Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №478 від 09.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У масках

Зухвалий напад на “Ощадбанк”

Зухвалий напад на “Ощадбанк”

Двоє невідомих у масках увірвалися 2 грудня о 17.00 до рівненського відділення “Ощадбанку”, яке знаходиться у мікрорайоні Ювілейний.

Погрожуючи чимось схожим на пістолет, зловмисники розбили вітрину каси та забрали звідти 10 тисяч гривень та 200 Євро.

Розбите скло на підлозі та перелякані обличчя банківських працівників - таку картину застала на місці події слідчо-оперативна група. На момент нападу у приміщенні відділення перебували двоє дівчат-касирів, охоронець та відвідувач.

- На місці події злочинці залишили дві маски, які наразі знаходяться на експертизі, - коментує ситуацію заступник начальника управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Віталій ДМИЩУК. - Опитавши свідків, правоохоронці встановили подальший шлях зловмисників. З’ясувалося, що вони побігли у напрямку зупинки маршрутки за номером 45. Імовірно, там на них чекав автомобіль, а відтак, зловмисники мали ще одного спільника-водія. Наразі відібрані детальні пояснення в усіх, хто знаходився у банку. Серед них був і сімнадцятирічний хлопець, який прийшов здійснити оплату. Саме він стояв навпроти каси, коли нагрянули двоє невідомих та силоміць його відштовхнули. Хлопець стрімголов кинувся на вулицю, де почав кликати на допомогу та кричати, що скоюється пограбування.

Пізніше він дав детальні пояснення, описавши нападників, що допомогло встановити дрібні деталі.

Крім того, працівники міліції отримали від рівненської філії “Ощадбанку” відео, яке перебуває на аналізі. Зокрема, порівнюється зовнішність і прикмети тих зловмисників, які вчинили нещодавно розбій у Рівному та с.Пляшева Радивилівського району.

- Стверджувати точно, що це одні і ті ж зловмисники ми не можемо, але схожість є - і риси нападників, і сам характер скоєння злочину, - зазначив Віталій Дмищук.

Натомість, дівчата-касири банку хоч і пережили справжній шок, але встигли скористатися тривожною кнопкою виклику. Поволі складаючи гроші, вони відтягували час. Тому злочинцям вдалося забрати лише менше половини суми, яка була у касі.

09.12.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.12.2010p. 
На головну сторінку