Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №453 від 17.06.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#У професійне свято

Рівненська міська стоматполіклініка - заклад вищої акредитаційної категорії

Рівненська міська стоматполіклініка - заклад вищої акредитаційної категорії

20 червня в Україні відзначається свято людей найгуманнішої професії - День медичного працівника. В усьому світі професія медика вважається святою. Медичні працівники - це люди, які несуть свою почесну, відповідальну вахту на ниві охорони здоров’я народу, бережуть і примножують його.

Стоматологічна патологія займає одне з провідних місць, оскільки численні дослідження довели її тісний зв’язок з ланцюгом хронічних захворювань, джерелами та збудниками яких є патологічні процеси у ротовій порожнині. Тому профілактика і лікування захворювань порожнини рота є важливим засобом покращення здоров’я.

Медичні працівники Рівненської міської стоматологічної поліклініки не лише постійно доводять свою вірність клятві Гіппократа, але й здійснюють вагомі кроки для того, щоб наблизити нашу стоматологію до рівня світових стандартів. Незважаючи на проблеми із фінансуванням, запроваджуються нові методики лікування і технології, застосовується нове обладнання.

У поліклініці на найвищому світовому рівні надають всі види стоматологічних послуг: лікування зубів, ясен, хірургічні втручання (видалення зубів, амбулаторні операції, імплантологія, парадонтальна хірургія), ортодонтія, протезування.

Тепер парадонтологічні захворювання ясен лікують приладом “Vector” німецької фірми “DUR-DENTAL”, як наслідок, досягається ефективне лікування парадонтиту і пародонтозу, відбувається стійке послаблення, зникнення симптомів хвороб та поновлення тканин пародонту. Окрім цього поліклініка використовує дві лінії для виготовлення зубів з металокерамічних матеріалів німецьких фірм “IPS-Klassik” і “Duceran plus”. Тут займаються і художньою реставрацією зубів, їх пломбуванням з використанням високоякісних фотополімерних, склоіномерних, композитних матеріалів, високотехнологічною ендодонтичною обробкою кореневих каналів, тобто, очищенням, дезінфекцією, і пломбуванням їх гутаперчифими штифтами, зняттям зубних відкладень за допомогою ультразвукових або високочастотних коливань, парадонтальною хірургією, шинуванням рухомих зубів скловолоконними стрічками, найсучаснішою панорамною ренгенодіагностикою, відбілюванням зубів та гігієнічним освітленням.

У закладі функціонує кабінет невідкладної допомоги, у якому цілодобово, навіть у вихідні та святкові дні, надається термінова безкоштовна стоматологічна допомога. Окрім цього, лікарі поліклініки виїжджають до лежачих хворих та інвалідів, де лікують, видаляють чи протезують зуби.

Майстерність стоматологів вимагає постійного вдосконалення і тому у міській стоматполіклініці приділяється особлива увага підготовці та навчанню кадрів. Щорічно тут готують від 10 до 20 лікарів-інтернів, організовують цикли післядипломної освіти з підвищенням кваліфікації лікарів. Тож цілком логічно, що наш заклад ставав переможцем рейтингу у номінації “Кращий трудовий колектив міста Рівне”.

Наші досягнення - це невтомна праця всього колективу. З перших днів заснування поліклініки і до сьогодні у колективі працюють зубний лікар Л.І.Деркач, рентгенлаборант Р.П.Фірсова. З перших років: Р.І.Лисицька - завідувачка терапевтичним відділенням, С.Г.Водзік - медичний статистик, Л.М.Гімбаржевська - лікар-стоматолог ортопед, Г.М.Шевчук - лікар-стоматолог, Т.О.Шульгіна - лікар-стоматолог ортопед, Н.О.Гаврилюк - лікар-стоматолог, О.Ю.Гопанчук - головний бухгалтер, С.Г.Данилюк - завідувачка виробництвом зуботехнічної лабораторії, З.Г.Левадна - головна медична сестра, медичні сестри:- О.Т.Пасічник, Л.І.Данилюк, Г.В.Дмиш, Т.О.Форсюк, Л.О.Садова. Ветерани праці... Багато їх на заслуженому відпочинку, але ми завжди з вдячністю згадуємо про них. Своєю самовідданою працею, чуйністю, добротою вони заслуговують на любов і повагу. Низький їм уклін. З кожним роком колектив поліклініки поповнюється молодими кадрами, які з часом стають висококваліфікованими спеціалістами. Серед них - заступник з лікувальної роботи A.M.Глінський, завідувача профілактичним відділенням О.Б.Чуприна, завідуюча ортопедичним відділенням О.А.Дмитрієва, лікарі-стоматологи: М.П.Лазарчук, Н.В.Костюк, О.В.Сослюк, В.В.Вавілов, В.І.Стоян, В.П.Глівчук, І.В.Побокова; зубні техніки: М.Р.Нездюр, С.А.Некрасова; медичні сестри: Т.В.Мельник, Л.М.Миколайчук, Л.О.Садова, С.Ф.Кирилюк; молодші медичні сестри: М.О.Олевська, Т.І.Вишневська, В.Т.Роман, Н.С.Сульжик.

Їх добротою, повагою, турботою завжди оточені пацієнти, які висловлюють слова щирої подяки у Книзі відгуків.

“Хай Ваші очі...” , - пишуть пацієнти, - “завжди іскряться безмірною добротою і ласкою до людей”.

Напруженою творчою працею наповненні будні медичних працівників. Скрізь, де трудяться наші медики, йде боротьба за підвищення якості і культури обслуговування, і кожний з них - водій чи прибиральниця, медична сестра, лікар, зубний технік чи працівник бухгалтерії - несе службу охорони здоров’я населення.

Шановні працівники Рівненської міської стоматологічної поліклініки, вітаю Вас з професійним святом - Днем медичного працівника. Завдяки Вашим чуйним серцям, любові, гуманізму і високому професіоналізму зцілений біль, горе і страждання тисячам хворих. Щиро бажаю Вам мудрості, творчої наснаги, невичерпної енергії та оптимізму, впевненості в собі та у справі, якою займаєтесь.

Глибокої Вам людської поваги, шани, досягнення фахових вершин, щастя і добробуту в сім’ї. Нехай ніколи не вичерпується милосердя, доброта, і щедрість Вашої душі. Нехай щодень множаться Ваші трудові успіхи, здійснюються задуми і мрії. І все це у доброму здоров’ї, взаєморозумінні колег, щасливому родинному колі. Нових ідей і перемог, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, удачі. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повернеться до Вас сторицею.

Зі святом Вас! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією.

17.06.2010З повагою, Михайло БАСЮК, Головний позаштатний стоматолог ОУОЗ, Головний лікар Рівненської МСП, Заслужений лікар України, голова Рівненського осередку Асоціації стоматологів України, експерт Координаційної ради МОЗ України з питань стоматології


Переглядів: 2237

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (781)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (74)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"