Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №506 від 23.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Музика

Філармонія стане з голови на ноги

Перед новим керівництвом Рівненської обласної філармонії стоїть низка завдань, направлених на зміну формату як проведення концертної діяльності, так і заохочення відвідувачів.

Як розповів директор філармонії Олександр ТАРАСЕНКО, з наступного сезону вводять нову практику - концертні абонементи, яка колись вже результативно застосовувалася, однак останніми роками від неї чомусь відмовилися. Віднині будь-хто бажаючий може придбати абонемент на цикл із п’яти, семи, десяти концертів і протягом сезону відвідувати конкретні заходи філармонії. Буде п’ять видів абонементів: для дітей, студентів, шанувальників оркестрової музики, органної музики та “великий” абонемент для студентів мистецьких спеціальностей. Таким чином відвідувачі зможуть не лише обирати концерти, які їм більше до вподоби, а й ретельно планувати своє концертне життя. Абонементи можна навіть виграти: філармонія оголошує конкурс малюнка “Музика і кольори” на найкращі малюнки-асоціації, які виникли у слухача після відвідування певного концерту.

Для всіх шанувальників камерної музики є приємна новина: наша публіка зможе на власні очі побачити та почути музику чотирьох найкращих диригентів України, адже вони незабаром приїдуть до Рівного та працюватимуть з академічним камерним оркестром Рівненської філармонії.

За словами заступника голови Рівненської ОДА Олексія ГУБАНОВА, планується введення ще одного ноу-хау - камерна та органна музика в сучасній інтерпретації, та й ще поза стінами філармонії. Також необхідно буде провести рекламну кампанію концертів філармонії, щоб люди напевно знали, коли відбудеться певний захід та чим він буде особливим. “У місті є кілька сотень біл-бордів, але за останні роки на жодному з них не було оголошення щодо концерту у філармонії. Тож як люди знатимуть, які заходи там відбуваються?”.

23.06.2011Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2011p. 
На головну сторінку