Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №463 від 27.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Фортуна не на боці “Вереса”

Фортуна не на боці “Вереса”

Долю матчу вирішив прикрий рикошет

Без очок у турнірній таблиці продовжує залишатися “Верес”. Минулої неділі рівняни зазнали вже четвертої поспіль поразки у чемпіонаті. Невдачею для команди Віталія Шевчука обернулася і зустріч із хмельницьким “Динамо”. Неприємною поразка є ще й тому, що цього разу її аж ніяк не заслужили.

“Верес” - “Динамо” - 0:1 (0:0).

Рівне: Печинський - Котюк, Воротеляк (Фірсов, 88), Жук, Новосад, Гаврилюк, Єфімчук, Оксенюк, Гайдук (Назарчук, 78), Вознюк, Любар (Хлібович, 76).

Тренер: Віталій Шевчук.

Хмельницький: Козіброда - Шляховий, Осокін (Антонов, 78), Лазар, Чемерисін, Шимко (Беринда, 90), Безвещук (Дехтярук, 62), Маліцький, Лепетун, Бортнік (Слободян, 68), О.Муравський (Мавров, 67).

Тренер: Віктор Муравський.

Гол: Слободян (70).

Попередження: Гайдук (21), Єфімчук (29), Жук (35), Бортнік (35), Осокін (59), Оксенюк (68), Котюк (73), Шимко (75).

Вилучення: Жук (40, друге попередження).

Досвід матчів із хмельниччанами у “Вереса” не зовсім вдалий. У 24-ох матчах рівняни святкували перемогу лише двічі, програвши шістнадцять разів. Не вдалося розжитися очками і цього разу.

“Динамівці”, що після чотирьох турів перебували у середині турнірної таблиці групи “А” другої ліги, не стали довго запрягати і одразу кинулися активно атакувати ворота Павла Печинського.

В одній із таких атак Богдан Бортнік поцілив у стійку воріт, на швидкості увірвавшись до карного майданчика рівнян.

Ще за декілька хвилин Бортнік асистував Олексію Муравському, який метрів із семи пробив не лише повз воротаря, а й повз ворота.

Після такого початку “Верес” зміг дещо відтиснути суперника від своїх воріт і заспокоїти гру. Не вгамувався лише Ігор Жук. Захисник рівненського клубу упродовж п’яти хвилин заробив два абсолютно невиправданих попередження (перше - за розмови із арбітром, друге - за намагання вибити м’яча із рук Козіброди) і залишив партнерів у меншості.

До слова, рівняни не рідко зриваються у відповідальну мить - це вже третє вилучення у складі “Вереса” у п’яти зіграних у нинішньому сезоні матчах.

По перерві підопічні Віталія Шевчука навіть у меншості продемонстрували досить таки змістовний футбол. Бажання здобути перші у чемпіонаті турнірні очки було видно неозброєним оком. Щоправда, рівень індивідуальної майстерності наших футболістів залишає бажати кращого.

Це довів Олександр Любар. Отримавши чудову передачу на хід і опинившись віч-на-віч із Козібродою, форвард не став зближуватися із голкіпером, а з-за меж карного майданчика запустив м’яча повз рамку воріт.

Декілька разів реакцію Василя Козіброди своїми ударами перевіряв Андрій Оксенюк.

Гості у ці хвилини лише зрідка відповідали контратаками. В одній із них оплески на свою честь здобув Сергій Воротеляк. Поблизу власних воріт наш захисник фінтами впевнено розібрався із двома динамівцями і ліквідував загрозу.

На жаль, втримати нічийний рахунок “Верес” знову не спромігся. Долю матчу вирішив прикрий рикошет. Щойно вийшовши на заміну, Андрій Слободян здійснив рейд лівим флангом і пробив, що називається, на удачу. На своєму шляху м’яч зачепив когось із захисників рівненського клубу і перелетів Павла Печинського, який вийшов далеко за ворота - 0:1.

Після пропущеного голу сил, аби відігратися у гравців “Вереса” очевидно не залишилося.

Наступну гру рівняни проведуть 27 серпня у Новій Каховці проти несподіваного лідера чемпіонату - клубу “Енергія”.

27.08.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 27.08.2010p. 
На головну сторінку