Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №476 від 03.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розбій

Антикваром стати не судилося

Звеличезним бажанням придбати на Рівненщині кілька антикварних речей, приїхав до нашого краю 37-річний мешканець Почаєва Тернопільської області. Оскільки мав при собі чимало готівки, вирішив скористатися власним авто, яким зрештою і доїхав до Радивилівщини. Там на нього вже давно чекав хороший, як Петру здавалося, знайомий, який нібито знав, де саме можна придбати раритети за невеликі гроші. Дорога, як з’ясувалося на місці, вела на хутори…

Тут, у безлюдній місцині, за крок до цивілізації, і мала вирішитися доля довірливого тернопільчанина. Тільки-но зникли останні вогники віддалених хат, як 39-річний знайомий Петра Віктор накинувся на нього із ножем. Потерпілому дивом вдалося вирватися із машини, яка разом із грошима залишилася нападнику. Петру вистачило сил дістатися траси, де його життя фактично врятував водій, що не проїхав повз постраждалого, а зупинився і одразу ж викликав швидку.

- Нам стало відомо про розбійний напад, який стався поблизу міста Радивилів, - розповідає заступник начальника управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Віталій ДМИЩУК. - На 37-річого Петра, який займається валютними операціями у Почаєві та приїхав на Радивилівщину для пошуку і купівлі антикварних речей, напав один із його знайомих. Підозрюваного затримали аж у Київській області, де він переховувався у друга, з яким раніше відбував покарання.

Як з’ясувалося, за плечима у непрацюючого нападника з Башарівки Радивилівського району Віктора вже є чотири судимості за крадіжки та пограбування. На волю черговий раз зловмисник вийшов у 2006 році і тепер його позбавлять її знову мінімум на вісім, а то й на п’ятнадцять років.

03.12.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2010p. 
На головну сторінку