Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На полі

Веселі та кмітливі… футболісти

Веселі та кмітливі… футболісти

Гравці команд Клубу веселих і найкмітливіших (КВН) вирішили з’ясувати, хто з них кращий у досить незвичний спосіб. Цього разу вони змагалися не у власній дотепності, а у спортивній вправності, організувавши футбольний турнір.

Змагання серед футбольних команд назвали скромно - “Кубок планети Земля з футболу серед КВНщиків”. Справді, головним призом, за який боролися гравці, став кубок з футбольним м’ячем на верхівці та надписом з назвою турніру на підставці. Місцем проведення зустрічі обрали стадіон дитячої юнацької спортивної школи з футболу “Верес”, а суддею на турнір запросили директора стадіону “Олімп”, керівника ДЮСШ олімпійського резерву Ігоря Оксенюка. У змаганнях взяли участь представники 12 команд КВН, з яких сформували 4 футбольні - “Збірна калідорів ТБПЧ”, “Елізабефс”, “Збірна Іспанії” та “Децибели ХиЗ”.

Співорганізатор турніру, голова ММГО “КВН міста Рівне” Руслан АЛЕКСІЮК розповів, що ідею проведення заходу висунули самі учасники клубу. “У Рівному вирішили зробити турнір вперше. Я "підтягнув" старих КВНщиків, оргкомітети “КВН Рівненщини”, “КВН міста Рівне”. Команди прийшли разом з групами підтримки, а за тих, у кого їх не було, вболівали ми - організатори”.

КВНщик, гравець команди “Збірна Іспанії” Дмитро МАЛІМОН впевнений, що подібні змагання необхідні, адже вони зближують людей. “Футбол, як і КВН, збирає докупи гарну, позитивну і веселу молодь. Гравці команди борються за спільну мету і досягають її разом. Це - здорово, дружньо і класно”.

За умовами змагань, кожна команда провела серію з трьох матчів, а переможця визначили за сумою очок, набраних у цих поєдинках. Найвправнішою виявилася “Збірна калідорів ТБПЧ”, яка так само, як і представники команди “Елізабефс”, здобула дві перемоги та отримала одну поразку, проте стала кращою за різницею забитих і пропущених м’ячів. На відміну від інших, “Збірна калідорів ТБПЧ” була єдиним учасником змагань, в складі якої грали КВНщики з однієї команди - “ТБПЧ”. Вона представляє Автотранспортний технікум Національного університету водного господарства і природокористування.

19.08.2010Володимир СТРУС



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку