Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №508 від 07.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крок до вироку

Обвинувачені в СІЗО, справа - в суді

Прокуратура Рівненської області направила до суду кримінальну справу за обвинуваченням голови однієї із постійних комісій Дубенської міської ради в одержанні хабара, поєднаного із вимаганням.

Нагадаємо, депутата Дубноради затримали на гарячому під час отримання хабара у розмірі 16 тисяч гривень.

Встановлено, що таку суму грошей посадовець вимагав від мешканця Рівненщини за сприяння у виділенні йому земельної ділянки площею 0,1 га для будівництва і обслуговування житлового будинку на території Дубна. Хабар чиновник отримав двічі: половину суми - у березні цього року, а 26 квітня під час одержання другої частини грошей був затриманий правоохоронцями.

Наразі посадовець перебуває в СІЗО Рівного.

Закінчили розслідування кримінальної справи за обвинуваченням двох міліціонерів за вимагання та одержання хабара.

На вирок суду чекають і двоє оперуповноважених сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами Рівненського МВ УМВС України в області. У червні цього року працівники прокуратури та СБУ затримали міліціонерів на гарячому під час вимагання та одержання 30 тисяч гривень в якості хабара від керівника одного із рівненських товариств за повернення комп’ютерної техніки та неперешкоджання у подальшій господарській діяльності.

Наразі правоохоронці перебувають у слідчому ізоляторі. Їм загрожує ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

07.07.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2011p. 
На головну сторінку