Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №331 від 14.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Люди справи

Інна Подоліна: “Успіх у ріелторському бізнесі - підтвердження професіоналізму та надійності”

Інна Подоліна: “Успіх у ріелторському бізнесі - підтвердження професіоналізму та надійності”

Все більше і більше клієнтів на Рівненщині та за її межами довіряють агентству нерухомості “Кадет СВС”

ТОВ - фірма “Кадет СВС” на ринку нерухомості працює з 1994 року. Отже, виповнюється 14 років її плідної роботи на Рівненщині. Весь цей час “Кадет СВС” займає лідируючі позиції на регіональному ринку нерухомості. Пропонуємо читачам “Рівне-Ракурсу” - постійним і потенційним клієнтам агентства - інтерв’ю з його директором Інною ПОДОЛІНОЮ, яка успішно продовжує і розвиває бізнес, започаткований її чоловіком - Сергієм ПОДОЛІНИМ, нині першим заступником голови Рівненської райдержадміністрації.

“Якщо бізнес стоїть на місці - це крок назад”

- У нас дійсно сімейний бізнес, - розповідає пані Інна. - Хоча я раніше й не працювала в агентстві нерухомості, проте чоловік постійно вдома розповідав, як ідуть справи на роботі. Все було - і підвищення цін, і вплив політичних та економічних чинників на ринок нерухомості, і зміни умов ріелторської діяльності - я постійно була в курсі всього. Коли Cергій став членом Ради Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України від Рівненської області, ми разом їздили на з’їзди ріелторів, де спілкувалися із представниками найкращих ріелторських фірм з різних регіонів нашої країни. На жаль, я не постійно працювала в агентстві: спочатку одна декретна відпустка, потім - друга, та як тільки доньки підросли, очолила фірму. До цього спонукало й те, що чоловік вже працював першим заступником голови Рівненської райдержадміністрації, тож як державний службовець не міг вести сімейний бізнес.

- Чому Ваш чоловік вибрав саме ріелторський бізнес?

- Це, скоріше, питання до Сергія. Коли він після закінчення Київського політехнічного інституту приїхав у Рівне, в нього було кілька бізнесових напрямів, але чоловік вибрав саме ріелторський. Адже тоді ще, я пам’ятаю, у місті не було агентств нерухомості, вони тільки-тільки почали відкриватись, а у Києві цей бізнес вже працював. Сергій побачив, що нова справа цікава, перспективна і захопився нею. Він створив колектив, у якому сьогодні працює багато фахівців.

Я керую агентством лише півроку, спочатку навіть хвилювалася, чи зможу успішно займатися бізнесом. Було навіть трохи страшно, але це тривало близько місяця, потім стало цікаво. Я повністю змінила підхід до роботи і з клієнтами, і зі своїми працівниками, налаштувала їх на новий рівень роботи, постійно їх навчаю, щоб фірма не зупинялася у своєму розвитку. Якщо бізнес стоїть на місці - це крок назад. Я хочу, щоб ми постійно рухалися вперед. Маю багато великих планів та проектів, які я хочу реалізувати, - просто в мене для цього ще не було ні часу, ні можливості.

“Зараз дуже вигідним

є придбання земельних ділянок”

- Мені здається, що нерухомість є найкращим способом подбати про майбутнє - своє й своїх діток, адже цей товар не піддається інфляції…

- Так, звісно, це вигідне вкладання коштів з точки зору бізнесу, бо ціни постійно ростуть. І, як ми знаємо, падати вони поки що не будуть, тож вигідним є вкладання коштів в будинок, квартиру чи земельну ділянку. Це все завжди можна продати чи передати своїм дітям. Чимало молодих бізнесменів прагнуть придбати земельну ділянку і побудувати на ній власний будинок. Сьогодні ми продаємо земельні ділянки в котеджному містечку “Золоті Ворота”. Це у межах міста, близько до центру, там екологічно чиста зона, оскільки поряд немає промислових об’єктів. Я навіть назву містечка сама придумала і повністю розробила рекламну кампанію цього проекту. Тепер ця земля успішно реалізується.

- Які ще послуги пропонує агентство?

- Співпрацюємо зі столичними і місцевими будівельними компаніями. Продаємо у Рівному квартири в новобудовах по вулицях Струтинської, Відінській, Лєрмонтова, Соборній, Буковинській, у мікрорайоні “Північний”. Пропонуємо також котеджі сучасного планування, які відповідають європейським вимогам. Багато інвесторів приїжджають з Києва та з інших регіонів України і навіть з-за кордону за консультаціями щодо ситуації на первинному ринку нерухомості в нашому місті. Ми переконуємо їх у тому, що будівництво у нашому регіоні зростає і житло на первинному ринку все більше користується попитом.

