Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №465 від 09.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проблема

У будинку може замкнути електромережа

У будинку може замкнути електромережа

Дев’ятий поверх рівненської багатоповерхівки на вулиці Міцкевича, 11 - це штаб трьох телеканалів: “10 канал ЛТД”, “5 канал” та “Сфера-ТВ”. Вже котрий рік поспіль їм на голову тече вода зі стелі. А проблема полягає у стічній трубі, яку вже декілька років ніяк не можуть ефективно залатати працівники ЖКП “Покровське”.

- За ці роки, сюди, як на екскурсію приходили майже всі працівники ЖКП, - наголошує директор ТРК “10 канал ЛТД” Костянтин БЕРТУХ. - Якщо йшов дощ, казали, що треба почекати, поки висохне, а коли дощу не було, говорили - почекайте поки піде, щоб побачити, заливає чи ні… Колись, навіть, все-таки відремонтували: залили частину труби бетоном, однак це не зупинило протікання. Нам, за свій кошт 5-6 разів на рік, доводиться замінювати підвісні плитки на стелі. А що найстрашніше - вода потрапляє на кабелі і постійно виникає проблема з електрикою. Лише за минулі вихідні згоріли дві електролінії, які нам довелося в котрий раз замінювати. При цьому ніхто не може дати гарантії, що у будинку не замкне вся електромережа і від цього не спалахне пожежа. Єдиний вихід із цієї ситуації - повністю замінити трубу. Ми, на крайній випадок, пропонували ЖКП, що самі повністю оплатимо матеріали і роботу, однак навіть після цих слів не отримали конкретної відповіді.

Як запевнив нас нещодавно призначений начальник ЖКП “Покровське” Олег БЕЗДІЖИЙ, ця проблема є пріоритетною і буде вирішена найближчим часом.

Чи відповідає це дійсності - перевіримо тим самим “найближчим часом”.

09.09.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2010p. 
На головну сторінку