Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №484 від 20.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Податку з туристів не буде

Незважаючи на те, що Податковий кодекс регламентує туристичний збір як місцевий, за рахунок чого наповнюватиметься бюджет, у Рівному його запроваджувати не будуть. “Туристів у нас і так невелика жменька, а введенням збору ми їх взагалі порозлякуємо”, - наголосив міський голова Володимир ХОМКО.

Нехай туристичний збір діє у Львові та Ужгороді, бо ж там, погодьтеся, є на що подивитися.

Пугайко знову під вартою

Цього разу керівника “Інвестжитлобуду” звинувачують у привласненні 2,5 мільйонів гривень, які виділив Чорнобильський фонд для будівництва осель потерпілим від аварії на ЧАЕС. Квартири останні мали отримати у будинку на вулиці Черняка.

Наразі В’ячеслав Пугайко, здоров’я якого не витримало таких навантажень, перебуває на лікуванні в ендокриндиспансері, щоправда, під цілодобовою охороною.

Короленко - у Рівному

Подробиці із життя видатного російського письменника Володимира Короленка на Рівненщині, і в обласному центрі зокрема, відображені у книзі “Світла особистість імперії темряви”, яку нещодавно презентували.

Невідомі факти з дитячих та юнацьких років, малюнки, цікаві архівні родинні світлини та відгуки критиків - для цього варто на кілька годин відволіктися від буденності.

Рівнянок одягають у хутро

Пані Наталія з Рівного стала володаркою хутрового дива, про яке мріє мало не кожна жінка - норкової шубки. Її розігрувала одна із київських радіостанцій “Люкс ФМ” у прямому ефірі. Для цього жінка відправила усього одну смску.

Музичних шкіл буде дві

Скандал у Рівному про ймовірне злиття двох дитячих музичних шкіл набрав неймовірних обертів. Лунали думки адміністрацій закладів, педагогів, освітян, батьків вихованців. І хоча мова йшла лише про фактичне об’єднання самих лише дирекцій, пристрасті не вщухали.

Однак будь-який конфлікт завжди має своє логічне завершення. Крапку у цьому протистоянні поставив Володимир Хомко: “Допоки я міський голова, жодного злиття музичних шкіл або ліквідації однієї з них - не буде”.

Галайчука поставили на контроль

Голову бюджетної комісії Рівнеради Едуарда Галайчука призначили керівником контрольного відділу Рівненської міської ради. Він слідкуватиме за порядком у документообігу та зверненнях до міськради.

Ліпські домоглися неможливого

Відтепер АМіК “Європа” базуватиметься у Рівному. Саме у нас проходитиме офіційна міжрегіональна ліга КВН. Перемовини про це розпочалися під час фестивалю КіВіН у Сочі, і завершилися перемогою адміністрації “КВН Рівненщини”. За попередніми даними, директорами ліги стануть керівники місцевого КВН - Віталій та Юрій Ліпські.

20.01.2011



Рівне-Ракурс №10 від 20.01.2011p. 
На головну сторінку