Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №474 від 11.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Вилікувала щитоподібну

Хочу написати Вам про цілителя Василя Мовчанюка зі Здолбунова, який допоміг мені вилікувати щитоподібну. Він проживає на вулиці Калнишевського, 7, тел. (03652) 21-715.

Сім років тому у мене раптово погіршилося здоров’я. Спершу стали боліти очі та знизився зір, і я дивилася на все, наче крізь туман. Потім з’явилися проблеми із серцем і стало тяжко дихати.

Після обстеження у рівненському діагностичному центрі, лікарі сказали, що я маю хронічне захворювання нирок, ослаблену імунну систему і низький гемоглобін. Крім того, виявили дифузний вузол 6х7 см, який збільшувався усередину. Мені запропонували зробити операцію, але оплатити її було не під силу, тож змушена була відмовитися. Тим часом мій чоловік по півроку не отримував зарплату, та й двоє малолітніх діток підростали. Позичити також не було у кого.

Минав час і моє здоров’я погіршилося настільки, що я могла пересуватися домівкою лише тримаючись за стіни. З’являлося сильне запаморочення. У свої 35 років я думала, що моє життя вже закінчується: при зрості у 167 см я важила 41 кг.

Одного разу мій чоловік повернувся з роботи і привіз лікарські трави. Розповів, що йому порадили звернутися за допомогою до цілителя, який лікує травами. А той прописав, аби я 30 днів приймала збір трав. Притримувалася порад лікаря, і збільшила строк прийому цілющих рослин до 37 днів. Через декілька днів я відчула, що у мене з’являється енергія і сила, через два тижні зникло запаморочення, нормалізувався зір, перестало боліти серце, стало легше дихати. Я вже могла поратися по хаті і за місяць додала 12 кг до ваги.

Тож вирішила обстежитися. І, що за диво(!), лікарі не могли повірити у те, що мої нирки працюють нормально, гемоглобін піднявся до 150 од., дифузний вузол зник, очистилася печінка і судини. А потім дізналася, що Василь Мовчанюк лікує ще й алергію та запалення простати - аденому.

У мого батька були проблеми із простатою. Через аденому він по 8-10 разів уночі відвідував туалет. Батько також вирішив звернутися до Мовчанюка, а після 40 днів прийому збору лікарських трав, обстежився на УЗД. Виявилося, що аденома зникла.

11.11.2010Оксана ВИШНЕВА, м.Рівне



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2010p. 
На головну сторінку