Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №499 від 05.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Благодійний Марафон

“…Про людство встигнеш, про людей подумай…” О.Ірванець

“…Про людство встигнеш, про людей подумай…” О.Ірванець

З 5 по 15 травня 2011 року в Рівненському міському Палаці дітей та молоді відбудеться ХVI традиційний Благодійний Марафон - 2011 “З вірою в майбутнє”. Чисельні концерти, вистави, аукціони та шоу Марафону будуть спрямовані на соціальну, матеріальну та морально-психологічну підтримку трьох талановитих випускників Палацу дітей та молоді, яких називають - діти пільгових категорій.

Благодійний Марафон - це живий організм, що складається з добрих справ, співчуття і розуміння дітей та дорослих, для яких слова “благодійність”, “підтримка” та “допомога” - не пустий звук, а звичайна повсякденна робота.

Цей захід є своєрідним творчим звітом художніх колективів, профільних шкіл допрофесійної підготовки, творчих об’єднань, майстерень; проявом їх професійного зросту, сприяє розвитку позашкільної освіти, самовдосконаленню особистості дорослих та дітей в контексті єдиного культосвітнього середовища, духовному загартовуванню, вихованню громадянських якостей та небайдужості до соціальної незахищеності людини.

Цьогоріч вперше Благодійний Марафон працюватиме також для дітей-інвалідів міста та онкохворих дітей, які лікуються в обласній лікарні.

Отож протягом 11 днів позивні звуки Марафону лунатимуть на підтримку найбільш гідних дітей, які своєю працею та відданістю власній мрії довели здатність перемагати. Це: Андрій Нестеренко, Яна Семеренко, Катерина Тимчик.

АНДРІЙ НЕСТЕРЕНКО (на фото №1) - навчається в Екологічному центрі ПДМ з 2006 року, сформувався як ініціативна, комунікабельна особистість, здатна до свідомої конструктивної діяльності в галузі охорони навколишнього середовища. Брав активну участь у соціально-екологічних проектах, був у складі групи вихованців центру, яка отримала перші місця у Всеукраїнських конкурсах. В індивідуальному заліку став переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницького проектування та винахідництва. Мріє продовжити навчання та отримати вищу освіту за біологічно-екологічним напрямком, зробити свій професійний і громадський внесок у збереження довкілля та сталий розвиток.

ЯНА СЕМЕРЕНКО (на фото №2) - вихованка Школи естрадного мистецтва ПДМ з 2005 року. З 2006 року є солісткою Зразкового ансамблю дитячої естрадної пісні “Вітамін”.

Яна - неодноразовий лауреат та дипломант Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та конкурсів. Обдарована, творча особистість, що наполегливо працює над удосконаленням своїх знань та вмінь, над підвищенням рівня загальної культури. Своє майбутнє пов’язує з музикою та спі-вами.

КАТЕРИНА ТИМЧИК (на фото №3) - випускниця Ансамблю східного танцю “Орхідея”. Навчаючись у ПДМ, набула не лише особистого росту, а й розвинулась у соціальних компетенціях та творчих здобутках. З 2008 року бере участь у Міжнародних та Всеукраїнських змаганнях Української Федерації сучасного танцю, де займає призові місця. Має мрію - створити власну школу східного танцю.

Діти, на яких працюватиме Палац, - високоосвічені особистості, здатні до саморозвитку і самореалізації, жити і працювати в умовах нестабільності, адаптуватися до внутрішніх і зовнішніх умов та викликів сьогодення. Вони - талановиті. Вони - дорога в майбуття. Вони - віра в добробут України! І тому треба згадати про милосердя і допомогти їм.

За16-річне існування Благодійного Марафону його учасниками були більше 60-ти дітей і саме завдяки палкій підтримці дітей та молоді, педагогів і батьків Палацу вони відчули більше впевненості у собі, в тому, що суспільство не байдуже до проблем молодих талантів, отримали справжню підтримку і бажання змінити наше життя на краще.

05.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2011p. 
На головну сторінку