. Салат “Оливье”, “Сельдь под шубой”, салат “Мимоза”… ну, как обычно, салатами все и заканчивается, потому что больше - есть невозможно. Хотя добавил бы еще татарское “мамино” блюдо - “Самса” или “треугольники”. Семейное. Домашнее что-нибудь.

6. Единственный крепкий напиток, который я могу пить - это коньяк. Предпочитаю ТМ ‘’’Шустов’’.

7. Надеюсь, что в следующем году у всех людей на планете все будет замечательно - все будут счастливы и все желания сбудутся.

Гарик Кричевский, певец

1. Не могу пожаловаться на уходящий год. Насыщенным он выдался и похожим на предыдущий. Очень интересно жить мне было в 2006 году: приезжаешь с гастролей, заходишь в студию - пишешь новое что-то, уехал - поешь старое. Хотелось бы, чтобы так было и в следующем.

2. Встречать буду на сцене. Зато потом, традиционно, после концертов “мстим” за все то, что происходило до этого. Полноценно гуляем!!!

3. Ялта. То ли 1998, то ли1999 Новый год мы встретили в гостинице “Ялта”. В лифте. Мы не успели доехать с концертной площадки до номеров. Хорошо, что у нас все было с собой. Очень смеялись потом над тем, как же мы теперь весь этот год проведем?!?

4. Ничего такого приличного вспомнить не могу.

5. Классика жанра - это апельсины и шампанское.

6. Новый год я буду встречать вместе с “Хортицей”!!!

7. Кроме того, что я - артист, я - врач по образованию. Поэтому всем читателям желаю здоровья, не впадать в депрессию по пустякам, помнить, что внутреннее настроение отражается на здоровье. Так что в Новый год желаю всем войти весело, бодро. И все будет классно!!!

Альона Вінницька, співачка:

"Цей рік - 007!"

1. 2006 можна впевнено назвати щасливим. …Це й вихід нового альбому “Ляльки”, “Електро” (ремікси). Від нового року я чекаю ще більше концертів, буде новий альбом, ряд соціальних проектів.

2. В Одесі, там, де й працюємо. Хоча це анітрошки не лякає, навіть радує. Адже в Новий рік ми даруємо людям свої пісні, ми даруємо їм казку...

3. Єдине можна згадати: найбільш “пригодницький” кліп на пісню “Світанок”, що ми знімали в 4-х місцях: Крим, Львів, Київ і знову Крим. Де тільки не знімали: і у квартирі, і на...цвинтарі. Я впала з коня, потім у нас цього коня украли. Півночі провели біля багаття. Взагалі, враження що треба!

4. У цьому розумінні я, напевно, “нудний” артист. Ми - організована група, тому завжди скрізь устигаємо. Правда один раз був випадок, коли за 5 хвилин до початку Нового року ми приїхали на місце зустрічі, і виявилося, що для нас уже немає місць. Але в останній момент усе закінчилося благополучно.

5. Сама вже давно нічого не готовлю. Але мені вже напередодні подзвонила мама з питанням: “Альона, що приготувати?”... тому традиційно на новорічному столі буде “холодець”, “печериці”, домашнє соління... Я щирий шанувальник української кухні.

6. Шампанське “Oreanda”.

7. Усім веселої Новорічної ночі, й тому що це рік “007”, то всім чоловікам бажаю відчути себе Джеймсом Бондом, а жінкам зустріти свого Бонда.

Ольга Сумская, телеведущая

1. Уходящий год был нелегким, но благодатным на какие-то творческие моменты, насыщенный общением с яркими людьми, режиссерами… В этом году я снялась в крупных новогодних проэктах, один из них - Макса Поперника “Странное рождество”. И Семена Горова “Звездные каникулы”, в котором играют все артисты - от Киркорова до Билана. Я играю маму Тины Кароль. Это история девочки, которая победила на конкурсе “Космовидение”... Все остальное смотрите в новогоднюю ночь. В целом год удался!

2. В семейном кругу.

3. 80-е годы… все в дефиците… представьте себе, чтобы достать вино, шампанское нужно было месяц стоять в очередях. Мы - студенты третьего курса - собираемся отмечать Новый год у однокурсника дома. И так получилось, что никому не удалось достать вина, а у него, благодаря частым командировкам родителей за рубеж, в баре - солидный ассортимент спиртных напитков. Вот мы его и уговорили откупорить бутылку дорогого французского вина. Но как-то надо было выкручиваться!! Мы залили туда крепкого чая, закупорили и поставили обратно. Все было бы ничего, если бы эта бутылка не забродила и не взорвалась в аккурат к Старому Новому году - 13 января.

4. Был потрясающий случай во время съемки Новогоднего огонька, где я с моим партнером по проекту “Танцы со звездами” Дмитрием Дикусаром исполняем квик-степ в образах Прони Прокоповны и Голохвастова. Так вот, мы снимаем наш танец в пол-третьего ночи. А если помните мой образ Прони, то его весьма чудно дополнял нос, который изготовлен из гуммозы. Но из-за частых репетиций он так плохо держался, что использовали даже клей для усов. И вот нам остается снять последний дубль … и уже к концу танца я чувствую как нос… отваливается. Поэтому решаюсь - отрываю его на финальном аккорде и выбрасываю. Тут режиссер решает переснимать. И вся съемочная группа начинает искать мой нос по всем углам. Находим этот “блинчик” - в дождике, в пыли, естественно - какое уж там переснимать… Так и оставили.

