Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №465 від 09.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зустріч

“Єдиний центр” налаштований увійти в трійку лідерів

7 вересня до Рівного приїхав один із лідерів партії “Єдиний центр” Ігор Попов. На проведеній прес-конференції він виступив із критикою діючої влади та охарактеризував пріоритетні завдання партії на місцевих виборах.

- Значна перевага нашої партії - це колективне лідерство, тобто немає однієї правлячої людини, яка б керувалася своїми амбіціями - всі рішення приймаються колегіально, - наголошує Ігор ПОПОВ. - Це 10 лідерів, кожен з яких спеціалізується в окремій галузі, через це максимально ефективно зможе провести по ній роботу. За результатами місцевих виборів ми націлені посісти місце у трійці лідерів. Можливо наша партія матиме і не високий відсоток на виборах до Верховної Ради, однак щодо місцевих виборів ситуація протилежна: завдяки професійності наших обласних партійних організацій, які вже звикли працювати на місцях, ми маємо високу кількість депутатських мандатів, а наші партійці отримують посади міських голів. Крім цього, наша мета - у кожній районній раді мати свою політичну фракцію, причому таку, яка матиме більшість, тобто тримати ключову позицію у прийняті рішень.

Нам потрібен якісний рівень життя!

За словами Ігоря Попова, в Україні зареєстровано понад 180 політичних партій, і кожна з них декларує загальні, абстрактні та, зазвичай, нереальні обіцянки зробити все й одразу. “Програма Єдиного центру “Якісна Україна” - це не просто передвиборча програма із набором дій та заходів, це стратегія, яку наша політична сила зобов’язується реалізовувати щоденно. Програма ставить за мету забезпечити прямий зв’язок між щоденними потребами та інтересами людей та завданням розвитку всієї країни. Тобто уособлює у собі країну; де влада не заважатиме гідно жити людям, де дороги прокладатимуть лише українці, за сучасними передовими технологіями; де буде якісна медицина на базі медичного страхування; де будуть недорогі комунальні послуги та наведений порядок у правоохоронних органах. Таким чином у “Якісній Україні” визначено пріоритетні кроки, які потрібно робити негайно”.

Оберемо найдостойніших!

- Наша політична сила висунула чотири тисячі кандидатів на відкриті списки, причому четверта частина із них не є членами партії: або позапартійні, або представники інших політичних сил, які розуміють, що недовго там затримаються, - продовжує лідер Єдиного центру. - Завдяки цьому люди зможуть обрати найбільш гідних кандидатів у депутати, які дійсно працюватимуть для них, а не для себе. Наша партія не розділяє Україну на Західну та Східну, для нас Україна - єдина. Ми працюємо з усіма групами людей, незалежно від їхнього статусу у суспільстві. І що саме головне - ми не маємо жодних справ із олігархами.

09.09.2010



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2010p. 
На головну сторінку