Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №506 від 23.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Любовний трикутник

Зарізав суперника через кохану

Сімейне життя у подружжя із Дубно не складалося. Не покращилося воно і після того, як у 22-річної Оксани та 28-річного Петра народилася дитина. Тож, у лютому цього року вони розлучилися. Чоловік вирішив пошукати свого щастя у Києві, куди і поїхав на роботу. Тим часом Оксана швиденько знайшла йому заміну і стала проживати із 28-річним Юрієм.

Тиждень тому Петро повернувся із заробітків та одразу ж завітав до колишньої, аби побачити доньку. Чи-то прокинулись знову почуття, чи забулися образи, але Оксана вирішила відновити стосунки з екс-чоловіком, про що і повідомила новоспеченого співмешканця. Натомість Юрій вирішив відстояти кохану жінку. Опівночі з цукерками та квітами він прийшов до неї. Однак Оксана твердо стояла на своєму - дитині потрібен батько. Здалося, що Юрій усе зрозумів й пішов додому, але біля другої години ночі, коли Оксана та Петро пішли до магазину, вони всі троє зустрілись біля під’їзду будинку, де мешкали.

Між двома чоловіками розгорнувся конфлікт. Юрій спочатку накинув-ся на Петра з кулаками, а потім наніс йому ножем кілька ударів в область грудної клітки. Чоловіка доставили до реанімаційного відділення Дубенської центральної районної лікарні, але, на жаль, він помер під час надання медичної допомоги.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником УМВС України в Рівненській області Василем Лазутком.

Підозрюваний зізнався у скоєному і наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Дубенського міськрайвідділу міліції. Слідчі порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

23.06.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2011p. 
На головну сторінку