Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Шкільний базар перенесли на Короленка

Незабаром навчальний рік, тож батькам вже варто попіклуватися про учнівське приладдя для своєї дитини. Цьогоріч шкільний базар, який щороку відкривали на площі Театральна, перенесли на вулицю Короленка.

Забирають гуртожиток

На останньому засіданні міськвиконкому створили спеціальну комісію для обстеження технічного стану гуртожитку на вулиці Коцюбинського,6. Раніше будівля належала ТОВ “РЗВА-Електрик”, однак незабаром її планують забрати у комунальну власність міста.

Незважаючи на те, що прийом гуртожитків у власність міста - процес затратний, на думку міського голови Володимира ХОМКА, іншого виходу немає - “у них також живуть рівняни”.

Сироти отримали кімнати

Міський голова стримав своє слово: у зайвих кімнатах гуртожитку на Фабричній,20 житимуть діти-сироти. Мова про надання житла таким дітям йшлася давно, однак ніхто особливо не сподівався на це, тим більше самі власники 20 ордерів на житлову площу. А для того, щоб кімнати стали придатними для життя, Володимир Хомко звернувся по допомогу до представників церков різних конфесій, які нещодавно збиралися на Міжцерковну раду.

Міська влада запевняє, що надалі також будуть надаватися кімнати, адже у черзі на гарантоване отримання житла наразі перебуває 80 сиріт.

Рівнянка має шанс

Рівнянка Наталія Грибенко - випускниця РДГУ представить Рівненщину на Всеукраїнському конкурсі краси “Перша леді-2010”, який відбудеться у Криму. У разі перемоги дівчина надаватиме допомогу одному з дитячих будинків Рівненщини у рамках благодійної кампанії “Місія доброї волі”.

Інвестицій стало менше

У Рівному за січень-червень 2010 року обсяги інвестицій в основний капітал становлять 121,6 млн.грн., що на 28 відсотків менше, ніж за аналогічний період 2009 року. При цьому інвестування області зросло приблизно на 7 відсотків.

На майдані стартує праймеріз

До 31 серпня рівняни зможуть висловити свої політичні вподобання з приводу місцевих кандидатів у депутати від політичної партії “Сильна Україна” на народному праймеріз.

У Рівному діятимуть два мобільних пункти - на майдані Незалежності та біля органного залу. У їх роботі будуть задіяні близько дванадцяти молодих партійців, котрі охоче зголосилися взяти участь у такому новому політичному проекті.

Презентували Червону Книгу

Нещодавно у Рівненському обласному краєзнавчому музеї презентували третє видання Червоної книги України.

19.08.2010



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку