Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №489 від 24.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

У Квасилові “гудітимуть” лише до 23.00

Обмежити роботу усіх без винятку кафе-барів та інших розважальних закладів Квасилова 23-ю годиною запропонував селищній раді голова Квасилівського селищного осередку УНП Павло Дутко. На його думку, таке рішення має стати серйозним кроком до вирішення проблем, пов’язаних з високим рівнем злочинності, а також підлітковим алкоголізмом на території селища.

Павло Дутко переконаний, що потрібно уважніше контролювати діяльність кафе-барів: “Більшість з них офіційно працюють до 23-24 години, насправді ж зачиняються значно пізніше”. Представник УНП вважає, що обмеження роботи розважальних закладів 23-ю годиною є вкрай необхідним рішенням для Квасилова.

Найкращий в Україні

За результатами рейтингу, який проводився профільним міністерством, Рівненський обласний центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді визнано кращим в Україні.

Критеріями оцінки діяльності центрів стали фінансове, організаційне, кадрове забезпечення закладів та якісні показники. З-поміж них - кількість жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах і мали намір відмовитися від дітей та завдяки фахівцям центру змінили рішення і залишили їх в себе. Бралися до уваги й співвідношення кількості родин, в яких дитина повернута в сім’ю із закладу державного утримання, кількість прийомних батьків-вихователів, які пройшли відповідне навчання.

У нас знають, як продати книгу

Рівненщина - одна з кращих у сфері книгорозповсюдження в Україні. В області побільшало книжкових кіосків, прилавків та крамниць. Протягом року розпочали роботу 11 нових об’єктів роздрібної торгівлі цією продукцією. Це один із найвищих показників в Україні, тож Рівненщина потрапила у десятку кращих областей у сфері книгорозповсюдження. Такі дані оприлюднив Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

Визначили вчителів року

Минулого тижня відбулося урочисте нагородження переможців ІІІ етапу обласного туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року - 2011”.

Кращими в номінаціях визнано:

Авдимирець Лілію, вчителя історії Рівненської ЗОШ І - ІІІ ступенів № 25; Попенко Ларису, вчителя німецької мови Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради; Грановську Олену, вчителя образотворчого мистецтва Дубенської гімназії № 2; Піскаєву Тамару, вчителя світової літератури Здолбунівської гімназії; Пасько Наталію, вчителя початкових класів Велюнської ЗОШ І-ІІ ступенів Дубровицького району.

Соцзахист ходитиме “по хатах”

Чиновники управлінь праці та соціального захисту населення їздитимуть на прийом до громадян безпосередньо в села.

Така новація необхідна для того, аби донести до кожної людини інформацію стосовно того, на яку допомогу вона може претендувати від держави.

24.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 24.02.2011p. 
На головну сторінку