Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №503 від 01.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фотофакт

Чудниця прогриміла на всю Україну

Чудниця прогриміла на всю Україну

29 травня про мальовниче село Чудниця Гощанського району почула вся Україна. Адже Народний хор “Барви” агрофірми “Мир” (художній керівник - Валентина Власюк) завоював друге місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі аматорських колективів вокально-хорового мистецтва “Пісня над Дніпром”.

За словами керівника хору Михайла НАЗАРЕНКА, у конкурсі взяли участь 29 колективів з усіх куточків нашої країни, а відтак усі неабияк хвилювалися. Однак талант Народного хору “Барви”, навіть незважаючи на те, що вони виступали останніми, був сильнішим за підступні нотки тремтіння у серці.

Нашим місцевим талантам аплодували стоячі члени журі, їх зустріли шквальними оплесками глядачі. І тепер, виконавці звичайного сільського хору вже напевно знають, що немає нічого неможливого у житті талановитих людей. Тим більше почесно було отримувати Михайлу Назаренку нагороду з рук відомої на весь світ людини, голови журі, Героя України, художнього керівника Національного Заслуженого академічного Народного хору України ім.Г.Верьовки, народного артиста України Анатолія Авдієвського.

Та головна подія для них була ще попереду… Телефонний дзвінок вночі… “Ви виступатимете завтра на День Києва”. Про це вони навіть і мріяти не могли! Головна сцена - Співоче поле біля Лаври, тисячі киян, гостей… І вони поряд із провідними зарубіжними виконавцями співають пісні, які викохували ще наші предки. Ми пишаємося вами - Народний хор “Барви”!

01.06.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2011p. 
На головну сторінку