Минулого року агентство брало участь у багатьох тендерах по закупільні житла. Саме “Кадет СВС” займався пошуком та оформленням документації на об’єкти нерухомості для обласної податкової адміністрації, Рівненської та Костопільської райдержадміністрацій. Обласна спортшкола з нашою допомогою придбала квартири для відомої спортсменки-плавчихи Анни Хлістунової та її тренера.

Одним із напрямів діяльності агентства “Кадет СВС” є допомога у придбанні комерційної нерухомості. Користуються попитом і складські, і офісні, і торговельні приміщення. У нас також є спеціаліст по оренді, який вже більше восьми років займається питаннями оренди приміщень різного призначення.

Для того, щоб розширити наші послуги, ми відкрили фірму з оцінки нерухомого майна.

“Ми не надаємо

комусь перевагу,

у нас всі рівні”

- Клієнтам якого рівня достатку надаєте перевагу?

- Ми працюємо з різними категоріями людей: від простих молодих сімей, які беруть перші в житті кредити в банку - до дуже забезпечених людей, що продають великі гарні будинки вартістю 500-700 тисяч і, навіть, мільйон доларів. Ми не надаємо комусь перевагу, у нас всі рівні. Якщо клієнт просто купує квартиру економ-класу і хоче взяти кредит, ми допомагаємо в оформленні всіх необхідних документів. І нам немає різниці - чи хоче людина придбати будинок за мільйон, чи невелику квартиру.

- Якими рисами характеру має володіти, на Вашу думку, успішний молодий фахівець-ріелтор, щоб зробити кар’єру

в цьому бізнесі?

- Потрібно по-справжньому любити і глибоко вивчати ріелторський бізнес, аби впевнено в ньому орієнтуватися, бути фахівцем, тому що в цій справі є свої проблеми. Наш бізнес - це, передусім, робота з людьми, що не кожному під силу. Клієнти приходять дуже різні - і за характером, і за матеріальним становищем. Ріелтор повинен бути психологом, щоб професійно поспілкуватися з кожним клієнтом, приділити йому максимум уваги, так надати консультацію, щоб людина захотіла користуватися нашими послугами, - саме так я навчаю своїх працівників.

Успіх у ріелторському бізнесі - постійне підтвердження професіоналізму та надійності. Саме в цьому секрет 14-річного визнання агентства “Кадет СВС” лідером регіонального ринку нерухомості.

- Професія ріелтора, напевне, рідкісна, таких спеціалістів донедавна у вузах не готували зовсім…

- Серед ріелторів є люди, які спробували свої сили у різних сферах діяльності. У нас - молодий колектив, усі працівники з вищою освітою, підбір кадрів я здійснюю особисто, і людей випадкових, “з вулиці”, у нас немає, бажаючі працювати приходять із рекомендаціями. І тому агентство - на-ша друга сім’я, яка об’єднує справжніх професіоналів.

“Справжня жінка завжди приречена

на успіх”

- Географічно Ваш бізнес, мабуть, виходить за межі Рівного й області?

- Звичайно, ми працюємо також у районних центрах, співпрацюємо в різних регіонах з нашими колегами - членами Асоціації фахівців із нерухомості (ріелторів) України. Є у нас навіть клієнти з-за кордону. Зараз дуже багато телефонних дзвінків і відвідувань іноземних покупців. От, наприклад, влітку, з нашою допомогою купували нерухомість громадяни Голландії. Нам довелося працювати з десятої ранку до десятої вечора: ми продумували, як юридично правильно оформити документи, над кожним пунктом ми ретельно працювали. Коли ж на рахунок прийшли значні кошти, то голландці забажали охорону. Тож мені з колегою довелося супроводжували їх із банку до нотаріуса. В результаті клієнти залишилися дуже задоволеними. В нашій практиці було багато різних ситуацій, що вимагали професіоналізму, відповідальності й уваги.

- Ваші плани на найближче майбутнє?

- Дуже багато планів, які я хочу реалізувати найближчим часом. Але саме головне: працювати, працювати і ще раз працювати.

- Останнє запитання: справжня жінка, по-Вашому, це хто?

- Ідеальна модель - це самодостатня особистість, впевнена в собі, яка йде своїм шляхом. Її жіночність у тому, що вона дає оточуючим тепло і затишок, може зігріти, сяє зсередини. І головне - справжня жінка завжди приречена на успіх.

14.02.2008Розмову вів Олександр ОЛЬХОВИК

Агентство нерухомості “Кадет СВС” 33023, м.Рівне, вул.С.Крушельницької, 77; тел.: (0362) 26-29-71, факс: 23-50-71


Переглядів: 935

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13908)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13779)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13505)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (841)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (88)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (78)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (69)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"