Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №508 від 07.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подія

У Рівному відбудеться фешн-фестиваль

У Рівному відбудеться фешн-фестиваль

Всеукраїнський фестиваль авторських дизайнерських колекцій одягу та аксесуарів пам’яті молодого дизайнера Дениса Горунова і Конкурс перукарського мистецтва “Квітка Лотоса” відбудеться у Рівному. Заходи проходитимуть у рамках осіннього FASHION TIME з 30 вересня по 1 жовтня 2011 року.

За словами директора Агентства моделей ARTmodels Оксани ІГАС (на фото у центрі), подія об’єднає митців індустрії краси та подарує незабутні враження як учасникам, так і гостям.

- Агентство моделей ARTmodels продовжує розвивати фешн-культуру Рівного, - каже Оксана Ігас. - Відтак, восени 2011 року вперше у нашому місті проходитиме Всеукраїнський фестиваль, Конкурс перукарського мистецтва. Відтак два дні Рівне буде центром модного світу. Нашим завданням є сформувати модний простір стилю, краси і гламуру. У перший день фестивалю відбудуться спеціалізовані конкурси: весільна зачіска, етностиль, первісний та дитячі образи, стиль сучасний та “фентезі”. Другий день фестивалю буде присвячений дизайнерам і стилістам, які продемонструють свої колекції одягу та створені образи.

Як зазначив провідний стиліст салону-перукарні “ЛОТОС” Алекс МАТИРНИЙ, Конкурс перукарського мистецтва особливий та ексклюзивний. Адже він об’єднує всі сфери і майстри працюють над створенням образу однієї моделі. Окрім того, у рамках конкурсу буде дефіле моделей у вже готовому образі. А перед оголошенням номінацій представлятимуть власну колекцію зачісок стиліста.

За словами організаторів, кожен дизайнер матиме свої запрошення на фестиваль і потрапити на захід можна буде погодинно.

07.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2011p. 
На головну сторінку