Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №484 від 20.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

До Києва не дійшов, у Маріуполь – завезуть

Наряд ДПС Гощанського відділення ДАІ помітив двох пішоходів, які, незважаючи на холодну та дощову погоду, крокували автодорогою “Київ-Чоп”. Їх зовнішній вигляд був досить дивним, та й поводилися вони якось підозріло, оскільки побачивши автомобіль ДАІ - різко змінили напрям руху.

Неподалік села Горбаків Гощанського району на Рівненщині інспектори зупинили піших подорожуючих. Неохайного вигляду незнайомці без жодних жартів стверджували, що направляються з Рівного до столиці і позаду вже сім годин подорожі. Під час поверхневого огляду в кишені одного з чоловіків знайшли паперовий пакет, ймовірно з марихуаною. А перевіривши дані незнайомців за комп’ютерною базою, інспектори з’ясували, що одним з невідомих є тричі засуджений 28-річний мешканець міста Ясиновата Донецької області Володимир Квашин, який у черговий раз знаходився в розшуку.

Ще у листопаді уторік на території залізничного депо станції Мариуполь, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він жбурнув у голову людини каменюку. Відтоді Володимир втікав від правоохоронців та переховувався. Попередньо стало відомо, що деякий час він бродив у Рівному разом з безхатьками та збирав пляшки. А коли настали некращі часи - вирішив з товаришем іти до Києва у пошуках кращої долі.

Отож, Володимира затримали та готують до передачі у Маріуполь. За умисне тяжке тілесне ушкодження йому загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.

20.01.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 20.01.2011p. 
На головну сторінку