Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №466 від 16.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

У заповіднику схопили браконьєрів

Групу браконьєрів, які незаконно полювали у лісовому масиві Карасинського лісництва, що на території Рівненського природного заповідника, нещодавно затримали єгері та працівники лісництва.

П’ятеро затриманих осіб виявилися мешканцями села Клесів Сарненського району. У них вилучили 4 одиниці незареєстрованої вогнепальної зброї.

Невдала заготівля

У Рівненську обласну лікарню із закритою ЧМТ, струсом головного мозку та перелом основи черепа доправили 22-річного Андрія з с.Вільхівка Березнівського району. Під час заготівлі дров у лісі на хлопця впало гілля.

Винесли човни

З території одного з рівненських гаражних кооперативів невідомі, зірвавши навісний замок, викрали 4 колеса та два човни - “Барк-260” і “Лисичанка”. Сума завданої шкоди становить майже 4800 гривень.

Забув про сина

30-річному жителю Дубна Олександру інкримінують несплату аліментів на утримання свого неповнолітнього сина. Заборгованість становить майже 8300 гривень.

Погостювала…

Працівники міліції встановили, що з квартири жительки с.Серники Зарічненського району її знайома, 24-річна Наталія, перебуваючи в гостях останньої, викрала гроші у сумі 2000 доларів США, золотий перстень, мобільний телефон, ноутбук та гарнітуру “блутуз”.

У Рівному затримали сутенерів

Правоохоронці затримали трьох безробітних місцевих жителів, яких підозрюють у сутенерстві. Попередньо відомо, що у жовтні 2006 року вони вивезли за кордон 22-річну безробітну рівнянку, де продали для сексуальної експлуатації. Потерпілу вже повернули додому.

Смертельна зебра

У селі Біла Криниця на автодорозі “Київ-Чоп” сталася чергова трагедія. Під колеса автомобіля “БМВ” потрапила 41-річна місцева жителька Оксана, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Як стало відомо, “ліхачем” виявився іспанець Віктор з міста Бенікасім.

На жаль, від отриманих ушкоджень жінка загинула одразу на місці пригоди.

До Білорусі Толстой не доїхав

Білорус, якого нещодавно затримали на кордоні, божиться, що взяв із собою збірку Толстого 1889 року випуску для читання, а про митні правила нічого не знав. Однак прикордонники все одно відібрали у чоловіка не задекларовану культурну цінність, яка згодом виявилася букіністичним виданням.

16.09.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.09.2010p. 
На головну сторінку