Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №508 від 07.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без коментарів

Рятувальників одягнула Швейцарія

Рятувальників одягнула Швейцарія

Нещодавно рятувальники Володимирецького райвідділу МНС отримали від швейцарців сорок новеньких комплектів бойового одягу та спорядження європейського рівня. Це: каски та ремні, пожежні рукавиці та чоботи, карабіни і власне самі “бойовки”.

Це спорядження є надзвичайно необхідним на безкрайніх просторах поліського краю, де вогнеборцям доводиться бути у постійній готовності. Подарунок вогнеборці отримали від вихідців з рідного Володимирецького краю.

Трапилося це зовсім випадково. Пані Леся, що народилася та виросла у Володимирці, виїхала у складі народного ансамблю “Криниченька” на гастролі до Швейцарії, де знайшла свою долю, одружилася, а згодом отримала і громадянство. Після весілля наречений разом із батьками вирішили відвідати Батьківщину дружини та невістки. Гостюючи в українських родичів батько нареченого пан Данієль - професійний пожежний швейцарської столиці, вирішив поцікавитися службою та побутом українських вогнеборців, так би мовити, порівняти європейський та вітчизняний рівень пожежно-рятувальної справи.

Ходити далеко не довелося, навідалися у місцеву пожежну частину, де гість із закордону ознайомився з умовами проходження служби, пожежною технікою та обладнанням. Іноземець відмітив, що незважаючи на численні труднощі, володимирецькі рятувальники з честю виконують усі поставлені перед ними завдання. Підтримуючи кращі традиції пожежного братерства, швейцарський вогнеборець згодом презентував українським колегам бойовий одяг та спорядження, що знаходяться на озброєнні рятувальників Швейцарії. Це спорядження за кількісним еквівалентом буде розподілене серед пожежних частин північних районів нашої області.

07.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2011p. 
На головну сторінку