Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №506 від 23.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Нежданий гість - мертвий гість

Непроханих гостей 39-річний Михайло, мешканець села Кричильськ Сарненського району, аж ніяк не очікував. Тому, коли в його оселю завітали троє односельців, господар довго не церемонився і випровадив їх силоміць. Щоправда, сила удару палицею по голові та ножем у спину для одного з чоловіків стала фатальною.

Михайло проживав у власному будинку самотньо. Дружина з дитиною вже давно пішли від нього, сім років тому поховав батька, а згодом і матір. Відтоді Михайло самотужки вів домашнє господарство. Напередодні зловісного дня до нього навідався молодший брат з Львівщини, 35-річний Валерій. Про це і довідалися троє місцевих мешканців, які мали з ним особисті невирішені питання та вирушили їх з’ясовувати. Господар, зустрівши їх на порозі, бажання бачити і спілкуватися з ними не виявив і вимагав покинути його помешкання. Слова непроханим гостям не допомогли. Тоді Михайло вирішив спровадити їх, ударивши палицею по голові 29-річного Миколу. На додачу наніс йому вслід ще й два удари ножем у спину.

- Повідомлення про те, що в селі Кричильськ виявлено тіло місцевого жителя ми отримали від дільничного інспектора міліції, - зазначив перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області Микола ХВАТАЙМУХА. - Слідчі райвідділу наразі допитали усіх свідків та очевидців цієї події. Експерти знайшли на подвір’ї палицю, якою підозрюваний вдарив потерпілого по голові, а також вилучили ніж. За фактом умисного вбивства порушена кримінальна справа.

23.06.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2011p. 
На головну сторінку