Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №474 від 11.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфуз

Йшли на кабана, вполювали Данильчука?

Йшли на кабана, вполювали Данильчука?

Всім відомо, що сезон полювання відкрили минулих вихідних, але не всі знають про такий собі казус, який трапився, чи то пак його вигадали про голову обласної ради Олександра Данильчука.

Достеменно відомо, що як затятий мисливець пан Данильчук таки їздив на полювання у мисливське угіддя неподалік села Лісове Дубровицького району. Однак у ЗМІ краю та в Інтернеті встигли з’явитися промовисті рядки з інформацією про те, буцімто пана Данильчука було поранено у ліву ногу. Один із мисливців стріляв дробом у тварину, але рикошетом один із шротів зачепив голову облради. Проте, кажуть, що поранення було таким незначним, що медичної допомоги постраждалий не потребував, оскільки до лікарні він не звертався. Та й будь-якої інформації із цієї ситуації ні медики, ні міліція не мають.

Проте з інших джерел відомо, що жодного поранення пан Данильчук не зазнавав, а це лише хтось десь собі вигадав і розпустив чутку, за яку голова облради вимагатиме спростування. Проте спраглого до інформації читача треба задовольнити. В інших джерелах повідомляється, нібито поранення та-ки було, але не на полюванні, і ніхто у Данильчука не вціляв. Поранення високопосадовця виявилося досить банальним - він загнав скалку у ногу. І взагалі - депутатові невтямки, де взялася така нісенітниця. Голова облради говорить, що після полювання поїхав на власну базу, яка розташована біля Сарн, де пішов вигулювати своїх собак у лісі. От під час цієї прогулянки пан Данильчук і поранив ногу, а не від пострілу. Наразі, з наближених до голови джерел відомо, що пан Олександр почуває себе добре і цілком працездатний, що й засвідчує його перебування на робочому місці.

Кому ж було вигідно словесно вполювати пана Данильчука?

11.11.2010



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2010p. 
На головну сторінку