Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №492 від 17.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нагородження

Подарунки за дисципліну

Подарунки за дисципліну

15 березня керівництво ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” привітало мешканців Рівненщини зі Всесвітнім днем захисту прав споживачів, а для дисциплінованих платників енерготарифу приготувало стильні подарунки.

- Насамперед вітаю всіх споживачів електроенергії з Днем споживача, який наша компанія проводить вже вшосте, - наголосив голова правління ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” Вадим КУХТІЙ. - При цьому своє завдання ми вбачаємо не тільки у тому, щоб привітати усіх споживачів і відзначити тих, які регулярно та вчасно розраховуються за електроенергію, а й нагадати усім громадянам, щоб вони завжди пам’ятали про свої права та обов’язки стосовно компанії. А відтак, якщо їм потрібно буде з’ясувати конкретне питання щодо користування електроенергією чи отримати певну пораду, наші працівники завжди допоможуть.

Це не пусті балачки, адже як розповідають в управлінні у справах захисту прав споживачів, “надзвичайно приємно, що компанія “Рівнеенерго” турбується про людей, оголошує привітання та подяки, дарує подарунки. Однак найбільше тішить той факт, що скарги громадян на компанію - це величезна рідкість”.

З доставкою додому

Хто ж мав шанс отримати ексклюзивний подарунок - стильний годинник Київського годинникового заводу з логотипом ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”? Цьогоріч ймовірними переможцями були 11 тисяч споживачів, які регулярно, щомісяця до 10 числа здійснюють оплату за користування електроенергією.

Відрадно, що кількість претендентів на головну відзнаку компанії збільшилася - торік їх було лише 10 тисяч. З усього списку методом вибіркового відбору комп’ютер визначив 50 щасливців, яким дісталися подарунки, а працівники “Рівнеенерго” рознесли їх прямісінько додому.

Привітати одного з переможців запросили й журналістів. І справді, рівнянці було досить приємно отримати годинник лише за те, що вона справно сплачує комунальні платежі. Однак вона зазначила: “Головне - не подарунок, а увага. Немає нічого надзвичайного у тому, аби до 10 числа сплатити по рахунку, то ж я й надалі намагатимуся вчасно здійснювати платежі”.

Цікавий факт. На Рівненщині є споживачі, які 6 років поспіль (!) щомісяця своєчасно оплачують послуги електроенергії. І ці люди щорічно отримують подяки від голови правління.

17.03.2011Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2011p. 
На головну сторінку