Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №464 від 02.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будні

Знайшли авто, мопед та п’яного іноземця

Автомобіль “Ауді” ДАІшники зупинили через те, що водій останнього не дотримувався правил розмітки на дорозі. Однак під час перевірки документів з’ясувалося, що 20-річний Євгеній, громадянин республіки Білорусь, не лише не мав посвідчення водія, але й керував автівкою напідпитку. При цьому у салоні “Ауді” перебували дружина Євгенія та двоє дітей.

Водія доставили у наркологічний диспансер, де медики підтвердили підозру працівників ДАІ. У крові іноземця виявили 1,26 проміле алкоголю.

Наразі всі документи направлені до суду, який і вирішить подальшу долю громадянина республіки Білорусь.

Варто зазначити, що з початку року працівниками Державтоінспекції затримано 22 водіїв-іноземців, котрі керували транспортними засобами напідпитку.

Крім того, нещодавно працівникам ДАІ вдалося розшукати автомобіль та мопед, які були викрадені. Операція із затримання автівки перетворилася на справжній голлівудський фільм. Розшук ВАЗівки розпочали відразу після отримання повідомлення про її зникнення у Млинові. Вже за деякий час авто помітили на дорозі. Працівники ДАІ наказали водію, який керував ВАЗівкою, щоб той зупинився. Однак, останній вимогу правоохоронців не лише проігнорував, але й збільшивши швидкість намагався зникнути.

Працівники ДАІ почали наздоганяти легковик, у якому знаходилося два молодика з Млинова, обидва напідпитку.

Не вдалося покататися на викраденому моторолері і жителю Рівного. 24-річного Андрія затримали буквально через декілька хвилин після того, як він “позичив” транспортних засіб.

02.09.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2010p. 
На головну сторінку