Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №489 від 24.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На благо людей

Поряд з медцентром збудовано магазин-консультпункт “Здоров’я” 
з широким асортиментом вітамінно-рослинних комплексів, 
аромомасел, продуктів харчування за Аюрведі, безліччю 
інших товарів для підтримки та укріплення здоров’я людини.

“Дім Здоров’я”: медицина ІІІ тисячоліття

Віковий досвід східної медицини плюс найсучасніші комп’ютерні технології

Днями виповнюється 10 років від заснування унікального в Україні центру східних та нетрадиційних методів діагностики і лікування - Лікувально-діагностичного центру “Дім Здоров’я”. Його засновник та головний лікар - БЄЛОВ Віктор Васильович, автор оригінальних комплексних методик лікування, винахідник “Пояса Бєлова”. До “Рівне-Ракурсу” звернулися пацієнти центру “Дім здоров’я” із проханням привітати колектив медичного закладу з першим ювілеєм та подякувати його працівникам за ефективне зцілення від недуг.

КАШТАЛЯН Марія (с. Колоденка Рівненського району):

- Дуже вдячна колективу медичного центру “Дім здоров’я”. Весь персонал - хороші люди, доброзичливі, ввічливі, завжди привітно посміхаються. Йдеш сюди з вірою в ефективне лікування, яке буде на користь здоров’ю. Спочатку сама лікувалася, потім дітей привела в “Дім здоров’я”. Дуже вдячна лікарям Юрію Вікторовичу Єремєєву та Мороз Світлані Євгенівні. Також найщиріші слова вдячності - медсестрам Любові Опольській та Наталі Міськовій. Керівник медичного закладу Віктор Васильович Бєлов - не тільки чудовий лікар, а й дуже приємна й уважна людина, завжди вислухає та допоможе. Вітаю усіх працівників центру з першим 10-річчям його заснування. Хай вам щастить на вдячних клієнтів!

ШЕВЧУК Галина, жителька Львівської області:

- Я дізналася про “Дім здоров’я” в Рівному три роки тому від своєї знайомої, яка порадила звернутися сюди, адже була дуже задоволена, що тут лікувалася. Проблем у мене та дітей вистачало - і з хребтом, і з легенями. Але в цьому лікувальному закладі до нас поставилися уважно, підібрали відповідні ліки, які й дали відмінний результат. Дуже вдячна Зіновії Михайлівні Яценюк, яка була моїм лікарем та, власне, є ним і зараз. Оскільки я живу аж у Львівській області й не завжди маю змогу приїхати, то при потребі телефоную Зіновії Михайлівні, аби проконсультуватися. Вона ніколи не відмовляє, а навпаки - порадить, заспокоїть. Дуже їй вдячна за це, а ще - за людяність, за її знання і добре серце.

БЛАЖЕЄВА Лариса Володимирівна (м. Новаград-Волинський):

- Рада привітати “Дім здоров’я” та весь його колектив з ювілеєм!

Для мене лікування у центрі стало справжньою точкою відліку у житті. Тут мені подарували надію, бажання жити, розуміння, що обов’язково поборю свою хворобу. Комплексне лікування у “Домі здоров’я” допомогло мені вилікувати щитоподібну залозу без операційного втручання. Вже на третій день лікування Лідія Аркадіївна Савченко “зняла” мене з гормонів, а Світлану Євгеніївну Мороз вважаємо своїм сімейним лікарем: я, мої діти, друзі лікуємося тільки у неї.

ДЯГЕЛЬ Валентина Арсеніївна, пенсіонерка (м. Рівне):

- Я - людина пенсійного віку, лікувала спину й голову в медичному центрі “Дім здоров’я”. Радують дуже позитивні результати лікування: голова та спина вже не болять. До речі, багато моїх знайомих користуються послугами центру. Хочу з нагоди 10-річного ювілею цього унікального медичного закладу сказати добрі слова на його адресу. Перш за все, - подякувати лікуючому лікарю Юрію Вікторовичу Єремєєву та головному лікарю Віктору Васильовичу Бєлову, а також відзначити медсестер Ларису Вакульчик та Любу Опольську. Найтепліші слова подяки вам за лікування, найщиріші побажання всіляких гараздів у вашому житті.

МАГРИТА Роман (м. Рівне):

- Я хотів би висловити глибоку вдячність колективу медичного центру “Дім здоров’я”, зокрема, головному лікарю Віктору Васильовичу Бєлову, лікарю Юрію Вікторовичу Єремеєву, медсестрам Олені Жук та Любі Опольській. Це - висококваліфіковані медпрацівники, яким притаманні надзвичайна увага та чуйне ставлення до пацієнтів. Я звертався у багато лікувальних закладів зі своєю хворобою - вегетативною дистонією. На жаль, ніде не могли зцілити мене від недуги. Тільки в “Домі здоров’я” мені, нарешті, надали кваліфіковану медичну допомогу. Я дуже вдячний центру за результативне лікування та раджу всім, у кого є проблеми зі здоров’ям, звертатися в цей заклад. З ювілеєм, шановні цілителі!

ВОРОНЦОВА Інна Василівна (м. Рівне):

- Від усього серця дякую колективу медичного центру “Дім здоров’я”, зокрема, головному лікарю Віктору Васильовичу Бєлову і лікарю Юрію Вікторовичу Єремєєву, що протягом двох тижнів лікували мою дитину, яку я привела до них із діагнозом сколіоз та вегетодистонія. До речі, сюди я звернулася після невдалих спроб вилікувати дитину в поліклініці за місцем проживання. Також хочу подякувати медсестрі Любі Опольській за чуйне ставлення до мене та дитини. Сердечно вітаю весь колектив із 10-річчям заснування центру. Хай щастить!

Медичний центр “Дім Здоров’я”

33000, м. Рівне, вул. Гагаріна, 29;

тел./факс: (0362)22-79-16;

e-mail: info@hhealth.com.ua

24.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 24.02.2011p. 
На головну сторінку