Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №933 від 03.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#9 жовтня – День ріелтора

Олександр ЛЯШУК: «Працюємо виключно в інтересах клієнта»

Ексклюзивний договір на продаж нерухомості – гарантія її продажу на максимально вигідних умовах

При проведенні операцій з нерухомістю кожен неод­мінно хоче зробити це швидко, вигідно і з найменшими ризиками. І тут без допомоги професійного ріелтора не обійтися, вважає відомий рівненський експерт з нерухомості, член Національний ради Асоціації фахівців з нерухомості України, директор агентства нерухомості «Цитадель» Олександр ЛЯШУК (на фото).

«Звернувшись в агентство нерухомості, ви отримаєте професійну консультацію з будь-якого питання, пов’язаного з купівлею, продажем або орендою комерційної чи житлової нерухомості. І, звісно, зможете отримати найбільш вигідний результат угоди, – зазначив мій співрозмовник, – адже справжні ріелтори працюють виключно в інтересах клієнта».

Напередодні професійного свята – Дня ріелтора – Олександр Ляшук розповів нашому кореспонденту про найбільш поширені причини звернутися до ріелтора при вчиненні операцій із нерухомістю та переваги співпраці з надійним агентством.

Тільки професіонал знає ринок нерухомості, його підводні камені

– Олександре Євгеновичу, в яких випадках порадите обов’язково співпрацювати з професійним ріелтором?

– Я би виділив кілька ситуацій, які вимагають тісної співпраці з професіоналами. Серед них:

1. Вам не знайомий ринок нерухомості. Слід пам’ятати про те, що інформація на Інтернет-ресурсах нерухомості далеко не завжди показує справжню картину даного ринку. Тому, щоб не допустити непоправних помилок при купівлі-продажу житла, рекомендуємо звернутися в надійне агентство нерухомості. Адже тільки професіонал знає ринок, його підводні камені і неодмінно допоможе покупцеві уникнути покупки неліквідного житла.

2. У зв’язку з переїздом в іншу країну у вас обмежений час на продаж. Важливо не помилитися у формуванні ціни об’єкта, а також дотриматись термінів продажу, щоб не довелося продавати швидко і за заниженою вартістю. Це також допоможе не допустити зай­вих витрат (на роз’їзди або перельоти) в тому випадку, коли нерухомість не продасться в потрібний термін. Саме досвідчений ріелтор знає, як правильно сформувати початкову вартість, і може визначити орієнтовний термін продажу.

3. Вам необхідно роз’їхатися з родичами і це вимагає швидкого вирішення. В агентстві вам запропонують об’єкти, що можуть зацікавити членів сім’ї, а також доступні по бюджету, який, як правило, нижче, ніж сума нерухомості, що купується.

4. Ви хочете розширити житлоплощу. Агентство нерухомості підбере вам об’єкт, який відповідає заданим критеріям і не має прихованих дефектів будівництва та юридичних ризиків. Адже на кону – упорядковане життя сім’ї та здорові нерви. Досвідчені фахівці допоможуть вам найбільш успішно і швидко продати свою нерухомість, щоб не упустити рівноцінний знайдений об’єкт, а також не втратити завдаток.

5. Ви продаєте нерухомість більше року. Аби спільна робота з агентом стала плідною, слід дотримуватися його рекомендацій та не заважати йому. Адже і у ріелтора, і у вас насправді одна мета – отримати позитивний та вигідний результат від вашої нетривалої співпраці.

6. Ви хочете продати нерухомість в старому житловому фонді з можливістю подальшого інвестування в новобуд. Добре буде зробити правильну оцінку об’єкта на старті його продажу, створити хороший попит для потенційних покупців. Ріелтор підкаже, як краще і оптимальніше це здійснити. Досвідчений фахівець підбере вам найбільш вигідні об’єкти для інвестицій з мінімальними ризиками.

Ексклюзивний договір розширює можливості з продажу нерухомості

– Які вигоди отримує власник нерухомості, уклавши ексклюзивний договір з агентством нерухомості?

– Ексклюзивний договір на продаж нерухомості – це договір про переважне право роботи агентства з конкретним клієнтом та об’єктом нерухомості. Він тягне за собою двосторонні зобов’язання як з боку агентства, так і з боку клієнта. При укладанні ексклюзивного договору з агентством нерухомості вам надаються кращі умови для проведення операції з нерухомістю: професійні агенти, керівники відділів, юристи та інші фахівці, які працюватимуть на успішне завершення угоди, забезпечуючи багаторівневий контроль за всіма етапами її проходження. Підписання ексклюзивного договору на продаж нерухомості з агентством нерухомості розширює можливості продажу об’єкта нерухомості та надає низку незаперечних переваг його власнику.

Гарантії та зобов’язання з боку агентства. Агентство бере на себе зобов’язання займатися активним продажем цього конкретного об’єкту в режимі «24/7», проводити ефективний пошук покупців, а не просто бере у вас дозвіл продати даний об’єкт, якщо пощастить. Клієнт отримує детальний звіт про всі дії з продажу свого об’єкта нерухомості.

Захист від криміналу. Даючи інформацію про продаж нерухомості в різні джерела, продавець ризикує стати об’єктом інтересу шахраїв. При укладанні ексклюзивного договору зводяться до мінімуму ризиковані контакти та, наприклад, спроби шахраїв і злодіїв проникнути у вашу квартиру, буцімто, для перегляду об’єкта. Адже об’єкт показує не сам господар, а офіційна особа – професійний ріелтор агентства нерухомості.