5. Каждый новый год стараюсь чем-то новеньким удивлять мужа. Поэтому новогодний стол у нас очень разнообразный: европейские блюда, салаты из тигровых креветок и фаршированные кальмары, различные пироги, тортики.

6. Будем пить “Ореанду”! Я люблю настоящее крымское вино.

7. Главное, чтобы поросеночек был розовым таким, нежным, а не свиньей!

Фирменный пирог "от Сумской"

200 г масла, 3 стакана муки, 1/3 ст сахара, 4 желтка

отделить от белков (белки поставить в холодильник).

2 ст. ложки лимонного сока вылить в разрыхлитель.

Тесто замесить, раскатать и выложить на противень. Выпекать в пергаментной бумаге около 15 минут. Вишни выложить сверху, и отправить тесто в духовку. За это время взбить белки в пену и добавить к ним полстакана сахара. Вынуть корж, покрыть пеной, дать немного настоятся, и горячим порезать на кусочки .

Фагот, ТНМК, співак:

1. Старий рік проводжаємо з гарним настроєм, бо з таким самим настроєм ми його і зустріли. Творчі результати, мабуть, не нам про них судити, ось нещодавно відсвяткували “10 сезонів ТНМК”, отримали музичну премію “Золотий диск” за альбом “Сила”, та багато всього відбулося в цілому, планів теж чимало.

2. Так мабуть, уже повелося, що артисти на Новий рік завжди працюють, ми не виняток, будемо в Києві, де саме - ще уточнюємо.

3. Найбільш незвична історія відбулася у 2002 році, коли ми знімали на Мосфільмі “Голубой огонёк”. Ми запізнювалися на концерт у Кіровоград, а охорона Мосфільму не випускала нас. Поки дехто з нас відвертав увагу охорони, інші перекидали апаратуру через вікно. Ось так і втекли.

4. Новий рік сам собою незвичайний. Святкова атмосфера, настрій, концерти, подарунки, тим паче, що поруч - завжди близькі люди. Дуже сподобалося в минулому році, були у Львові. Все було казково.

5. Будемо зустрічати Рік Свині, хотілося б смаженого поросяти.

6. “Хортиця” порвала Шаолінь.

7. Най з Вами буде Сила! Танок На Майдані Конго!

Катя Осадчая, телеведущая

1. Только с положительными. За этот год мы побывали на мировых светских событиях: “Каннский фестиваль”, “Венский бал”, “Скачки в Дубаи”… поэтому в Новый год вся команда идет с мыслями - лучше, больше, качественнее.

2. На самом деле вечеринки и праздники - это моя повседневная работа. Поэтому Новый год я проведу в семейном кругу. Мы с сыном уже написали письмо Деду Морозу… я и сама лет до шести в него верила. Папа так искусно подкладывал подарки под елку, что я верила, что Дед Мороз есть. Эта традиция сохранилась и до сих пор. Даже если я возвращаюсь из командировок после Нового года, меня мои подарки всегда ждут под елкой.

3. Прошлый Новый год встретила на берегу океана, в Таиланде, с босоножками в руках. Бунгало, пальмовые листья, остров…

4. Этот Новый год буду встречать в Киеве. Хочется настоящей новогодней атмосферы, а такой, как в родном городе - нигде в мире больше нет.

5. Все будет только вкусное.

6. Шампанское и игристые вина, из украинских понравилась “OREANDA”

7. Больше семейных праздников в жизни и хорошего настроения!

Кузьма Скрябін, співак

1. Новий рік я зустрічаю з єдиним бажанням - нормально відіспатися…. Якщо говорити про минулий рік, то багато чого було: несподівано стали популярними два телепроекти за моєю скромною участю, присвоїли мені звання “Кращого ведучого”, випустив касовий альбом “Гламур”, книжку написав “Я.Побєда і Берлін”. Чудовий був рік!

2. Лягу спати.

3. Пригадується лише смішнюча історія з дитячого новорічного вогника. Я в дитинстві був всіма: і “зайчиком”, і “вовчиком”, і “Новим Роком”…Та колись одягнув новорічний костюм “зайчика” - шорти з заячим хвостиком, тільки навпаки - хвостиком спереду. Добре ще, що я костюм вовчика не одягнув.

4. Один раз просто випив о 19.30 й о 20.00 вже спав. А один раз ще застряв у ліфті з сьома хлопцями і баяном. На чотири години.

5. Моя бабуся пече такі смачні пампухи з маком та повидлом. Це просто безпрецедентна страва № 1 в Україні!!! Причому вона їх робить двічі на рік: на “Новий” та на “Різдво”!

6. Якщо горілка, то лише “Хортиця”!!!!

7. Бажаю, щоб сьомий був ліпший за шостий. Та й, взагалі, 2007 - ніколи не закінчувався!

28.12.2006


Переглядів: 1546

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21063)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17206)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14462)
• Допомога під час карантину [967] (14376)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14220)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14030)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13905)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13875)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13856)
• Живи до ста! [965] (13847)
• Бюджет і ми… [965] (13782)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13771)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13653)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13564)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13562)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13501)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13111)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13095)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (726)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (80)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (76)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (75)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (73)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (73)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (73)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (71)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (71)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (71)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (70)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (68)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (68)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (65)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (64)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"