Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №505 від 16.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Трагедія в селі Крилів

Трагедія в селі Крилів

11 червня жахлива дорожньо-транспортна пригода, що сталася на автодорозі “Київ-Чоп” у селі Крилів забрала життя грудної дитини.

23-річний водій автомобіля “Хюндай Соната” Юрій, мешканець міста Кременець Тернопільської області, рухався у напрямку Дубна і, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху. У цей час цією смугою в автомобілі “Кіа” їхала сім’я із села Мирогоща Дубенського району…

Зіткнення було величезної сили, адже стрілка спідометра в “Хюндай” навіть після зіткнення показувала 140 кілометрів за годину. Від потужного удару розтрощений вщент “Кіа” пролетів ще приблизно 100 метрів і вдарившись у стовп освітлення завмер. Розсипані уламки автомобілів вкрили майже всю дорогу. У “Кіа” спрацювали всі шість подушок безпеки, але навіть вони не змогли врятувати життя 4-місячному Максимку. Дитина загинула на місці пригоди.

Його родину, яка їхала в автомобілі, з тяжкими травмами доставили у Дубенську центральну районну лікарню. З численними травмами 32-річний водій “Кіа” Олександр та його 28-річна дружина Тетяна, що на момент ДТП перебувала у декретній відпустці, опинилися у реанімації. Ще одна пасажирка цього авто, 51-річна Алла, госпіталізована у травматологію.

Що ж до водія “Хюндай”, який скоїв це жахливе ДТП, то “герой” залишився живим без жодних тілесних ушкоджень. Залишається сподіватися на ретельне розслідування цієї трагедії та справедливе правосуддя по його завершенню.

Лише за три вихідні дні на Рівненщині сталося вісім ДТП, в яких три людини загинули та десять травмовані. Працівники Державтоінспекції закликають всіх учасників дорожнього руху дотримуватись правил безпечної поведінки на дорозі, адже від цього залежить не тільки власне життя, а й життя та здоров’я оточуючих.

16.06.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.06.2011p. 
На головну сторінку