Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №457 від 15.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Власне розслідування

Де найвигідніше скупитися до відпустки?

Де найвигідніше скупитися до відпустки?

У гарячу пору відпусток редакція нашої газети вирішила з’ясувати, де найчастіше рівняни купують необхідні речі для відпочинку та яке місце для покупок вважають найбільш вигідним.

Як показало опитування, проведене на вулицях міста, більшість рівнян віддають перевагу ринкам через порівняно низькі ціни на товари. Але поряд з цим не усі городяни задоволені асортиментом на традиційних ринках. До того ж, літня спека змушує покупців швидко робити свій вибір та залишати заклад торгівлі. Ось чому за результатами опитування, все більшої популярності набувають нові торговельні ряди “Ярмарок”, які нещодавно відкрилися у “Екваторі”, що на вулиці Макарова.

Рівняни облюбували цей сучасний заклад демократичного шопінгу за комфорт, широкий асортимент товарів та низькі ціни. “Я помітила: тут сила-силенна народу на вихідні та у будні”, - каже Наталя, одна із відвідувачів, яка щойно приїхала до “Ярмарку” на безкоштовному “Експресі”. - Надворі спека, а тут - кондиціонер, прохолодно, можна гуляти увесь день, якщо треба. І дощова погода не стає на заваді... Бачила, покупці приходять навіть із дуже маленькими дітками... Є де перекусити: мені подобається “Желато Мафія” - дуже смачно й недорого. А після покупок полюбляємо з чоловіком зайти в одну з кав’ярень...”

“Зараз, в основному, люди приїздять за літнім гардеробом, скуповуються до моря або просто прицінюються”, - констатує Ірина, адміністратор. І ми теж прицінилися. Вартість жіночих купальників починається від 35 гривень, футболок - від 10 гривень, шортів - від 45-ти, суконь для дівчаток - від 60 гривень, жіночих -від 75-ти. При цьому здивував асортимент: сотні моделей одягу та взуття найрізноманітніших фактур та відтінків. “Наразі на території торговельних рядів “Ярмарок” працює більше 400 магазинів. Невдовзі відкриється друга черга, а це - ще понад 300 крамниць і, відповідно, ще більший вибір різноманітних товарів за низькими цінами”, - поділилася Ірина.

Звичайно ж на “Ярмарку” продається й інший актуальний для літа товар - все для плавання та купання, активного відпочинку, пікніку та рибалки. І все це за такими низькими цінами, що починаєш замислюватися: а може, й собі стати на ролики чи зібратися у похід?

Доступність запропонованих товарі викликала бажання скласти такий собі відпустковий кошторис. За основу ми взяли необхідний на курорті одяг для родини із трьох осіб та деякі пляжні аксесуари. От, що у нас вийшло:

• 3 пари шортів (жіночі - 50 грн., чоловічі -45 грн., дитячі - 25 грн.) - 120 грн.;

• 3 пари футболок (дорослі - за 30 грн., дитяча - 20 грн.) - 80 грн.;

• теніска чоловіча - 100 грн.;

• сукня жіноча - 75 грн.;

• гумові “шльопки” (дорослі - за 25 грн., дитячі-15 грн.)-65 грн.;

• надувний матрац - 70 грн.;

• сумка пляжна - 50 грн.

Усього - 560 гривень! Ось така нехитра арифметика. Отож, якщо невдовзі на вас чекає така приємність, як відпустка, тепер ви знаєте, де вигідно та у комфортній атмосфері можна придбати усі необхідні речі для відпочинку.

15.07.2010Підготувала Ірина ВЛАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2010p. 
На головну сторінку