Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №465 від 09.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вголос!

Рівняни визначили своїх лідерів у народному праймеріз

6 вересня 2010 року Рівненська міська організація політичної партії “Сильна Україна” провела прес-конференцію за підсумками визначення внутрішньопартійного рейтингу - праймеріз.

Праймеріз у Рівному проходив з 12 серпня по 5 вересня й у ньому взяло участь близько трьох тисяч рівнян. Кожен мешканець міста мав можливість проголосувати у мобільному пункті народного праймеріз за кращих представників партії. До уваги громадськості були представлені три десятки кандидатів.

За результатами народного праймеріз найбільшу кількість голосів набрав президент Рівненської торгово-промислової палати Микола Ярощук (257).

Крім того, дуже непогані результати показали й інші учасники праймеріз, зокрема:

• директор Рівненської філії ПАТ “Приватбанк” Василь ВЛАСЕНКО (190);

• директор ТОВ “Карат” Василь ПОЛЗУНОВ (154);

• художній керівник Рівненського міського палацу культури Микола ПАНАЩУК (154);

• приватний підприємець Людмила МАТВІЙЧУК (102).

“Хочу висловити велику подяку усім активістам нашої партії, котрі підтримали кандидатів праймеріз, причому дуже приємним є той момент, що свою зацікавленість проявили люди досить різних вікових категорій, - повідомив під час підбиття підсумків голова Рівненської міської організації політичної партії “Сильна Україна” Микола ПАНАЩУК. - Також не можу не відзначити, що інтерес людей викликали кандидати зовсім різних професій: лікарі, підприємці, вчителі. На жаль, за ментальністю наших громадян найактивніше голосування відбувалося на третій десятці кандидатів, там кількість голосів була найвищою”.

За словами учасника праймеріз Михайла НЕСТЕРЧУКА, “приємно, що люди дуже серйозно віднеслися до такого нововведення партії і якби у нас було трохи більше часу активність громадськості була б значно вищою”.

“Хочу також висловити подяку міській організації політичної партії “Сильна Україна” за чітко налагоджену роботу, - зазначив Михайло Нестерчук. - Місто показало як необхідно добре працювати”.

09.09.2010



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2010p. 
На головну сторінку