Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №505 від 16.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#День батька

“Найкращий татусь” та “найспритніший малюк”

“Найкращий татусь” та “найспритніший малюк”

Якщо ви раніше Днем батька жартома називали п’ятничний парубочий вечір з друзями у пивбарі, то тепер захід отримав офіційний статус і правильну ідейну спрямованість. День батька святкують традиційно у другу неділю червня і, незважаючи на погодні умови, у Рівному його відзначили яскраво та незабутньо - на території парку ім.Т.Шевченка.

За званням “Кращий татусь” у чергу вишикувалися аж десять чоловіків, які брали участь в усіх конкурсах. Першим тестом для молодих батьків стала вікторина, в якій вони відповідали на запитання про своїх жінок. Далі було три найважчі завдання - чоловіки із зав’язаними очима малювали портрети своїх коханих, змінювали дитині памперс та замішували тісто. У підсумку, за рішенням журі конкурсу, переможцем і найкращим татусем міста став рівнянин Андрій Борейчук.

Крім того, традиційним змаганням для дітей до одного року став конкурс “Веселі повзуни”. Малюки мали проповзти килимом відстань у чотири метри. Дехто напівдороги зупинявся і з цікавістю дивився, що відбувається навколо, а хтось прямував в інших бік. Навряд за такої різноманітності хоч одне дитя нудьгувало. Переможцем змагань став 11-місячний Владислав Шабунін.

Потрібно зазначити, що цьогоріч міська влада, а саме управління у справах сім’ї, молоді та спорту, долучила до організації конкурсу і волонтерські сили, зокрема, подарунки дітлахам та батькам вручали за підтримки мереж дитячих магазинів та Благодійного фонду “Доброта”. Конкурси ж допомогли зробити яскравішими та цікавішими представники чоловічого об’єднання Рівненщини “ТАТО-КЛУБ РВ” і його голова Руслан Алексіюк. Охорону правопорядку забезпечували не лише міліціянти, але й козаки з рівненського осередку “УРК”.

Гостей свята розвеселяли співочі голоси колективу Рівненського міського палацу культури та інших закладів. А татусі мали можливість взяти участь в акції волонтерів від “ТАТО-КЛУБ РВ” та обміняти цигарки на солодощі для своїх дітей, і сфотографуватися з родиною у “Сімейній світлині”.

Зважаючи на посмішки на обличчях глядачів, бадьорий настрій та великий заряд енергії, свято пройшло вдало. А це означає, що наступного року його відзначать ще яскравіше.

16.06.2011Ярослава ЗЯТИК



Рівне-Ракурс №10 від 16.06.2011p. 
На головну сторінку