Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З перших уст

Віктор ГАВРИЛЮК: “Невиліковних хвороб немає”

Віктор ГАВРИЛЮК: “Невиліковних хвороб немає”

У Рівному розповіли, як можна відновити функціонування людського організму за 30 хвилин

Допоки весь вчений світ “ламав” голови над тим, як розшифрувати геном людини, академік Віктор Гаврилюк винайшов свій спосіб лікування здавалось би, на перший погляд, безнадійно хворих. Своїми секретами академік ЮНЕСКО, автор та майстер тренінгів з фізичної реабілітації, фізичної досконалості, здоров’я та довголіття поділився під час прес-конференції під гаслом “Здорова нація - Сильна Україна”, яка днями відбулася в обласному центрі.

Великий Волхв або Великий Мудрець - саме так у народі звикли називати пана Гаврилюка, упевнений, що невиліковних хвороб немає. Прикладом цьому сьогодні є чимало талановитих особистостей, які ще вчора боролися за своє життя. Академік стверджує, що він знає, як за допомогою гами звуків, кольорів, світла, природних властивостей води, натуральних кристалів і що найголовніше - без жодних ліків, можна повернути людину до повноцінного життя.

- На сьогодні ми розробили програми, які дозволяють відновити нормальне функціонування людського організму за 30-40 хвилин, - каже він. - Відтак, у людини є шанс самостійно і без ліків побороти найважчі захворювання, як-що вона не на межі. Суть цієї методики полягає в активізації стовбурової клітини, що дозволяє “вмикати” внутрішні захисні механізми людського організму в боротьбі з найскладнішими захворюваннями.

Віктор Гаврилюк віддав цим розробкам 30 років свого життя. За його словами, він навчив ходити і танцювати дітей-інвалідів. Багатьох з них вивів на професійну і спортивну арену. Здійснив з ними чотири міжнародні експедиції на виживання в екстремальних умовах - без коштів, без їжі, під відкритим небом, подолавши понад 65 000 кілометрів.

- Одного разу до нас звернулася мати Олександра Майструка, - розповідає Великий Волхв. - На той час хлопчина не міг ні ходити, ні сидіти. Олександр, інвалід І-ї групи Збройних сил України. Мріяв стати льотчиком-винищувачем, та система не пощадила його - курсантом він занедужав на хворобу Бехтєрєва. Утім лікарі не могли встановити діагноз, доки хлопчина зовсім не зліг. Урятували Сашка звукорезонансні тренінги. Батьки приносили його на мої заняття, які тоді ще проводилися у міському палаці культури “Текстильник”. Вже за кілька місяців він почав сидіти, ще за кілька стояти, а за рік зробив свої невпевнені перші кроки. Саме тоді з’явилися його перші світлини, що вразили світ.

Нині фотохудожник з всесвітньовідомим ім’ям досі не вірить у те, через що йому довелося пройти.

- Те, через що я пройшов, на перший погляд, не піддається поясненню, - каже він. - З дитинства нам нав’язують певні штампи. Якби ж ми, навпаки, розвивали навички самовдосконалення, все було б інакше. Методика пана Віктора полягає у самолікуванні, завдяки вивільненню прихованих можливостей організму. На його очах, фактично, відбувалося народження мого нового життя. На його заняттях я зробив свої перші кроки.

З 2001 по 2010 роки Олександр Майструк - учасник майже 50 міжнародних та національних фотовиставок і салонів в Австрії, Бразилії, Польщі, Росії, Румунії, Угорщині та Україні. Член фотоклубу “Час”, Національної спілки фотохудожників України, Міжнародної федерації фотомистецтва FIAT.

- Я пройшов Африку, Азію, утім, ніде не бачив такого ставлення до інвалідів, як у нас: як з боку медицини, так і з боку влади, - продовжує Віктор Гаврилюк. - П’ятнадцять років тому Сашко був третім у черзі на отримання автомобіля. Сьогодні - більше як трьохсотий. Світ фотографії і спілкування для Сашка - зміст всього життя. І хто, крім нас, може йому допомогти.

Сприяти Віктору Гаврилюку та його пацієнтам має намір Рівненська міська організація політичної партії “Сильна Україна”, особливо беручи до уваги той факт, що голову Рівненського міської організації політичної партії “Сильна Україна” Миколу Панащука та Віктора Гаврилюка пов’язують п’ятнадцять років тісної співпраці та й просто хороші та дружні стосунки. Активісти партії долучилися до проведення прес-конференції та мають намір організувати цикл лекцій Віктора Гаврилюка для рівнян. Зважаючи на відсутність постійного приміщення для проведення зустрічей академіка з людьми, Микола Панащук пообіцяв вже найближчим часом посприяти у його пошуках. Сьогодні ж, за словами пана Гаврилюка, прийоми громадян здебільшого проводяться у приміщенні столичної поліклініки №2, що на вул.Драйзера,19.

- За стільки років співпраці з Віктором Гаврилюком жодного разу не йшла мова про гроші, - коментує пан Панащук. - Проблема полягає у тому, що ця технологія не є на державному рівні, але вона приносить користь людям, і це - найголовніше.

19.08.2010Тетяна ВУЙЛОВА



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку