Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №464 від 02.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Гросмейстерський дебют

Гросмейстерський дебют

“Кардинал-Рівне” впевнено перемагає досвідченого опонента

Нова команда, нові гравці, нова форма, нові м’ячі і, що найголовніше, нова перемога - усе це ознаки повернення до Рівного великого футзалу.

Уже найближчої суботи новостворений МФК “Кардинал-Рівне” стартує у вищій лізі чемпіонату України із міні-футболу.

Напередодні старту в офіційному турнірі футболісти Юрія Баховського готувалися у товариських матчах.

Цього літа були поразки на “Кубку Львівщини”, але у першій грі на рідному майданчику рівняни здобули впевнену перемогу. І над ким? Обіграною залишилася команда з чи не най-

міцнішою обороною минулого чемпіонату - львівський “ТВД”.

Нагадаємо, що це вже друга зустріч цих команд. Минулої середи на своїй заміській базі “ТВД” впевнено розібралися із “Кардиналом” - 4:1.

У складі господарів тоді дублем відзначився Андрій Ткачук та по голу провели Назарій Цимбаляк та Андрій Засенко. Автором голу у рівнян став Павло Дармовіс.

Наша команда тоді зіграла наступним складом: Пунда (Дєнюжкін) - Данилюк, Танський, Сондак, Басич, Когут - Паршиков, Волянюк, Піддубний, Чеботарьов, Дармовіс, Волох, Прислупський.

Спаринг у Рівному видався не таким простим.

Команда господарів постала міцним та зіграним колективом і завдала гостям чимало проблем, забивши у ворота суперників одразу п’ять м’ячів.

Перший гол у зустрічі забив саме Волянюк. Михайло визвався виконувати штрафний удар і гарматним пострілом відправив м’яча у сітку рикошетом від когось із гравців “ТВД”.

По перерві господарі паркету продовжили атакувати значно гостріше. В одній із контратак Володим Сондак точним пасом знайшов на фланзі Володимира Данилюка і той вдруге вразив ворота “ТВД”.

Третій гол у матчі також було забито після швидкісної і технічної комбінації “Кардиналу”. Цього разу Волянюк опинився віч-на-віч із воротарем і впевнено того переграв.

Далі черга засмутити львів’ян дійшла і до Віталія Танського. Спершу він, здійснивши перехоплення, “черпачком” закинув м’яча точнісінько у верхній кут воріт львівського клубу, а потім, коли гості замінили голкіпера ще одним польовим гравцем, опинившись перед порожніми воротами асистував Чеботарьову.

І лише пропустивши п’ять “сухих” голів футболісти “ТВД” відповісли супернику. Після проходу лівим флангом та невеликого рикошету гол престижу провів Тарас Кузь.

У звітній зустрічі кольори “Кардиналу-Рівне” захищали такі футболісти: Дєнюжкін - Данилюк, Танський, Сондак, Басич, Когут - Паршиков, Волянюк, Піддубний, Чеботарьов, Дармовіс - Волох, Колодюк.

Після матчу головний тренер рівненського клубу Юрій Баховський безперечно був задоволений цифрами на табло: “Сьогодні ми чудово попрацювали. Гра підопічних - порадувала. Команда обіграла суперника, чия оборона минулого сезону була чи не найміцнішою та найбільш зіграною у чемпіонаті.

Також хочу підкреслити, що кожен із футболістів, який сьогодні не потрапив до заявки, не є відрахованим із команди. Усі наші молоді футболісти матимуть шанс проявити себе та потрапити до основного складу навіть по ходу сезону”.

Що ж, подібні перемоги вселяють оптимізм у серця вболівальників. Проте першим, по-справжньому серйозним випробуванням для новоствореного рівненського клубу стане дебютна офіційна зустріч у сезоні 2010-2011 проти івано-франківського “Урагану”, яку “Кардинал-Рівне” проведе четвертого вересня.

Поєдинок другого туру рівняни також проведуть на власному майданчику. Одинадцятого вересня на паркеті ДЮСШ №4 підопічні Юрія Баховського зіграють із львівською “Енергією”.

02.09.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2010p. 
На головну сторінку