Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №936 від 24.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Підсилити смак і аромат можна без хімії

Ми часто використовуємо різні пряні трави і спеції, але не завжди вдається повністю розкрити їхній смак і аромат. Тож можна вдатися до деяких хитрощів.

Ми часто використовуємо різні пряні трави і спеції, але не завжди вдається повністю розкрити їхній смак і аромат. Щоб спеції стали дійсно запашними, можна вдатися до деяких хитрощів.

Варто заздалегідь у спеції додати трохи олії і дати настоятися хвилин 15. Заливати прянощі треба мінімальною кількістю олії, щоб тільки покрила. Цей метод можна застосовувати і для підсилення аромату сушеної зелені (кропу, петрушки).

Посилити аромат приправ можна, помістивши їх на 10 секунд в мікрохвильовку. Цей спосіб дуже дієвий з морквою по-корейські. Після підігрівання спецій у мікрохвильовці їх можна не заливати киплячою олією.

І часник подрібнений, і тертка чиста

Забули купити часникодавку? Часто доводиться подрібнювати часник за допомогою тертки? Її потім непросто відмити.

Щоб не замазувати тертку, одягніть на неї чистий поліетиленовий пакет. Починайте акуратно натирати зубець за зубцем. Усе, зніміть пакет з терки. Весь часник залишається в пакеті.

Тертка практично чиста. Її потрібно лише злегка сполоснути водою.

Яйця люблять сіль

Жир, сіль і вода допоможуть зберегти яйця якнайдовше свіжими. А сіль і лимонний сік роблять з яйцями справжнє диво під час випічки.

1. Щоб легше збити яйця на міцну піну, потримайте їх протягом години в холодній воді. Але й одна дрібка солі та трохи лимонного соку також допоможуть швидко збити білки.

2. Якщо яйця не зовсім свіжі, обов’язково додайте до білків, які збираєтеся збити, кілька крапель лимонної кислоти.

3. Щоб швидше збити білок, не можна припустити потрапляння в нього жиру, жовтка чи води.

4. Не можна збивати яйця в алюмінієвому посуді, тому що від цього жовтки зеленіють, а білки темніють. Найкраще робити це у фарфоровому, пластмасовому чи скляному посуді.

5. Гусячі чи качині яйця необхідно варити у киплячій воді 10 хвилин, тому що вони містять шкідливі мікроби.

6. Щоб запасти свіжі яйця надовго, їх змащують вазеліном, свинячим несоленим салом чи топленим маслом, щоб вся поверхня була вкрита рівним шаром, складають у картонну коробку. Зберігають відкритою в сухому прохолодному місці, можна в кімнаті. Таким чином яйця залишаються протягом кількох місяців свіжими.

7. Добре зберігаються яйця в соляному розчині (20 г солі на 1 літр води).

24.10.2019


Переглядів: 1544

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21183)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14319)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14132)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13978)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13969)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13755)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13665)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13660)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13607)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13216)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13190)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (490)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (66)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (62)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (48)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"