Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №474 від 11.11.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Вдалий початок

Матчами першого туру стартував чемпіонат України з баскетболу у Вищій лізі серед жіночих команд.

Свої перші ігри БК “Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР” проводив на виїзді у Тернополі проти місцевого “Універу”. Попри статус гостей, першого ігрового дня рівнянки зуміли здолати “універівок” із рахунком - 58:51. На другий матч господарок уже не вистачило. Підопічні Валерія Жартуна впевнено розпочали й так саме впевнено завершили гру із двадцятиочковою перевагою - 71:51. Наступні ігри “Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР” проведе у Рівному 20-21 листопада. Суперницями рівнянок будуть “Вінницькі блискавки”.

Ольга Суха - найкраща спортсменка жовтня

Національний олімпійський комітет України визнав найкращою спортсменкою жовтня рівненську дзюдоїстку Ольгу Суху.

Такого визнання вона удостоїлася завдяки перемозі на етапі Кубка світу у столиці Азербайджану Баку. Відповідно, наставника спортсменки Михайла Романкевича було названо найкращим тренером місяця. До слова, подібні відзначення Національний олімпійський комітет України проводить вже п’ять років.

“Фаворити” - на першому місці

Рівненський ХК “Фаворит” разом із яворівським “Явором” продовжує очолювати турнірну таблицю Західноукраїнської Аматорської Хокейної Ліги після трьох зіграних матчів.

У стартовому матчі сезону земляки спочатку програли калузькій “Олімпії” - 2:7. Однак потім “фаворити” двічі легко розібралися із своїми суперниками. Спочатку рівняни каменя на камені не залишили від ХК “Львів” - 8:1. А потім у Червонограді не залишили шансів одноіменному клубу - 7:2. Наступну гру “Фаворит” проведе 13 листопада з ХК “Луцьк”.

Фінал Ліги чемпіонів у Вельбівно та Здолбунові

Завершилися півфінальні матчі Ліги чемпіонів (Кубок області з футболу серед переможців районних (міських) змагань).

Так, оржівський “Факел” двічі був сильнішим за “Калину-Воловікова” із Бугрина - 1:0 та 2:1. Також не мала проблем із ФК “Вельбівне” з Острожчини здолбунівська “Волинь”, яка двічі з однаковим рахунком - 4:2 здолала опонентів. Тож 10 листопада в Здолбунові пройде перша фінальна гра. А через чотири дні відбудеться матч-відповідь у Вельбівно, який і визначить володаря Ліги чемпіонів 2010 року.

Привітали чемпіонів,

які повернулися з 12 медалями та 7 рекордами із Чемпіонату Світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору.

Рівняни Роман Куров, Галина Галінська, Ольга Чайковська та сарненчанин Роман Набухотний змагалися у Туреччині з представниками 19 країн світу. Завдяки нашим спортсменам у загальному заліку українська команда посіла третє місце, поступившись лише Росії та Ірану. Виховують чемпіонів старший тренер збірної команди України Андрій Демчук (м.Рівне) та заслужений тренер України Олександр Фесовець (м. Сарни).

Загалом на Чемпіонаті Світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору збірна команда України завоювала 10 золотих, 10 срібних та 8 бронзових медалей, встановивши також 12 рекордів Світу.

11.11.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 11.11.2010p. 
На головну сторінку