Захист економічних та правових інтересів продавця. Досвід і професіоналізм фахівців агентства нерухомості є гарантією успішного завершення угоди. Непорядність покупця, несподівані ускладнення, випадкова помилка та інші можливі нюанси проходження угоди не позначаться на клієнтові, бо весь хід операції строго відстежується і супроводжується агентством. Юристи, служба безпеки, керівники відділів та інші фахівці фірми працюють на вас.

Оцінка, аналіз аналогів, вивчення ринку, аналіз цін реальних продажів

Реальна оцінка об’єкту нерухомості. Оцінку об’єкта неможливо зробити, поглянувши на нього або почувши його опис по телефону, зауважив Олександр Ляшук. Щоб продати об’єкт, професійні ріелтори здійснюють великий обсяг роботи, а саме: його оцінка, аналіз аналогів, вивчення ринку, аналіз попиту та пропозиції, цін реальних продажів, а не цін пропозицій, зафіксованих у друкованих каталогах. Багато продавців вважають, що чим більше агентств знає про продаж об’єкта, тим швидше він буде проданий. Нічого подібного – засоби масової інформації та база даних одна для всіх фахівців з нерухомості.

Економія часу. Звертаючись відразу в кілька агентств, продавець марно витрачає свій час, пояснюючи та повідомляючи безлічі фахівців одну і ту ж інформацію. Доручивши продаж професіоналу, який працює в надійній компанії, можна зменшити кількість ризикованих контактів та збільшити шанси вигідно продати свій об’єкт.

Ефективна та якісна рекламна стратегія. Агентство нерухомості забезпечує продавця найбільш широкою і дієвою рекламою. Використовує найефективніші канали просування: спеціалізовані сайти з нерухомості, сторінки в соціальних мережах, презентація об’єкта на порталі спільних угод фахівців з нерухомості, закриті бази об’єктів та покупців нерухомості, засоби масової інформації.

Продаж нерухомості на найбільш вигідних умовах і за максимальною ціною. Є думка, що для досягнення цієї мети потрібно обійти ледь не всі агентства міста – мовляв, десь та допоможуть. На жаль, ефект, швидше за все, буде протилежний бажаному. Чому? По-перше, коли працюють всі, значить, не працює ніхто. Агент, якому не гарантована оплата, буде займатися таким клієнтом остільки оскільки. По-друге, якщо покупцям вигідна конкуренція, то продавцю вона на руку далеко не завжди.

Коли в рекламі один і той же об’єкт з’являється відразу від десяти агентств, результат виходить такий же, як якби продавалося десять однакових об’єктів. Причому в кожному оголошенні ціна буде різною. Зрозуміло, покупці будуть звертати увагу на ті з них, де ціна нижча.

Допомога в підготовці та оформленні всіх необхідних документів для здійснення угоди купівлі-продажу. Агентство забезпечує комплексний юридичний супровід угоди, гарантуючи абсолютну безпеку і повну відповідність укладеної угоди чинному законодавству України. Замовивши послугу ексклюзивного продажу нерухомості, ви отримуєте гарантії продажу вашої нерухомості на максимально вигідних умовах, переконаний Олександр Ляшук.

Осінній сезон: великий попит і величезна кількість пропозицій

– Вивчаючи ситуацію на ринку нерухомості в різні пори року, можна помітити деякі особливості кожного сезону. Яким Ви бачите вплив осені та зими на ринок нерухомості?

– Осінній сезон відрізняється великим попитом і величезною кількістю пропозицій. Не можна сказати, що ціни на нерухомість восени нижче, вони стандартні, але все одно покупка квартири восени має свої переваги. По-перше, величезна кількість пропозицій від забудовників, тому знайти бажану квартиру з потрібними параметрами зовсім не складно. Оскільки пропозицій багато, забудовники зацікавлені реалізувати нерухомість, тож пропонують різні бонуси, знижки, дійсно вигідні пропозиції, що дає можливість отримати чудову квартиру за доступною ціною. Особливо вигідно шукати в кінці листопада, перед затишшям торгівлі взимку, коли забудовники намагаються максимально реалізувати свій проєкт.

Взимку торгівля нерухомістю не надто жвава. Ще залишаються пропозиції з осені, але покупці не так активно йдуть до ріелтора. Кращий час для покупки – період свят та відпусток, тобто в січні. Попит невеликий, адже в цей період багатьох найменше цікавлять питання нерухомості. Банки часто закриті – відповідно, ті, хто розраховують на іпотеку, повинні чекати, тому взимку можна знайти хороші за ціною пропозиції. З мінусів – пропозицій не надто багато, з осені залишаються різні варіанти, в тому числі непривабливі в плані розташування, проєкту або якості житла. Але знайти хороший варіант і взимку можливо. Тож вдалих продажів та вигідних покупок нерухомості восени і взимку!

Спілкувався Олесь ДУБОВИК

03.10.2019

Цитадель
агентство нерухомості
33000, м. Рівне, вул. Набережна, 14;
моб. (050) 674-68-07


Переглядів: 1714

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14469)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13857)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (952)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (82)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (75)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"